1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 10:15

14.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Admira po vyrovnaném boji padla s béčkem Sparty, výhru vystřelil Lukáš Juliš


Branky


28. J. Mošna - 29. L. Juliš , 54. L. Juliš
22

Na hřiště Admiry zavítalo béčko Sparty Praha. Na utkání si i přes nepěkné počasí našlo cestu slušných 525 diváků, kteří viděli vyrovnaný boj se šťastným koncem pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Admiry a blesková odpověď Sparty

Utkání se odehrálo za husté mlhy, která výrazně snižovala viditelnost. Speciální byl zápas především pro dva hráče Admiry, kteří jsou zaměstnáni ve Spartě. Kapitán Admiry Jan Martinic je manažerem ticketingu a další hráč Tomáš Majer je kustodem A-týmu. Narazili tak i na staré známé Lukáše Váchu a Juliše. V úvodu utkání Sparta soupeře přehrávala a Vosický musel nebezpečnou situaci řešit faulem za žlutou kartu. Z následného přímého kopu z dobré pozice pálil Mareček, ale trefil pouze zeď. Vzápětí střílel z hranice velkého vápna nepřesně Juliš. Postupem času se osmělovali i domácí. Martinicova střela po zemi Čtvrtečku v brance Sparty nijak nevystrašila. Poté následovala střela Čáchy, která netrefila Čtvrtečkovu branku. Ve 28. minutě prodloužil Čácha míč za sebe do vápna, kde byl naběhnutý Jiří Mošna, který krásnou tvrdou ranou poslal Admiru do vedení 1:0. Domácí se z vedení dlouho neradovali. Hned ve 29. minutě přihrál Vácha na hranici šestnáctky, kde se Lukáš Juliš otočil s míčem a přesnou střelou srovnal na 1:1. Poté střílel ve vápně domácí Fric, ale branku minul. Hosté reagovali dvěma pokusy kapitána Váchy. První zlikvidoval Jungr, druhý mířil mimo. V další možnosti se ocitl na malém vápně Patrák, ale brankář Admiry míč dokázal výborně vyrazit na roh. Domácí také stihli do poločasu zahrozit. Přímý kop Čáchy ale mířil těsně nad branku. Těsně před poločasem se hosté radovali z branky, Juliš dostal míč za obranu, udělal kličku brankáři, ale ještě než stihl začít slavit branku, signalizoval pomezní sudí ofsajd. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

Juliš rozhodl o výhře Sparty

I druhý poločas nabídl atraktivní podívanou plnou zajímavých situací. Domácí Radimský hned v úvodu pálil z úhlu vedle branky. V 54. minutě centroval do vápna Dudl, zpětný centr se dostal k Váchovi, který vystřelil, na brankové čáře dokázal míč vykopnout domácí M. Horák, ale u odraženého míče byl první Lukáš Juliš, který jej uklidil do sítě, 1:2. Vedení Sparty mohli o chvíli později navýšit Patrák s D. Horákem, ale brankář Jungr proti nim předvedl parádní zákroky. Po hodině hry domácí zatlačili svého soupeře a snažili se o vyrovnání. Vosický hlavičkoval po rohu nepřesně, Martinic branku Sparty přestřelil. Domácí se sice do šancí dostávali i nadále, ale branku netrefili Radimský ani dvěma pokusy střídající Štefan. Když už se podařilo trefit Admiře branku, tak to byla slabá střela Douděry doprostřed branky, kterou hostující gólman s přehledem kryl. Po pěkném vyrovnaném utkání tak bere všechny body Sparta.

Zdroje: Oficiální web FK Admira PrahaOficiální web AC Sparta Praha

Redakčně upraveno.

 

Hodnocení trenéra Admiry Praha Františka Peřiny:

 



Ohlasy k zápasu



AC Sparta Praha B
Václav Dudl - hráč: Zápas s Admirou měl hodně soubojů a byl hodně náročný. Jsem rád, že jsme vyhráli a potvrdili jsme teď výhru s Plzně. Čeká nás už poslední zápas ČFL, který musíme zvládnout, abychom zůstali na dostřel Táborsku.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Horák [-] , M. Radimský [-] (73. T. Pavlata [-] ) , T. Majer [-] (60. M. Douděra [-] ) , O. Vosický [-] , J. Mošna [-] , M. Čácha [-] (60. J. Štefan [-] ) , J. Martinic [-] (79. A. Čížek [-] ) , M. Fric [-] , B. Hudec [-] (46. P. Eliáš [-] ) , O. Herc [-]

AC Sparta Praha B
J. Čtvrtečka [-] - D. Horák [-] , D. Mareček [-] , D. Šimáček [-] (77. M. Burda [-] ) , V. Patrák [-] (87. M. Ambler [-] ) , L. Vácha [-] (90. Z. Hucek [-] ) , V. Dudl [-] , M. Talovierov [-] , M. Piško [-] , A. Gabriel [-] , L. Juliš [-]

ŽK: 7. O. Vosický , 54. J. Martinic , 57. J. Mošna , 83. O. Herc , 90. P. Eliáš - 16. M. Talovierov , 90. L. Juliš .
Hráči zápasu: J. Mošna - L. Juliš .
Počet diváků: 525. Rozhodčí: NENADÁL Martin - DUJSÍK Jiří, ARNOŠT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza