M. Kopáč 18. (p.)
T. Labík 28.
D. Koubek 60.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 10:15

1.kolo, ČFL B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Premiéra ČFL v Chlumci nad Cidlinou dopadla na jedničku


Branky


18. M. Kopáč (p.) , 28. T. Labík , 60. D. Koubek
13

Fotbalisté Chlumce nad Cidlinou při své premiéře v ČFL zdolali rezervu Jablonce 3:0. Zápasu přihlížel i jablonecký boss Miroslav Pelta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta domácím pomohla

Do utkání vstoupila obě mužstva aktivně. Do první větší šance se hned zkraje zápasu dostal jablonecký Haitl, který krásně obešel tři protihráče, naservíroval přihrávku do vápna Daníčkovi, ale ten netrefil balón ideálně. I domácí se dostali k ohrožení soupeřovi branky. Labíkova křižná střela ale netrefila prostor mezi třemi tyčemi. V 18. minutě hostující stoper Munzar fauloval ve vápně pronikajícího protihráče a sudí nařídil pokutový kop. Exekuce se ujal Martin Kopáč a bezpečně proměnil, 1:0 pro Chlumec. Ve 28. minutě vyslal domácí Veselka kolmici za soupeřovu obranu, na tu si naběhl Tomáš Labík, který zkušeně přeloboval vybíhajícího gólmana Richtera, 2:0. Nutno dodat, že střelecovo postavení v době přihrávky bylo na hranici offsidu. Jabloneční však nesložili zbraně a snažili se s vývojem zápasu něco udělat. Do poločasu zkoušel Helm překvapit střelou od postranní čáry domácího brankáře a vicemistra světa do dvaceti let Radka Petra, který byl ale pozorný.

Další gól domácích definitivně rozhodl

Jablonec vstoupil do druhého poločsu s touhou nejméně vyrovnat a už ve 48. minutě se dočkal branky, která ale nebyla uznána, protože zakončující Dočekal stál v offsidu. V 60. minutě hosté své naděje sami pohřbili chybou v obraně, po které se do samostatného úniku dostal Dominik Koubek a zvýšil na 3:0 k radosti více než šesti set diváků. Hosté sympaticky zápas nezabalili a dále se snažili hrát fotbal. Daníček postupoval sám na domácího brankáře a ve vápně upadnul k zemi. Penalta se ale nepískala. V dalši nebezpečné situaci střílel Haitl z přímého kopu, jeho pokus byl sražen mimo tři tyče. Zahrozili i domácí, Labík zblízka hlavičkoval pouze do Richtera, který si poradil i s následnou střelou z úhlu. Více možností už zápas nenabídl a domácí mužstvo tak mohlo oslavit zisk tří bodů. 

 

 

Zdroj: https://www.fkjablonec.cz/index.asphttps://www.chlumecky-fotbal.com/

Redakčně upraveno

 



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Jan Kraus - trenér: Utkání mělo poněkud slavnostnější podtext, tudíž jsme byli nervózní, jak to všechno dopadne. I proto jsem rád, že jsme premiéru zvládli i za přispění šesti stovek diváků. Ukázali jsme bojovný výkon podpořený třemi góly. Na start v novém domově jsme se strašně těšili a zároveň doufali, že si najdeme i chlumeckého fanouška. Myslím si, že jsme k tomu udělali ten nejlepší krok, když jsme vyhráli. Všichni doufáme, že na to dokážeme navázat a v hledišti se objeví klidně i více příznivců než teď. Kromě hostů byli snad všichni přítomní spokojeni. Co se týká hry, tak nám trochu dělala problém větší plocha, ale zápasové chyby jsme si vyříkali a příště už nám snad bude chlumecké hřiště svědčit víc.

FK Jablonec B
Jaroslav Vodička - trenér: Z naší strany to byl takový divizní, dorostenecký fotbal až dětský fotbal. Domácí nás přejeli důrazem a agresivitou. Chtěli jsme hrát po zemi a kombinačně, jenže to jsme absolutně neplnili. Na domácí straně byl důraz a u nás naivita. Čekal jsem od nás daleko víc. Chyběl nám zraněný Váňa. Na stoperu jsme proto improvizovali, ale to rozhodně není žádná výmluva. My jsme si s tím měli poradit. Není možné, aby čtyři hráči z jedenácti snesli v takovémto zápase nějaké měřítko. Ve čtyřech lidech asi ještě nikdo nikoho neporazil,



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
R. Petr [-] - T. Sedláček [-] , R. Korba [-] (22. J. Novotný [-] ) , J. Labík [-] (51. T. Bastin [-] ) , M. Kopáč [-] , T. Labík [-] (90. O. Žahourek [-] ) , D. Koubek [-] (76. J. Kučera [-] ) , J. Špidlen [-] , J. Havel [-] , J. Jarkovský [-] , P. Veselka [-]

FK Jablonec B
A. Richter [-] - D. Skuhravý [-] , J. Peřina [-] (66. M. Štěpánek [-] ) , V. Helm [-] , P. Haitl [-] (75. J. Buchlovský [-] ) , N. Daníček [-] (83. J. Pour [-] ) , D. Breda [-] , T. Dočekal [-] , O. Rozkovec [-] , S. Munzar [-] , F. Koblížek [-]

ŽK: 88. J. Kučera - 8. V. Helm , 17. S. Munzar , 50. P. Haitl .
Hráči zápasu: R. Petr , T. Labík .
Počet diváků: 553. Rozhodčí: Tesař Tomáš - VYCHODIL Tomáš, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza