3:2p.
(1:1)
31. M. Kraus
47. M. Kraus (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 13:30

15.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Táborsko bylo blízko první domácí porážce, proti Královu Dvoru vyrovnalo až v nastavení a vyhrálo na penalty


Branky


5. Z. Musiol (p.) , 90. A. De Almeida - 31. M. Kraus , 47. M. Kraus (p.)
17

Na hřiště vedoucího Táborska přijel Králův Dvůr a diváci viděli na konci podzimní části krásný fotbal. Domácí rychle vedli, hosté díky Krausovi skóre otočila a už to vypadalo, že si odvezou tři body v nastaveném čase domácí srovnali a dokázali vyhrát po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli z penalty do vedení, hosté srovnali

V utkání dvou celků ze špičky tabulky, favoritem však byli jednoznačně domácí. Hráči Táborska do utkání také jako favorit vstoupili. Úvodní nápor rezonoval v 5. minutě v pokutový kop po faulu na Vozihnoje. Exekuce penalty se ujal zkušený forvard Zbyněk Musiol  a překonal brankáře Krčka, 1:0. Hra se postupem času vyrovnala. Hostující hráči výborně bránili a nepouštěli Táborsko do nebezpečných situací. Králův Dvůr hrál fyzicky náročný fotbal, kdy se jeho hráči navzájem zdvojovali a byli téměř všude. Navíc se hosté snažili vyrážet do rychlých protiútoků. Ve 31. minutě se po chybě domácích v rozehrávce dostal do brejku hostující kapitán Martin Kraus, který mazácky obloučkem přehodil vybíhajícího gólmana Zadražila a vyrovnal na 1:1. Hostující Cábelíci dále pokračovali v pozorné obraně a Táborsko se tak do šancí nedostávalo. Poločas skončil smírně.

Proměněná penalta i pro hosty a vyrovnání v závěru

Druhý poločas začal pro hosty výborně. Ve 47. minutě zahrál domácí Penc ve vápně rukou a sudí Cihlář bez váhání ukázal na penaltový puntík. Zodpovědnost na sebe vzal Martin Kraus a podruhé překonal Zadražila, 1:2. Táborsko nechtělo doma ztratit body a ihned po inkasované brance se vrhlo do útoku. Hosté pokračovali v aktivním napadání a důrazu. Domácí ale utahovali šrouby a šance se začali množit. Nejblíže vyrovnání byli Musiol a Vandas, kteří nastřelili svými pokusy břevno branky Cábelíku. Když už se zdálo, že hosté dobrání utkání do konce, napřáhl po centru z levé strany v nastaveném čase Stephano Alves De Almeida a jeho dalekonosný projektil skončil v brance hostů, 2:2. Následovaly tak penalty.

Zkušený Balšánek jediný nedal

V pokutových kopech byli úspěšnější domácí, kterých proměnilo všech pět, zatímco v hostujícím dresu nedal pokutový kop ve druhé sérii zkušený Balšánek. Druhý bod tak zůstal na jihu Čech.

 

Zdroj: Oficiální Facebook FC MAS Táborsko

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko
Miloslav Brožek - trenér: Myslím si, že to bylo správné finále soutěže. Sehráli jsme pravděpodobně nejtěžší zápas podzimu, protože soupeř hrál výborně. Byl skvěle fyzicky připravený, hrál nám do těla, dostupoval nás, nenechal nás hrát, maximálně nám znepříjemnil rozehrávku. Králův Dvůr nás neustále napadal, má zkušené hráče středního věku 25 až 30 let, kteří mají velkou kvalitu. Agresivně proti nám začíná hrát většina soupeřů, asi si říkají, že tudy vede cesta. Nechci říct, že nás chce každý rozkopat, ale znepříjemnit nám náš fotbal, jakým hrajeme. My musíme být odolní, pokud máme hrát ve špičce této soutěže. Musíme se vypořádat i s takovými zápasy. Byl to zápas, který jsme zvládli díky charakteru. Diváci možná čekali spoustu gólů do sítě soupeře, prvních asi deset minut to tak mohlo vypadat, ale přibližně po patnácté minutě se soupeř díky soubojům dostával více a více do hry. Od dvacáté, pětadvacáté minuty jsme neměli utkání pod kontrolou. Ve druhém poločasu jsme se do zápasu vrátili jen díky obrovské vůli a vyhráli jsme po penaltách se štěstím. Už jsem tomu ke konci nevěřil, že ještě dokážeme vyrovnat. Na druhou stranu jsme si druhý poločas vytvořili spoustu šancí, měli jsme tlak, naši hráči chtěli ten zápas zvládnout. Tým zase ukázal charakter, dal do toho úplně všechno. Dneska bych se nezlobil ani za prohru, protože hráči mě nezklamali. Díky tomu, že do utkání skutečně dali všechny síly, nakonec dokázali vyrovnat v základní hrací době, a nakonec zvítězili po penaltách.

FK Králův Dvůr
Tomáš Šilhavý - trenér: Začátek utkání jsme nezachytili, byli jsme nervózní a vyvrcholilo to penaltou, z které šli domácí do vedení. Naštěstí jsme se poté oklepali a dokázali jsme zápas otočit. Táborsko s kvalitním tým od 60. minuty tlak stupňovalo. Vyrovnání bylo logickým vyústěním, byť nám chyběl kousek do konce. Kdybychom ale inkasovali dříve, kdoví, jak by to dopadlo. Zklamaní po průběhu utkání jsme, ale jak řekl náš hráč Blažek, bereme to s pokorou ten bod a jedeme dál.



Sestavy


FC MAS Táborsko
A. Zadražil [-] - V. Penc [-] , A. De Almeida [-] , J. Navrátil [-] , L. Vozihnoj [-] (70. P. Vandas [-] ) , Z. Musiol [-] , Š. Havrda [-] , E. Tolno [-] (81. P. Schramhauser [-] ) , . Toutou [-] , M. Kučera [-] , C. Conde [-] (81. M. Novák [-] )

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Hell [-] , D. Kůžel [-] (87. J. Balšánek [-] ) , M. Procházka [-] (77. T. Osvald [-] ) , J. Blažek [-] , D. Beňo [-] (68. D. Krejdl [-] ) , J. Bouček [-] (90. D. Šolaja [-] ) , T. Šebek [-] , D. Zelenka [-] , R. Novák [-] , M. Kraus [-]

ŽK: 77. . Toutou - 39. T. Šebek , 86. D. Kůžel , 88. T. Osvald .
Hráči zápasu: A. De Almeida - M. Kraus .
Počet diváků: 530. Rozhodčí: Cihlář František - KUBEC Václav, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 20:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 12:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 09:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 00:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 22:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 20:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 19:18

Tip: výhra domácích