1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

13.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Utkání Štěchovic s Admirou branku nenabídlo, rozhodly tak penalty


Branky


20

Obě mužstva nenastoupila v nejsilnějších sestavách. Po vyrovnaném utkání berou po penaltách bod navíc domácí Štěchovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí mnoho nebylo

Hostům chyběli v sestavě Čácha, Kurek, Eliáš a střelec Zahálka. Ani domácí mužstvo nenastoupilo v nejsilnější sestavě. Utkání bylo speciální pro trenéra domácích Štěchovic Hrušku, který v Admiře dříve působil. Po opatrném úvodu se diváci první šance dočkali až v 17. minutě. Douděra střílel z přímého kopu a domácí gólman Kohoutek musel zasahovat. O dvě minuty později dostal Štědronský skvělou přihrávku za obranu, ale gólman Admiry Jungr dokázal jeho zakončení vyrazit. Další situaci řešil Jungr o chvíli později, kdy prodloužený míč do vápna dokázal vyrazit těsně před dotírajícím Štědronským. Ve 40. minutě tvrdě střílel domácí Nehoda, ale branku těsně přestřelil. Těsně před koncem poločasu zaútočili hosté, dokonce dostali míč za záda brankáře Kohoutka, ale branka neplatila pro předchozí ofsajd. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Ani druhý poločas branku nepřinesl

I ve druhém poločase pokračoval urputný boj a šancí k vidění mnoho nebylo. V 58. minutě střílel po rohu z voleje Těžký, hostující branku ale netrefil. O deset minut po jedné z mála pěkných kombinací se do zakončení dostal zkušený hostující Martinic, ale Kohoutek jeho střelu z úhlu chytil. Ani střídající domácí Woitek svým zakončením v 79. minutě branku netrefil, a tak po závěrečném hvizdu následovaly penalty.

Štěchovice byly o jeden gól lepší

V prvních třech sériích byli střelci neomylní, ve čtvrté sérii nejprve štěchovický Kohoutek lapil pokus Horáka, posléze se ale vytáhl i gólman Admiry Jungr. Rozhodla pátá série, kdy Michálkovu střelu Kohoutek vyrazil a zkušený Štěpán Kučera nezaváhal a Štěchovice tak braly druhý bod. Admira již tři utkání nevstřelila branku a bod je pro ni maximem.

Zdroje: Oficiální web TJ Štěchovice , Oficiální web FK Admira Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holešta - vedoucí mužstva: První poločas se nám moc nevydařil. Dostali jsme se do dvou velkých šancí, které jsme neproměnili. Hosté byli živější. Ve druhé půli jsme šli výkonnostně nahoru. Měli jsme více ze hry. Remíza je asi zasloužená a bod navíc z penalt bereme.

FK Admira Praha
František Peřina - trenér: Soupeři i nám chyběli stabilní hráči základní sestavy. Přijeli jsme oslabení. V prvním poločase jsme měli převahu, ale nepodařilo se nám vstřelit gól. Štěchovice celé utkání pouze nakopávaly míče a spoléhaly na standardní situace, z kterých byli nebezpeční. Měli jsme pod kontrolou střed hřiště, ale góly nepřišli a došlo na penalty, kde byli domácí šťastnější.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - M. Švejda [-] , Š. Těžký [-] , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , P. Nehoda [-] , M. Štědronský [-] (77. R. Pešl [-] ) , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (56. L. Woitek [-] ) , J. Košata [-] , M. Novák [-]

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - B. Hudec [-] , M. Horák [-] , O. Herc [-] , T. Pavlata [-] (85. J. Mošna [-] ) , M. Douděra [-] (63. M. Radimský [-] ) , T. Majer [-] (56. J. Panýrek [-] ) , O. Vosický [-] , J. Martinic [-] (76. V. Záruba [-] ) , M. Fric [-] , J. Štefan [-] (78. J. Michálek [-] )

ŽK: 17. L. Jakobovský , 62. M. Novák , 65. F. Busta .
Hráči zápasu: Š. Kohoutek - M. Horák .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - ŠŤASTNÝ Vít, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 15:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 12:57

Tip: výhra domácích