3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 10:15

13.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet smazal dvoubrankové vedení Domažlic a vyhrál na penalty


Branky


34. J. Rajnoch , 49. A. Fotr - 13. P. Došlý , 29. O. Pek
19

Domažlice vedly na hřišti Motorletu již 2:0, ale domácí nesložili zbraně a dokázali srovnat i díky brance Jana Rajnocha. V penaltách si poté hráči Motorletu připsali druhý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domažlice byly lepším mužstvem

Souboj dvou mužstev ze středu tabulky, která měla i stejně bodů, začal opatrnou úvodní desetiminutovkou, kdy se oba soupeři spíše oťukávali. První vážnější příležitost přišla ve 13. minutě a hned z toho byl gól Domažlic. Petr Došlý dostal míč za obranu Motorletu, udělal kličku vybíhajícímu gólmanovi Hrubešovi a do prázdné branky pohodlně zakončil, 0:1. Hosté po vedoucí brance získali půdu pod nohama a byli aktivnějším mužstvem. Několik šancí Domažlice nevyužily, až se ve 29. minutě prokličkoval přes několik bránících hráčů Motorletu do vápna Ondřej Pek a tvrdou střelou poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Domácí se o chvíli později dokázali vrátit do hry. Centr z přímého kopu dokázal hlavou umístit do sítě zkušený Jan Rajnoch, 1:2. Ve zbytku poločasu se hra odehrávala bez větších možností, a tak šli hosté do kabin s jednobrankovým vedením.

Motorlet dokázal srovnat

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí a brzy se dočkali odměny. Ve 49. minutě se do zakončení dostal Adam Fotr a srovnal na 2:2. V dalším průběhu zápasu mohli diváci vidět několik příležitostí na obou stranách, více jich měl domácí Motorlet povzbuzený smazáním dvoubrankové ztráty. Žádná možnost však branku nepřinesla, a tak utkání zakončil penaltový rozstřel.

Hrubeš chytil tři penalty

Výtečný výkon předvedl v rozstřelu gólman Motorletu Karel Hrubeš, který dokázal vyrazit hned tři střely domažlických hráčů. Když poté ve čtvrté sérii proměnil svou penaltu domácí Čepelák, mohli hráči Motorletu slavit zisk druhého bodu.

Zdroj: Oficiální web FK Motorlet Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: S ohledem na vývoj prvního poločasu tak nakonec dva body beru. Každopádně vstup do zápasu jsme neměli špatný, pak jsme zbytečně soupeře pustili do dvougólového vedení. Prohrávali jsme osobní souboje, nebyli dostatečně důrazní a ztráceli jsme míče už v zárodku našich útočných akcí. Dokázali jsme ale skote do poločasu zkorigovat a vyšel nám vstup do druhé půle a troufnu si říct, že v průběhu druhého poločasu jsme si vytvořili poměrně dost zajímavých příležitostí, kdy jsme mohli i odskočit do vedení. I tak si myslím, že s ohledem na vývoj celého zápasu je remíza zasloužená. Soupeř potvrdil kvalitu a zkušenosti získané v minulých sezonách ČFL. Myslím si, že jejich aktuální postavení v tabulce reálně neodpovídá jejich možnostem, kvalitě a síle. Za bod za penalty jsem rád a velký dík patří Karlovi Hrubešovi.

TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl - trenér: Bylo to velice kvalitní utkání z obou stran. Vedli jsme 2:0 a mohli jsme nějakou branku i přidat. Honza Rajnoch snížil na 1:2 a ta remíza potom byla asi zasloužené. Byl to velice dobrý zápas. Remízu bereme, penalty jsou trochu o štěstí, ale my jsme nedali tři za sebou a to by se stávat nemělo.



Sestavy


FK Motorlet Praha
K. Hrubeš [-] - J. Hauer [-] , O. Soběslav [-] , J. Rajnoch [-] , R. Žaloudek [-] , A. Fotr [-] (90. D. Mařík [-] ) , J. Vojta [-] (71. P. Štěpánek [-] ) , J. Sodoma [-] (85. D. Radosta [-] ) , D. Scharf [-] , M. Hurka [-] (79. M. Filip [-] ) , M. Čepelák [-]

TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - M. Hrubý [-] , F. Dvořák [-] , O. Pek [-] , P. Mužík [-] , P. Došlý [-] , V. Uzlík [-] , E. Vůch [-] , J. Kadar [-] (46. J. Teršl [-] ) , J. Matas [-] , D. Brabec [-] (65. R. Kropáček [-] )

ŽK: 53. J. Hauer , 60. M. Hurka , 65. A. Fotr - 34. J. Kadar , 38. O. Pek , 44. D. Brabec , 60. P. Mužík .
Hráči zápasu: J. Rajnoch - P. Došlý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tesař Tomáš - VYCHODIL Tomáš, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 09:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 15:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 12:57

Tip: výhra domácích