3:2
(1:2)
18. D. Filip
41. P. Srb
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 10:30

13.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Karlovy Vary otočili utkání s Benešovem


Branky


2. T. Holík , 54. A. Kuffour , 81. T. Holík - 18. D. Filip , 41. P. Srb
20

Slavia Karlovy Vary šla proti Benešovu rychle do vedení, hostě do poločasu skóre otočili, ale druhá půle patřila domácím, kteří také předvedli obrat a vyhráli 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup domácích a obrat hostů

Do utkání, které se hrálo na umělé trávě, vstoupili domácí opravdu skvěle. Již ve 2. minutě se na levé straně dokázal uvolnit Kuffour, odcentroval na zadní tyč, kde se dokázal prosadit Tomáš Holík, který střelou z prvního doteku poslal Karlovy Vary do vedení 1:0. V 18. minutě přišel do vápna domácích dlouhý centr z přímého kopu, který karlovarští odvrátili pouze na hranici velkého vápna, kde vyhrál důležitý hlavičkový souboj hostující Pedro a David Filip střelou ve skluzu do šibenice překonal domácího brankáře Cháru, 1:1. Ve 41. minutě se Benešov dostal do rychlého protiútoku po levé straně, krajní hráč zachoval téměř na brankové čáře klidnou hlavu a poslal přihrávku do druhé vlny, odkud z deseti metrů Petr Srb prostřelil střelou na zadní tyč gólmana Cháru a před poločasem obrátil skóre ve prospěch hostů.

I domácím se povedl obrat

Do druhého poločasu vstoupili domácí pokropení živou vodou. V 54. minutě bylo srovnáno. Dlouhé autové vhazování domácích doletělo až do vápna, tam nedokázal jeden z bránících hostů míč odkopnout, kulatý nesmysl se dostal k Maňákovi, který z úhlu vyslal střílenou přihrávku před branku, kde se dokázal prosadit důrazný Alex Kuffour a zaznamenal branku na 2:2. V 73. minutě se domácí pustili do rychlého protiútoku, který táhl po levé straně Kuffour, toho velmi tvrdě fauloval benešovský bek Vosáhlo a sudí Šimeček tasil rovnou červenou kartu. Domácí se snažili převahy jednoho muže v poli využít. Po rychlé akci centroval do vápna na Kuffoura Pěkný, hostující gólman Rotbauer byl sice u míče dříve, ale nedokázal jej zkrotit a tak mohl Kuffour vracet míč do vápna před odkrytou branku, kde ale nikoho ze svých spoluhráčů nenašel. V 81. minutě poslal Pěkný do vápna další ze svých centrů, na ten si naběhl opět Kuffour, který tváří v tvář brankáři Benešova zachoval klidnou hlavu a ještě přihrál na zadní tyč, kde situaci zavíral Tomáš Holík, který už jenom doklepnul míč do branky, 3:2. Hosté se v závěru snažili o vyrovnání, ale centrované míče dokázali domácí odvrátit a z přímého kopu netrefili branku. Domácí tak slaví tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Josef Němec - sportovní ředitel: Vstup do utkání se nám povedl a po úvodním tlaku jsme se ujali vedení. Paradoxně nás to zabrzdilo a Benešov začal hrát velmi dobře. My jsme na to nedokázali zareagovat. Do konce poločasu otočili zaslouženě skóre. V druhém poločase jsme na jejich hru zareagovali. Donutili jsme je ke ztrátám, Druhou půl jsme odehráli velmi dobře. Nepustili jsme soupeře moc do šancí. Přežili jsme jejich standardky a otočili jsme výsledek dvěma brankami. Prostě jsme ten zápas dotlačili k výhře 3:2.

SK Benešov
Josef Laštovka - trenér: Těžko se to hodnotí, bohužel jsme opět prohráli. První poločas jsme byli lepší, byli jsme více na balónu a zaslouženě jsme vedli. Bohužel ve druhé půli na nás Vary nastoupily a nenechaly nás tolik hrát a otočily to. Bylo to utkání dvou poločasů, první jsme byli lepší my, druhý oni. Slušela by tomu spíše remíza.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - T. Holík [-] (90. O. Shorný [-] ) , R. Stöckner [-] , D. Schettl [-] , J. Hudec [-] , Z. Skala [-] , . Diarra [-] , A. Kuffour [-] , P. Maňák [-] (89. R. Vokáč [-] ) , J. Procházka [-] , M. Pěkný [-]

SK Benešov
N. Rotbauer [-] - J. Vosáhlo [-] , D. Filip [-] , D. Pedro [-] , V. Ježdík [-] , A. Lupač [-] (70. M. Azilinon [-] ) - O. Brokeš [-] (61. O. Urban [-] ) , P. Srb [-] (85. I. Krasnyanyk [-] ) , V. Engelmann [-] , Z. Vrňák [-] - M. Turek [-]

ŽK: 66. Z. Vrňák , 84. M. Turek . ČK: 73. J. Vosáhlo .
Hráči zápasu: A. Kuffour , T. Holík - P. Srb .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šimeček Libor - NEDVĚD Vít, PLZÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 09:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:47

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 15:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 12:57

Tip: výhra domácích