M. Held 74.
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 10:15

15.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Písek hrál doma s Admirou smírně, penalty zvládli lépe domácí


Branky


18

V utkání Písku s Admirou bylo k vidění několik šancí, především na straně domácích, které ale zůstaly nevyužity. Každé mužstvo vstřelilo jednu branku a utkání tak pokračovalo penaltami, kde byli šťastnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Navrátilec Zahálka poslal Admiru do vedení

Domácí hráči byli před utkáním favoritem, doma měli parádní bilanci, když prohráli pouze v úvodu soutěže, jinak vždy zvítězili a navíc ani neinkasovali. Pro hosty, kteří se poslední zápasy trápili v koncovce, bylo příjemnou zprávou to, že se do sestavy vrátil nejlepší střelec týmu Štěpán Zahálka. Šutér Admiry ale zcela doléčený ještě nebyl, ale touha pomoci spoluhráčům na hřišti převážila. Domácí začali náporem a zatlačili Admiru na její polovinu. Převaha Písku ale nepřinesla žádné ohrožení hostující branky, kterou hájil Jungr. To domácí brankář Satrapa musel po čtvrthodině hry být ve střehu. Do sóla se totiž dostal navrátilec Zahálka, který však svým zakončením trefil pouze Satrapovu nohu. Již ve 22. minutě musel střídat pro zranění hostující Martinic, jak vyšlo najevo, ani on nebyl už před utkáním stoprocentně zdraví. Poté se hra vyrovnala a dlouho nebyla k vidění žádná větší příležitost. Ve 37. minutě ztratil míč písecký Presl. ke střele se dostal opět Štěpán Zahálka a tentokrát už mohl slavit branku, protože jeho pokus zapadl přesně k levé tyči, 0:1. Více toho první poločas nenabídl, do kabin tak odcházeli spokojenější hosté.

Vyrovnání zařídil střídající Martin Held

Od začátku druhé půle si domácí hráči vytvořili tlak a pokoušeli se zápas zvrátit na svou stranu. Obrana Admira však působila kompaktním dojmem a hrála spolehlivě. Jihočeši ve své útočné snaze nepolevovali a odměna přišla v 74. minutě, kdy se po rohovém kopu srovnal na 1:1. Domácí chtěli vstřelit i další branku, ale to jim výborná obrana Admiry již nedovolila. Největší šanci měl Písek v nastaveném čase, ale přímý kop z hranice šestnáctky nedokázali domácí přetavit v branku. Utkání tak pokračovalo penaltami.

Písek byl úspěšnější

Písek byl v pokutových kopech úspěšnější. Za žlutomodré sice neproměnil Held, který přestřelil, ale v černobílém dresu Admiry neuspěli Čácha, kterého vychytal Satrapa a Radimský, jehož pokus mířil nad břevno. Domácí si tak připsali druhý bod.

Zdroj: Oficiální web FK Admira Praha

Redakčně upraveno.

 

Hodnocení trenéra FK Admiry Praha Františka Peřiny:



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Milan Nousek - trenér: Do zápasu jsme vstoupili velice slušně a soupeře jsme dvacet minut přehrávali. Bohužel jsme šance neproměnili, nebyli jsme důrazní v zakončení. Před koncem poločasu jsme navíc inkasovali a utkání pro nás začalo být složité. Do druhého poločasu jsme vstoupili velice slušně, opět jsme hráli aktivně. Odměnou nám bylo vyrovnání. Penalty už jsou loterií a štěstí se přiklonilo k nám. Řekl bych, že jsme si ten bod navíc i zasloužili, protože jsme byli lepším týmem.




Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - T. Valenta [-] , T. Ulbrich [-] (72. O. Sajtl [-] ) , M. Voráček [-] (79. V. Hrachovec [-] ) , O. Běloušek [-] , Š. Holý [-] , A. Presl [-] (42. R. Vávra [-] ) , J. Held [-] , F. Vacovský [-] , K. Kulík [-] (55. M. Held [-] ) , T. Benetka [-]

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - J. Martinic [-] (22. M. Čácha [-] ) , J. Mošna [-] (56. P. Eliáš [-] ) , O. Vosický [-] , T. Majer [-] (72. J. Štefan [-] ) , M. Douděra [-] (89. A. Čížek [-] ) , Š. Zahálka [-] (79. M. Radimský [-] ) , M. Fric [-] , B. Hudec [-] , O. Herc [-] , M. Horák [-]

ŽK: 84. T. Valenta , 86. O. Sajtl , 90. O. Běloušek - 20. J. Mošna , 58. B. Hudec , 84. M. Horák .
Hráči zápasu: J. Held - O. Vosický .
Počet diváků: 335. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - RADINA Marek, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 20:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 12:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 09:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 00:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 22:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 20:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 19:18

Tip: výhra domácích