2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 17:00

1.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brozany zaznamenaly výhru nad Bohemkou


Branky


13

Brozany přehráli Bohemians a zaslouženě si připsaly do tabulky tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávaná trvala celý poločas

Obě mužstva vstoupila do utkání prvního kola velmi opatrně. Na obranu byl kladen velký důraz, nikdo nechtěl inkasovat první branku. První šance se zrodila v 7. minutě, kdy domácí posila Aljinovic pěkně vystřelil, ale gólman Kouba dokázal jeho střelu vyrazit. Na další vážnější šanci se čekalo až do 41. minuty. kdy se hosté dostávali do protiútoku. Nebýt výborného obranného skluzu Aljinovice, postupoval by Nečas sám na domácí branku. Další šance diváci v první půli neviděli a do kabin se šlo na bezbrankového stavu. 

Brozany potrestaly laxní přístup Bohemky

Hráči hostujícího mužstva působili po celý zápas ospalým dojmem, za což je domácí v první půli nepotrestali. Do druhého dějství vlétli fotbalisté Brozan velmi aktivně. Ve 49. minutě pálil z dálky Aljinovic, brankář Kouba míč vyrazil do míst, kde se chystal dorážet Hovsepyan, kterého ale tělem odstavil stoper Bohemians Krch. V 56. minutě zahrávali domácí pokutový kop po faulu Daniela Krcha . Míč si vzal aktivní Aljinovic. Penaltu mu brankář hostů vyrazil, ke smůle Bohemky jen před sebe, kde byl u míče první Toni Aljinovic, který svůj nezdar napravil a napálil balón do sítě. Po inkasované brance se snažili klokani o yrovnání, několik jejich střel pochytal domáí brankář Lipš, jiné šly mimo branku. V 84. minutě si střílený centr z pravé srany našel Davit Hovsepyan a zvýšil na 2:0, čímž otupil tlak Bohemians a určil konečný výsledek utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Brozany
Ohlas zveřejníme později:

Bohemians Praha 1905 B
Vladimír Hruška - trenér: Zápas nám nevyšel, ztratili jsme body. Kdyby jsme nastoupili s daleko větší bojovností, zejména u hráčů A týmu, tak jsme mohli pomýšlet na lepší výsledek. Na některých hráčích bylo znát, že byli s áčkem v Ostravě a druhý den na zápas v Brozanech ta motivace nebyla taková.



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - T. Aljinovic [-] , M. Mešič [-] , D. Hovsepyan [-] (88. F. Turek [-] ) , D. Hloušek [-] (81. M. Walter [-] ) , R. Cibulka [-] , P. Výborný [-] (72. K. Jakš [-] ) , J. Hruštinec [-] , T. Bubeníček [-] , . Bories [-] , M. Obrtlík [-]

Bohemians Praha 1905 B
M. Kouba [-] - J. Vondra [-] , D. Krch [-] , D. Farkaš [-] (63. P. Osmančík [-] ) , M. Koubek [-] (63. T. Le [-] ) , J. Nečas [-] (81. P. Horizrál [-] ) , J. Záviška [-] , M. Buneš [-] (70. D. Nátr [-] ) , P. Vala [-] , D. Vala [-] , M. Ogiomade [-] (46. M. Vrána [-] )

ŽK: 31. R. Cibulka - 12. M. Ogiomade , 55. D. Krch .
Počet diváků: 411. Rozhodčí: PATÁK Michal - KUBEC Václav, PATÁK Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů