1:2p.
(0:0)
63. F. Belej
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 10:15

14.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbramské béčko poprvé v sezóně zvládlo penalty a veze z Benešova dva body


Branky


22

Pro obě mužstva bylo utkání důležité, protože jsou ve spodní části tabulky a před vzájemným soubojem je dělil jediný bod. Hosté zvládli souboj lépe a vyhráli po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příbram trefila břevno

Utkání dvou mužstev, které potřebují do tabulky každý bod, se odehrálo za trvalého deště. Stav hrací plochy byl i přes déšť velmi dobrý. Obě mužstva chtěla ze zápasu nějaké body vytěžit a tak se hrálo s velkým nasazením a množstvím osobních soubojů. Domácí Benešov v prvním poločase hrozil ze standardních situací, ale ke vstřelení branky to nevedlo. Hosté se naopak snažili hrát rychlý fotbal po zemi a často kombinovali s balónem na svých kopačkách. Do největší příležitosti první půle se dostal příbramský Belej, dokázal i překonat gólmana domácích Tetoura, ale jeho krásnou střelu zastavilo břevno. V prvním poločase se tak diváci branky nedočkali.

Benešov šel do vedení, Příbram srovnala

Začátek druhé půle přinesl hned ve 47. minutě branku. Příbramští vyrobili obrovskou chybu v defenzivě, kterou chladnokrevně potrestal Zdeněk Vrňák a poslal tak Benešov do vedení 1:0. Hosté po obdrženém gólu začali ještě více držet míč na svých kopačkách a soupeře zatlačili na jeho obrannou polovinu. Několik náznaků šancí využít nedokázali, až v 63. minutě odcentroval Sunday a František Belej přesnou hlavičkou srovnal na 1:1. Poté zahrozili dvakrát domácí, ale ani jeden ze dvou závarů v pokutovém území Příbrami využít nedokázali. Otočit skóre na stranu hostů mohl Polák, ale orazítkoval pouze tyč domácí branky. Hosté nedokázali využít ani několik přečíslení a utkání tak dospělo do penaltového rozstřelu.

První výhra Příbrami na penalty

V prvních třech sériích proměnili za hosty Polák, Petrák a Jelínek, za domácí reagovali Turek, Vrňák a Procházka. Jako čtvrtý šel za Příbram kopat Sunday a ani on se nemýlil. To už se nedá říci o domácím Lupačovi, kterého brankář Melichar vychytal. Protože příbramský Antwi také proměnil, bylo o výsledku rozhodnuto. Příbram poprvé v sezóně zvládla penalty a odváží si dva body.

Zdroje: Facebook SK BenešovOficiální web 1. FK Příbram

Redakčně upraveno

 

Hodnocení trenéra Benešova Josefa Laštovky:

 



Ohlasy k zápasu



FK Příbram B
Petr Janota - trenér: Bylo to vyrovnané utkání. My jsme v první půli nastřelili břevno. Na začátku druhé půle jsme hned inkasovali. Díky zvýšenému úsilí jsme celkem brzy vyrovnali. Posledních třicet minut bylo o tom, kdo promění svou šanci. My jsme nastřelili tyč, neproměnili několik přečíslení. Domácí mohli také vstřelit branku. V penaltách jsme poprvé uspěli, když všichni naši hráči proměnili.



Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - D. Filip [-] , D. Pedro [-] , V. Ježdík [-] , A. Lupač [-] - O. Brokeš [-] (90. R. Procházka [-] ) , P. Srb [-] (77. F. Zoubek [-] ) , O. Urban [-] , V. Engelmann [-] , Z. Vrňák [-] - M. Turek [-]

FK Příbram B
M. Melichar [-] - L. Puchmertl [-] , E. Antwi [-] , V. Jelínek [-] , S. Vilotič [-] , J. Mezera [-] - A. Petrák [-] - P. Janota [-] (77. M. Polák [-] ) , F. Belej [-] , S. Adetunji [-] - D. Kilián [-]

ŽK: 43. M. Turek , 74. V. Ježdík , 79. O. Urban , 87. Z. Vrňák - 64. S. Vilotič , 87. J. Mezera .
Hráči zápasu: Z. Vrňák - F. Belej .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Pilný Marek - SLAVÍČEK Lukáš, ŠVAGR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích