2:3p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 10:15

15.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov překvapivě veze dva body z Motorletu


Branky


18

Fotbalisté domácího Motorletu byli proti Benešovu favoritem, ale svou pozici nepotvrdili. Domácí sice dokázali otočit skóre ve svůj prospěch, ale o vedení přišli a v penaltách byl šťastnější Benešov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Benešova

Na utkání, které se odehrálo na umělé trávě, dorazilo pouhých 55 diváků. První branka byla k vidění již ve 3. minutě. Po rohovém kopu se na zadní tyči ocitl osamocený Václav Ježdík, který neměl problém doklepnout míč do branky, 0:1. Domácí měli obrovskou šanci na vyrovnání, protože kopali pokutový kop po faulu na Sodomu. Exekutor penalty Vojta však napálil pouze břevno benešovské branky. Hostující obrana jinak fungovala výborně a domácí se do šancí téměř nedostávali. Jelikož ani hosté nebyli nebezpeční, poločas skončil jednobrankovým vedením Benešova.

Obrat Motorletu a vyrovnání střídajícího mladíka

Ve druhé půli se na brankovou příležitost čekalo do 58. minuty. Na centr Hauera si naběhl Jakub Vojta. Který překonal brankáře Tetoura a odčinil tak neproměněnou penaltu, 1:1. V 80. minutě domácí dokázali překlopit vedení na svou stranu. Akce začala rohovým kopem Benešova, po kterém se do rychlého brejku vydali hráči Motorletu. Jiří Sodoma se důrazně dostal ve vápně a přízemní střelou rozvlnil síť benešovské branky, 2:1. V 82. minutě si hosté vypracovali další dva rohové kopy. Po druhém z nich se na přední tyči dokázal prosadit střídající mladík Robin Procházka a srovnal na 2:2. Remíza vydržela až do závěrečného hvizdu sudí Šulcové. Následovaly tak penalty.

Tři neproměněné pokusy domácích

Domácí v této sezóně všechny čtyři dosavadní rozstřely vyhráli, hosté naopak ze dvou pokusů ani jednou neuspěli. Po dvou sériích měl Motorlet navrch, protože hostující Vrňák neproměnil. Od třetí série se však hosté nemýlili, zatímco domácí už ani jednu ze tří penalt neproměnili, jmenovitě to byli Žaloudek, Hauer a Soběslav. Benešov si tak připsal i druhý bod do tabulky.

Zdroj: Oficiální web FK Motorlet Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: Nepohlídali jsme si dvě standardní situace. To mně moc mrzí, protože to je o individuálních selháních jednotlivce S tím se dá vždycky něco udělat. Rychlý nástup soupeře nás trošku uzemnil. Pak jsme tam měli penaltu po faulu na Sodomu, ale Vojta to napálil do břevna. Druhou půli s větrem v záadech jsme se zlepšili a dokázali skóre otočit. Ten příznivý výsledek jsme bohužel neudrželi. V konečném důsledku je asi remíza spravedlivá. Byl to spíš boj, to co umělá tráva přináší se potvrdilo. Tentokrát jsme druhý bod v penaltovém rozstřelu získat nedokázali. Za celý zápas jsme vpodstatě čtyři penalty úplně zazdili. Takže s konečným bodem musíme být spokojeni. Teď musíme nabrat sílu, připravit se na zimu a do jarních bojů. Všem bych chtěl poděkovat za spolupráci, celému týmu i lidem kolem týmu, za to, jak jsme se jako nováček ve třetí lize prezentovali. Konečný zisk 24 bodů je dobrým odrazovým můstkem do jarní části. Ta bude těžká a složitá a věřím, že to ustojíme a i v příštím ročníku budeme opět účastníkem třetí ligy.

SK Benešov
Josef Laštovka - trenér: Do zápasu jsme vstoupili dobře, dali jsme rychlou branku. Poté jsme udělali zbytečný faul ve vápně, ale soupeř penaltu nedal. To jsme přežili. Motorlet byl lepší na balónu, ale my jsme si vytvářeli také šance. Druhý poločas nás trochu přitlačili, hodně hrozili ze standardních situací a dlouhých autů. Nakonec otočili výsledek na 2:1, my jsme ke konci vyrovnali z rohu a remíza byla zasloužená. Penalty jsou loterie, my jsme letos dvakrát prohráli, tak jsem rád, že jsme také jednou vyhráli a odvezli jsme si důležité dva body.



Sestavy


FK Motorlet Praha
K. Hrubeš [-] - M. Hurka [-] (65. D. Mařík [-] ) , J. Hauer [-] , M. Čepelák [-] , O. Soběslav [-] , J. Rajnoch [-] , R. Žaloudek [-] , A. Fotr [-] (87. M. Filip [-] ) , J. Vojta [-] (71. D. Radosta [-] ) , J. Sodoma [-] , D. Dvorský [-]

SK Benešov
D. Tetour [-] - D. Filip [-] , D. Pedro [-] , V. Ježdík [-] , A. Lupač [-] - O. Brokeš [-] (80. R. Procházka [-] ) , P. Srb [-] (89. M. Sklenička [-] ) , O. Urban [-] (59. L. Dufek [-] ) , V. Engelmann [-] , Z. Vrňák [-] - M. Turek [-] (83. F. Zoubek [-] )

ŽK: 36. O. Urban , 65. Z. Vrňák .
Hráči zápasu: J. Sodoma - V. Ježdík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Šulcová Lucie - MARTÍNEK Petr, MILNER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 20:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 12:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 09:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 00:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 22:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 20:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 19:18

Tip: remíza