Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

13.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Plzeňské béčko vyhrálo v Hostouni


20

Hostouň šla proti Plzni do vedení, ale mladíci Viktorie utkání dokázali otočit ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní hosté zaslouženě otočili skóre

V úvodu utkání drželi hosté více balón, ale domácí velmi aktivně napadali. Diváci viděli během prvních deseti minut dvě střely hostů, které ale na branku neletěli. V 11. minutě se domácím aktivní napadání vyplatilo. Václav Laušman využil nedorozumění v hostující obraně a poslal Hostouň do nečekaného vedení 1:0. O chvíli později se pokoušel vyrovnat Plecitý, ale Dutka v brance domácích jeho přízemní střelu s přehledem chytil. V 16. minutě bylo srovnáno. Vaisův dlouhý pas za obranu si převzal Denis Plecitý, který z levé strany obstřelil domácího brankáře a srovnal na 1:1. V 18. minutě se po další plzeňské kombinaci dostal ke střele z rohu velkého vápna Pavel Hezoučký a střela to byla opravdu povedená. Gólman Dutka neměl šanci zasáhnout a hosté se tak ujali vedení 2:1. Povzbuzení hráči Viktorie se o chvíli později dostali do další šance, ale Pincova hlavička z těžké pozice postrádala razanci a Dutka míč v klidu chytil. Druhá polovina prvního poločasu již žádnou šanci nenabídla a Plzeň tak šla do kabin s jednobrankovým vedením.

Domácí šance nevyužili, tak udeřili hosté

Hostouňští vstoupili do druhého poločasu aktivně a snažili se o vyrovnání. V 53. minutě netrefil Laušman v dobré pozici míč ideálně a z dorážky jiný domácí hráč branku přestřelil. O několik minut později střílel Antl, ale brankář Plzně Valeš byl připravený. V 62. minutě si do první vážnější příležitosti ve druhé půli dostali hosté a hned z toho byla branka, Rychnovský vybojoval míč mířící do autu, posunul jej na Hezoučkého, jehož přihrávku přes malé vápno uklidil do sítě Lukáš Václavík, 1:3. Poté podržel Plzeň dvakrát brankář Valeš, když v 71. minutě vychytal Šustra a v 85. minutě pokryl i střelu domácích z přímého kopu. V závěru dvakrát do otevřené domácí obrany zaútočil Pinc, ale Dutku nepřekonal.

Zdroje:  Oficiální web Sokol HostouňOficiální web FC Viktoria Plzeň

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň
Martin Čurda - trenér: Prohráli jsme zápas, kde jsme byli horším týmem. Nedokázali jsme se v prvním poločase dostat vůbec do hry, soupeř byl pohyblivější a lepší na míči. Lépe kombinovali a přehrávali nás. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře, měli jsme šanci na vyrovnání, ale nevyužili jsme to. Když dal soupeř na 3:1, tak se to už jenom dohrálo.

FC Viktoria Plzeň B
Pavel Horváth - trenér: Zasloužená výhra. Inkasovali jsme laciný gól, ale pak jsme byli lepší. Podali jsme dobrý týmový výkon a dali tři pěkné góly, jsem rád, že to kluci dnes zvládli. Zápas byl velmi soubojový, takže to bylo hodně fyzicky náročné, ale ve většině ze soubojů jsme uspěli. V tom musíme pokračovat.



Sestavy


Sokol Hostouň
R. Dutka [-] - I. Baratynskyy [-] (75. Š. Hájek [-] ) , V. Laušman [-] , V. Kolmistr [-] (77. M. Lohoyda [-] ) , D. Šustr [-] , T. Marek [-] , J. Kabele [-] , P. Hovorka [-] , R. Dosoudil [-] , P. Trapp [-] , M. Antl [-]

FC Viktoria Plzeň B
O. Valeš [-] - S. Strmiska [-] , D. Plecitý [-] (53. L. Václavík [-] ) , B. Havel [-] , P. Grajciar [-] , M. Petr [-] , P. Hezoučký [-] (77. A. Taleski [-] ) , J. Vais [-] (88. M. Šimek [-] ) , D. Pinc [-] , M. Rychnovský [-] (77. K. Žilák [-] ) , V. Svoboda [-]

ŽK: 70. T. Marek , 86. P. Trapp .
Hráči zápasu: D. Plecitý , P. Hezoučký .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - URBAN Michal, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 15:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 12:57

Tip: výhra domácích