1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 10:15

14.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín díky jediné brance porazil Štěchovice


Branky


22

Fotbalisté Vltavína využili převahy a vytvořili si během utkání více šancí než hostující Štěchovice. Jednu možnost dokázali domácí využít a slaví tak výhru 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Domácí vstoupili do utkání aktivněji a častěji měli míč na svých kopačkách. Nejaktivnějším hráčem byl domácí Vieira, který v 7. minutě vystihnul mimo vápno rozehrávku brankáře Štěchovic Kohoutka, ale míč se odrazil do autu a domácí hráč tak nestihnul zakončit. Ve 14. minutě se Vieira ke střele dostal, ale Kohoutek byl pozorný. Ve 21. minutě se do šance dostali také hosté. Novák centrem hledal Pavlíka a brankář Štorc stihl před štěchovickým hráčem získat míč. Ve 27. minutě se mohl v dobré příležitosti zjevit Kuchař, ale hostující Kučera těsně před ním skluzem zakročil. Ve 34. minutě se zrodila největší šance Štěchovic. Batkův centr do vápna chtěl odpálit domácí Tichý, ale trefil pouze Štědronského, od kterého se míč odrazil směrem na branku. V ní ale předvedl pozorný Štorc dobrý reflex a míč vyrazil. Ve 40. minutě pálil z hranice šestnáctky domácí kapitán Uvíra, Kohoutek míč chytil a do kabin se tak odcházelo z bezbrankového stavu.

Čtvrtníček rozhodl

I ve druhém poločase si více šancí vypracovali domácí hráči. V 56. minutě zakončoval Kuchař, jeho první pokus zblokovala hostující obrana a druhý dokázal lapit gólman Kohoutek. Po hodině hry musel Kohoutek čelit tvrdé střele domácích, situaci ale zvládl a míč vyrazil. V 73. minutě obešel aktivní Šnajdr štěchovického Jakobovského, který skluzem na poslední chvíli zabránil zakončení domácího středopolaře. Patnáct minut před koncem utkání si vypracovali šanci i hosté. Novákův nebezpečný centr Štorc vyrazil pouze k Woitekovi, který ale nedokázal zaměřit přesně. V 76. minutě přišel centr domácího Valíčka, na který si naskočil Josef Čtvrtníček a hlavou umístil míč do štěchovické branky, 1:0. Těsně před koncem utkání dostali hosté velkou možnost na vyrovnání. Ideální pozici z přímého kopu ale nedokázal využít Švejda a napálil pouze domácí zeď. Poté ještě nevyužil samostatný únik domácí Abena. Utkání tak skončilo výhrou Vltavínu 1:0.

Zdroj: Oficiální web TJ Štěchovice

Redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Tomáš Freisler - trenér: Z naší strany povedený zápas, konečně zase s nulou. Proměnili jsme jednu ze tří, čtyř šancí. Soupeř měl možná jednu v první půli a v závěru utkání trestňák, který neproměnil. Zasloužená výhra a poctivý výkon.

Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holešta - vedoucí mužstva: První poločas byl vyrovnaný, my měli dvě šance, domácí jednu. Dá se říci, že to bylo nezáživné, téměř bez šancí. Ve druhém poločase byli domácí aktivnější, dvakrát nás podržel brankář Kohoutek. Když už to vypadalo, že zápas dojde k remíze, tak jsme dostali čtvrthodinu před koncem po centru gól hlavou. Myslím si, že to je škoda, protože jsme na Vltavínu chtěli bodovat, což jsme nezvládli a je to pro nás ztráta.



Sestavy


FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - D. Tichý [-] , . Vieira [-] (82. O. Šípek [-] ) , D. Šnajdr [-] , T. Kuchař [-] (90. J. Špaček [-] ) , M. Uvíra [-] , J. Čtvrtníček [-] (90. D. Šafařík [-] ) , J. Pouzar [-] , J. Šmalcl [-] , B. Abena [-] , V. Valíček [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - M. Švejda [-] , Š. Těžký [-] , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , L. Batka [-] , M. Štědronský [-] (46. L. Woitek [-] ) , Š. Kučera [-] , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , M. Novák [-]

ŽK: 62. B. Abena , 87. M. Uvíra - 20. M. Novák , 34. T. Pavlík , 58. L. Woitek , 65. L. Jakobovský , 90. Š. Kučera .
Hráči zápasu: P. Štorc , J. Čtvrtníček - Š. Kohoutek .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Zadinová Olga - ŠAFRÁNKOVÁ Nikola, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích