Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 17:00

1.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy jasně přehrály Duklu


Branky


13

Zápy využily svého menšího hřiště a Duklu zdolaly především díky skvělému startu do utkání. Zápas byl specifický pro Pavla Haška, který nyní působí v Zápech a dříve nastupoval za Duklu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantastický začátek domácích

Domácí na svého soupeře doslova vlétli. Hned v první minutě měl šanci exdukelský Hašek, ale mířil vedle. Ve 4. minutě odvrátila obrana hostů centr pouze na vápno, odkud z pravé strany vypálil Petr Putz a jeho projektil zastavila až síť hostující branky, 1:0. Zápy nadále pokračovaly v tlaku a nepouštěly Duklu k míči. V 10. minutě se po odraženém míči dokázal zblízka prosadit kapitán domácích Martin Jelínek. Ve 32. minutě poprvé vážněji zahrozili hosté, jmenovitě Bezdička, který po přihrávce Kotta šel z levé strany sám na domácího brankáře, ale jeho střelu z osmi metrů brankář Soukup vytěsnil na roh. Ve 37. minutě kombinoval Vojtěch Hron s Putzem a prvně jmenovaný se ocitl sám před brankářem a s klidem zvýšil na 3:0. 

Dukla utkání nezabalila

Dukla do druhého poločasu vstoupila aktivně, přesto inkasovala první. Ve 48. minutě zahrával Pávek rohový kop, na který si vyskočil Petr Putz a hlavičkou přidal svou druhou a celkově čtvrtou branku domácích. V 56. minutě využil mírnou převahu Dukly střelou z hranice velkého vápna střídající Štěpán Studnička a snížil na 1:4. V 62. minutě postupoval Ullman sám na domácího brankáře, ale šanci nevyužil, po následné dorážce Bezdičky vyhlavičkoval balón mířící do brány domácí obránce. Poté se o slovo přihlásili opět domácí, ale střely Šťovíčka i Matějky skvěle zlikvidoval brankář Dukly Šťovíček. V 69. minutě už Tomáš Matějka svou šanci využil. Po centrovaném míči neomylně zakončil z malého vápna, 5:1. Dukla se sympaticky snažila alespoň zkorigovat skóre. To se jí povedlo v 87. minutě, kdy se po pěkné akci trefil Tomáš Kott a určil konečné skóre zápasu, 5:2 pro domácí Zápy.

 

Zdroje: https://www.fkdukla.czhttp://www.skzapy.cz

Redakčně upraveno. 



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Miroslav Doležal - trenér: Důležitý vstup do nové sezóny, ať už pro hráče nebo pro mě, jako pro nového trenéra. Dostal jsem tuto příležitost po osmi letech, co jsem v Zápech. Na utkání jsme se těšili. Byli jsme se podívat na béčko Dukly. U těchto týmů je to odvislé od toho, koho pošlou z áčka. Výhodou bylo domácí prostředí, kde máme menší hřiště, kde je to soubojové. Na to jsme se spoléhali. Tušili jsme, že Dukla bude fotbalovější a bude na tom rychlostně lépe než my. Rozhodli jsme ze standardních situací a centrů. Po poločase to bylo 3:0 a bylo po zápase. Dukla má šikovné mužstvo, praktikují stejný styl jako áčko, mají to dobře nastavené. Nám začaly od 70. minuty docházet síly. Pro nás je to snový vstup, protože nastalo omlazení kádru. Odešli zkušení hráči, protože se nám nepodařilo postoupit do druhé ligy. Snížily se náklady, někdo nás už odepisoval, říkal, že fotbal v Zápech už ani nebude, ale to jsou kecy!

FK Dukla Praha B
Ohlas bude doplněn:



Sestavy


SK Zápy
L. Soukup [-] - T. Matějka [-] (82. J. Duben [-] ) , V. Hron [-] , L. Koutenský [-] , P. Putz [-] (78. F. Stehno [-] ) , J. Eliáš [-] , M. Matoušek [-] (67. R. Skuhravý [-] ) , P. Hašek [-] , M. Pávek [-] , M. Jelínek [-] , F. Hakl [-]

FK Dukla Praha B
J. Šťovíček [-] - L. Kosík [-] (60. T. Novák [-] ) , D. Fišl [-] (60. V. Veniger [-] ) , A. Kovernikov [-] , O. Ullman [-] , S. Kim [-] (70. K. Houha [-] ) , D. Bezdička [-] , T. Kott [-] , T. Lauko [-] , V. Mentberger [-] (70. V. Kolman [-] ) , J. Jakab [-] (46. Š. Studnička [-] )

ŽK: 40. P. Putz , 55. M. Matoušek - 9. V. Mentberger , 28. O. Ullman , 82. K. Houha , 85. A. Kovernikov .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - URBAN Michal, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů