Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2019 10:30

15.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia Karlovy Vary doma těsně podlehla béčku Plzně


Branky


18

Rezerva Viktorie Plzeň potvrdila v Karlových Varech roli favorita, s domácí Slavií to ale neměla vůbec lehké. Hosté zvítězili 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení

Celé utkání provázela hustá mlha, hrálo se na umělé trávě. Již v 9. minutě měli hosté možnost zahrávat pokutový kop. Do karlovarského vápna nabíhal jeden z hostujících hráčů a jeho souboj s domácím bekem rozhodčí posoudil jako penaltu. K její exekuci se postavil Jonáš Vais. Gólman Chára sice vystihl směr přízemní střely, ale míči v cestě do sítě zabránit nedokázal, 0:1. V 19. minutě již hosté vedli o dvě branky. Akce začala až u plzeňské branky, Viktoriáni se postupně prokombinovali na levou stranu, odkud přišla zpětná přihrávka do velkého vápna, kde byl naběhnutý Pavel Hezoučký, který rozvlnil síť za brankářem Chárou podruhé. Ve 37. minutě Karlovy Vary snížily. Centr do vápna už vypadal, že proletí až za brankovou čáru, ale jeden z domácích borců jej na poslední chvíli dostihl a dokázal vrátit míč na malé vápno, kde byl důrazný forvard Jiří Procházka, který snížil na 1:2, čímž určil i poločasové skóre utkání.

Domácí v závěru pouze snížili

V 64. minutě se Viktoria dostala do další možnosti. Jeden z jejích hráčů vyhrál osobní souboj, prošel přes dva protihráče a vyslal přihrávku na levou stranu. Tam si nabíhal Pavel Hezoučký, který byl už v úhlu, ale všiml si špatného postavení gólmana domácích, který čekal spíše přihrávku před bránu, zatímco hostující mladík nečekaně vystřelil na bližší tyč a míč skončil v síti, 1:3. V závěru utkání domácí ještě vykřesali nadějí, podruhé v utkání se trefil v 82. minutě Jiří Procházka, poté vrhli červenobílí všechny síly do útoku, ale nebezpečnější byli z brejků hosté. Branku však již ani jedno mužstvo nevstřelilo, a tak si béčko Plzně odváží tři body

Zdroj: Oficiální web FC Viktoria Plzeň



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Plzeň B
Pavel Horváth - trenér: Chci poděkovat klukům za to, jak pracovali poslední zápasy podzimní části sezony. Osobně mi chybí ještě pár bodů, které jsme poztráceli hlavně v penaltách, ale prozatímní čtvrté místo je dobrou výchozí pozicí pro jarní zápasy.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Nezbeda [-] (58. J. Kalina [-] ) , R. Vokáč [-] (81. O. Shorný [-] ) , T. Holík [-] , D. Schettl [-] , J. Hudec [-] , Z. Skala [-] , . Diarra [-] (66. J. Lattisch [-] ) , P. Maňák [-] , J. Procházka [-] , M. Pěkný [-]

FC Viktoria Plzeň B
O. Valeš [-] - B. Havel [-] , D. Pinc [-] (72. A. Vrba [-] ) , V. Svoboda [-] , K. Žilák [-] (85. A. Taleski [-] ) , M. Petr [-] , P. Hezoučký [-] (81. M. Rychnovský [-] ) , J. Vais [-] , K. Krátký [-] (60. D. Plecitý [-] ) , S. Strmiska [-] (46. V. Míka [-] ) , P. Grajciar [-]

ŽK: 22. . Diarra , 65. P. Maňák - 58. D. Pinc , 74. M. Petr , 77. P. Hezoučký , 77. B. Havel , 78. O. Valeš , 90. P. Grajciar , 90. V. Míka , 90. A. Vrba .
Hráči zápasu: J. Procházka - P. Hezoučký .
Počet diváků: 264. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - ČERNÝ Ondřej, MAIELLO Francesco.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 12:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 09:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 00:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 20:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2019 19:18

Tip: výhra domácích