3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 10:15

13.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sparta s Costou, Ben Chaimem a Karlssonem porazila Rakovník


Branky


8. A. Gabriel , 19. . Moberg (p.) , 35. A. Karabec
20

Béčko Sparty opět představilo posily z prvného mužstva. Při výhře 3:0 se gólově prosadil Karlsson.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit utkání rozhodl hned v první půli

Sparta byla v utkání s trápícím se posledním Rakovníkem jasným favoritem a tuto pozici začala potvrzovat hned od úvodního hvizdu. Hrálo se výhradně na hostující obranné polovině a Sparťané drželi balón a trpělivě kombinovali. V 8. minutě domácí svůj tlak zúročili ve vedoucí branku. Ambler poslal míč na zadní tyč, kde byl v náběhu bek Sparty Adam Gabriel, který tvrdou hlavičkou překonal brankáře Zacha, 1:0. Domácí dále pokračovali v nastoleném tempu hry a hluboko zatažený obranný blok Rakovníku měl obrovské množství práce s odvracením útočných nápadů Sparťanů. V 19. minutě byl brankářem Zachem ve vápně faulovaný domácí mladíček Karabec a sudí Šulcová, která utkání řídila společně se svými kolegyněmi Šafránkovou a Navrátilovou, odpískala pokutový kop. Jeho exekuce se chopil David Möberg Karlsson a s přehledem penaltu proměnil, 2:0. Poté zkoušel z dálky střílet Karabec, ale brankář Zach střelu chytil. Pokus kapitána Váchy zase zblokovala rakovnická obrana. Poté přišla hvězdná kombinace Ben Chaim, Vácha, Karlsson, ale švédský hráč nedokázal trefit branku. Ve 35. minutě vyslal vysutý stoper Talovierov přihrávku do šestnáctky, tu si převzal Adam Karabec, který se dokázal prosadit přes bránícího protihráče a překonal brankáře Zacha, 3:0. Tímto výsledkem první poločas skončil.

Další branky se diváci nedočkali

Domácí měli na začátku druhé půle k dispozici sérii rohových kopů a po jednom z nich se dostal k hlavičce vysoký Talovierov, ale přestřelil. Po hodině hry si Patrák po hodině hry narazil s Karlssonem, ale střelu střídajícího mladíka dokázala hostující obrana zblokovat. V 75. minutě se ke střele zpoza vápna dostal aktivní Karlsson, gólman Zach ale míč chytil. V 83. minutě  Patrák přehodil gólmana Rakovníku, ale míči v cestě do sítě zabránilo břevno. V poslední minutě utkání byl ještě po druhé žluté kartě vyloučen hostující Tvrz. Chvíli poté utkání skončilo.

Zdroj: Oficiální web AC Sparta Praha

Radakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


AC Sparta Praha B
Václav Kotal - trenér: První poločas byl dle našich představ. Dařilo se nám rychle kombinovat, vytvářet si šance a vstřelili jsme brzy tři branky. Myslím, že to bylo jednoznačné. Ve druhé části jsme chtěli dát příležitost hráčům z kádru, kteří doposud tolik nenastupovali. Naše hra pak neměla takové tempo a kvalitu jako na začátku. Soupeř bránil v hlubokém bloku a spoléhal se na protiútoky, ty jsme však dokázali zastavovat již na polovině. Mrzí mě, že jsme neproměnili dobré šance i po přestávce a skóre nenavýšili. Úkol, který jsme si dali, aby hráli hráči, kteří nedostávali tolik prostoru, jsme splnili a zároveň zvítězili. Navíc jsme ušetřili nějaké síly na středeční utkání v Plzni, kde nás čeká béčko Viktorky.

SK Rakovník
Jiří Razím - trenér: Upřímně bych potřeboval, abychom začali hrát od dvacáté minuty. Opět jsme dostali dva rychlé góly po našich chybách. Ty dva góly mě mrzí. Třetí gól vyplynul z jejich šikovnosti. Jsem rád, že jsme druhý poločas uhráli bez gólu. Neudělali jsme chybu a pracovali jsme tak, jak jsme měli. Měli jsme i trochu štěstí. Sparta měla dost silnou sestavu na béčko.



Sestavy


AC Sparta Praha B
F. Kotek [-] - M. Ambler [-] , T. Ben Chaim [-] (46. Z. Hucek [-] ) , A. Karabec [-] , D. Šimáček [-] (46. V. Patrák [-] ) , . Moberg [-] (78. V. Dudl [-] ) , L. Vácha [-] (65. D. Mareček [-] ) , A. Gabriel [-] , M. Talovierov [-] (78. R. Prokopec [-] ) , M. Piško [-] , C. Nhamoinesu [-]

SK Rakovník
R. Zach [-] - M. Hejda [-] (80. J. Severin [-] ) , V. Milec [-] (71. J. Rohla [-] ) , R. Hamouz [-] (46. J. Krupička [-] ) , P. Duchoň [-] , K. Vilímek [-] , P. Tvrz [-] , J. Červený [-] , J. Sklenka [-] , D. Pelyak [-] , M. Rendla [-]

ŽK: 30. R. Hamouz , 47. P. Tvrz , 84. J. Červený , 85. J. Severin . ČK: 90. P. Tvrz .
Hráči zápasu: A. Karabec , A. Gabriel .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Šulcová Lucie - ŠAFRÁNKOVÁ Nikola, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 09:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 15:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 12:57

Tip: výhra domácích