M. Hejda 44.
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 14:00

14.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník prohrál i s Pískem a topí se v krizi


Branky


23

Poslední tým tabulky Rakovník, přivítal Písek, který zažívá dobrou sezónu. Domácí po poločase překvapivě vedli, ale nakonec opět body nezískali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hejda poslal domácí do vedení.

Utkání začalo opatrně z obou stran. Domácí hráči si byli vědomi, že se jim poslední dobou nedařily vstupy do utkání a soustředili se na pevnou obranu, kterou se hostům z Písku nedařilo překonat. Hra byla vyrovnaná s minimem šancí. Bylo k vidění nespočet osobních soubojů a fotbalové kvality bylo pomálu. Ve 44. minutě dostali domácí možnost zahrávat přímý volný kop z hranice pokutového území. Střely se ujal Marek Hejda a přesnou ranou přes zeď na bližší tyč nedal Satrapovi v hostující brance šanci zakročit, 1:0. Rakovník po dlouhé době zažil pocit vedení v utkání a do kabin odcházeli domácí hráči spokojenější.

Tříbrankový obrat Písku

Do druhé půle nastoupili hosté s touhou zvrátit skóre utkání. V prvních patnácti minutách ještě hráči Písku branku nevstřelili, ale poté přišel pro domácí knockout. V 63. minutě přišel centr z pravé strany do domácího vápna, na zadní tyči byl hodně důrazný Martin Voráček a dostal míč za brankovou čáru. Domácí okamžitě reklamovali faul hostující hráče, ale rozhodčí branku uznal, 1:1. V 65. minutě dostal na levé straně ideální přihrávku střídající Štěpán Holý, tváři v tvář gólmanovi domácích zvolil střelu ze šestnáctky na bližší tyč, kterou vybíhající strážce domácí svatyně nedokázal zlikvidovat, 1:2. Poté byli domácí nuceni otevřít hru a hostům se nabízeli příležitosti na rychlé brejky. Domácí své šance využít nedokázali. V 86. minutě tak přišlo definitivní rozhodnutí. Po vysokém centru z levé strany si za záda domácího stopera naběhl Tomáš Valenta a střelou z první určil konečný stav utkání 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Jiří Razím - trenér: První poločas byl od nás dobře zvládnutý. Po dlouhé době jsme dali vedoucí gól a neinkasovali jsme. Druhá polovina. Jak si na rozhodčí nestěžuji, tak si troufnu říct, že první gól byl po jasném faulu, který viděli úplně všichni. Během minuty jsme dostali na 1:2. Byli jsme rozhození a tu situaci jsme nezvládli. Třetí gól byl při naší otevřené hře, chtěli jsme vyrovnat a bylo jedno jestli dostaneme gól. Kluci plnili všechno, co jsme si řekli a musím je pochválit minimálně za první poločas.

FC Písek
Milan Nousek - trenér: Utkání pro nás nebylo vůbec jednoduché. Rakovník se krčil na posledním místě a pro nás bylo povinností vyhrát. V prvním poločase se nám nedařilo dostat přes obranný val domácích. Byla to taková křeč. Ještě k tomu dali domácí v závěru poločasu gól z trestného kopu na 1:0. Kvalita v zápase ale byla na naší straně. O poločase jste si říkali, že soupeře ještě více zatlačíme a kvalitou a možná i lepší fyzickou připraveností je zkusíme zatlačit a otočit výsledek, což se nám podařilo a jsem za to strašně rád. Nebyl to jednoduchý zápas. Vždy když mužstvo útočí do devíti i deseti lidí, tak je to složité.



Sestavy


SK Rakovník
S. Buchlák [-] - D. Pelyak [-] , M. Klein [-] , M. Hejda [-] , M. Rendla [-] , J. Krupička [-] , K. Vilímek [-] , J. Severin [-] (78. J. Ducár [-] ) , J. Červený [-] , J. Sklenka [-] , P. Duchoň [-]

FC Písek
J. Satrapa [-] - T. Ulbrich [-] (80. K. Kulík [-] ) , M. Voráček [-] (86. D. Hajdo [-] ) , M. Held [-] (46. T. Valenta [-] ) , O. Běloušek [-] , A. Presl [-] , J. Held [-] , F. Vacovský [-] , R. Vávra [-] (73. O. Sajtl [-] ) , D. Kubiš [-] (58. Š. Holý [-] ) , T. Benetka [-]

ŽK: 42. J. Červený , 53. J. Severin , 88. M. Hejda , 90. J. Ducár - 43. F. Vacovský , 57. T. Valenta , 88. Š. Holý .
Hráči zápasu: M. Hejda - Š. Holý , M. Voráček .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Hodek Jakub - SZIKSZAY Ladislav, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

8. 11. 2019 00:09
Jasná dva

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů