Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

12.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlice doma podlehly Příbrami, domácí Mužík vstřelil krásný gól nůžkami


Branky


23

Fotbalisté Domažlic nenavázali na výhru v Karlových Varech a prohráli s Příbramí 2:3. Předchozí dvě utkání Chodové stejným výsledkem vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příbramští zaskočili Domažlice svou aktivitou

Hosté zaskočili domácí aktivní hrou hned od první minuty a než se domácí vzpamatovali, lovil Brych míč ze sítě. Špatnou Matasovu rozehrávku z 5. minuty vystihl hostující Kilián, který našel volného Sundaye Adetunjiho, ten rozkmital své pavoučí nohy, posadil si na zem Kadara a střelou z devíti metrů k pravé tyči bezmocného domácího brankáře poslal hosty do vedení, 0:1. O chvíli později zahrozil po levé straně rychlonohý Antwi, se kterým měl po celý poločas Ruml plné nohy práce, ale jeho střelu z patnácti metrů domácí zblokovali. Domácí se sice snažili, ale hlavička Dvořáka po centru Došlého byla pro gólmana Melichara lahůdkou, a když se po Mužíkově rohovém kopu odrazil míč ke Kadarovi, skončil jeho volej těsně vedle pravé příbramské tyče. Ve 14. minutě po Antwiho rohovém kopu hlavičkoval Adetunji z osmi metrů kousek vedle levé Brychovy šibenice. Poté se domácí na chvilku zvedli, ale Vůchův a Rumlův centr adresáty nenašly, a po akci Rumla a Došlého pálil slabě volejem Uzlík vedle. Neujala se ani hlavička Uzlíka po Vůchově centru a Došlého rohový kop skončil v Melicharových rukavicích stejně jako o chvíli později tečovaný pokus téhož domácího hráče. Hosté hru vyrovnali, ale ze závaru před Brychem ve 33. minutě nic nevytěžili, když střela Vlčka skončila na těle domácího zadáka. Ve 37. minutě vymotal Antwi Matase, ale jeho centr zprava stačil ve skluzu Kilián usměrnit jen vedle domácí branky. Na druhé straně po Dvořákově přistrčení hlavou zakončil Uzlík vedle levé příbramské tyče. Možnost na vyrovnání promarnili domácí ve 41. minutě, kdy Vůchův centr vyboxoval Melichar ke Kadarovi, ale jeho slabá střela z deseti metrů mířila vedle. Do kabin tak odcházeli s jednobrankovým náskokem hosté.

Domácí Mužík srovnal, hosté si v závěru vzali vedení zpět

Než se stačili domácí po obrátce rozkoukat, což jim jejich nepřesné přihrávky dost komplikovaly, přišel ve 48. minutě odkop hostů, na který si naběhl Adetunji, který vyhrál souboj s Teršlem a předal míč našlápnutému Emmanuelovi Antwimu, ten si jej narazil s Janotou a pak střelou zprava z deseti metrů překonal překvapeného Brycha, 0:2. Hrála se vyrovnaná hra, ale domácí obrana postrádala kompaktnost a umožňovala hostům hrozit z rychlých protiútoků. V 53. minutě zneškodnil Melichar Mužíkův trestný kop ze dvaceti metrů a na druhé straně domácí zblokovali střelu Antwiho. Hrálo se nahoru, dolů, domácí pomalu začali hrát pohlednější fotbal a získávali převahu. V 65. minutě se hosté ubránili závaru před svou brankou, když zblokovali tvrdý střelecký pokus a o chvíli později stačil po Vůchově uličce na Brabce skluzem zblokovat jeho střelu z osmi metrů jeden z příbramských zadáků. Aktivita se domácím vyplatila v 68. minutě, kdy po autovém vhazování prodloužil hlavou míč Dvořák, jeden z hostujících zadáků jej odkopl jen k Mužíkovi, ten si jej navedl do šestnáctky a střelou v pádu ze čtrnácti metrů snížil na 1:2. O čtyři minuty později byla Střelnice svědkem nejhezčího gólu zápasu, když se do vysokého načechraného míče od Brabce doslova položil kapitán Mužík a střelou volejem přes hlavu z deseti metrů vymetl pravou Melicharovu šibenici, 2:2.  

Domácí se snažili o obrat skóre, hnali se dopředu, ale Kramlova dělovka skončila na těle soupeře a jeho následný centr hosté odvrátili na roh. Jak už to ve fotbale bývá, když se jde do ofenzívy, většinou je to na úkor defenzívy a to se domácím nevyplatilo v 87. minutě, kdy si Polák navedl míč od poloviny hřiště a střelou z osmnácti metrů k pravé tyči poslal hosty ke třem bodům, 2:3. Domažličtí se již na odpověď nezmohli, a tak z utkání body nezískali.

 

Zdroj: http://www.fotbal.domazlice.cz/

Redakčně upraveno.

 

Tisková konference s oběma trenéry:

 



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - J. Teršl [-] , F. Dvořák [-] , K. Pavlík [-] (46. D. Brabec [-] ) , O. Ruml [-] (55. M. Hrubý [-] ) , P. Došlý [-] (55. O. Pek [-] ) , V. Uzlík [-] , E. Vůch [-] , J. Kadar [-] (64. D. Kraml [-] ) , J. Matas [-] (55. J. Kulhavý [-] ) , P. Mužík [-]

FK Příbram B
M. Melichar [-] - L. Puchmertl [-] , V. Jelínek [-] , S. Vilotič [-] , J. Mezera [-] - J. Vlček [-] , A. Petrák [-] , D. Kilián [-] (77. M. Šíma [-] ) - E. Antwi [-] (89. A. Rohlík [-] ) , P. Janota [-] (72. F. Belej [-] ) , S. Adetunji [-] (77. M. Polák [-] )

ŽK: 85. E. Vůch - 41. V. Jelínek , 84. S. Vilotič .
Hráči zápasu: P. Mužík - S. Adetunji , E. Antwi .
Počet diváků: 386. Rozhodčí: Urban Michal - BENEDIKT Ladislav, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 10:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 13:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 07:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 18:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 21:54

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 19:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 18:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 17:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 16:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 13:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:28

Tip: výhra domácích