1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 10:30

12.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Plzeňské béčko jedinou brankou porazilo Písek


Branky


23

Do Plzně přijel ve výborné formě hrající FC Písek. Hosté hráli od 50. minuty v oslabení bez vyloučeného Valenty a domácí toho dokázali využít ke vstřelení branky, která jim zajistila tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plzeň hrozila ze standardek, Písek téměř vůbec

Hráči domácí Viktorie nastoupili tentokrát bez posil z áčka, přesto začali utkání se soupeřem hrajícím ve výborné aktuální formě aktivně. Vaisův rohový kop prodloužil Strmiska a Gabrielovu hlavičku vyboxoval písecký brankář Satrapa. Ve 13. minutě zkoušel své štěstí z přímého kopu Hezoučký a Satrapa musel předvést parádní zákrok, aby jeho střelu vytěsnil. Další centr do vápna Písku vyslal zkušený kapitán Plzně Grajciar, ale Vais nezakončil přesně. Po dalším rohu domácích se po odraženém míči dostal ke střele zpoza vápna Svoboda, tu však dokázala zblokovat obrana hostů. Jihočeši si vypracovali jedinou příležitost v první půli až na jejím konci. Martin Held dokázal projít až do vápna, přihrál Ulbrichovi, jenž nevyužil dobrou pozici před brankou a míč poslal nad břevno. Diváci se tak v první půli branky nedočkali.

Hosté v deseti, Plzeň toho využila

Již po pěti minutách druhé půle se musel ze hřiště pakovat hostující Tomáš Valenta, obdržel totiž druhou žlutou kartu, tím pádem i kartu červenou a Písek zbytek zápasu dohrával v deseti. Přesto mohli jít svěřenci trenéra Nouska do vedení, ale Martin Held v obrovské příležitosti po centru ze strany hlavičkoval nad domácí branku. V 69. minutě zahrával domácí Hezoučký standardní situaci. Centr doletěl do míst, kde byl Václav Svoboda, nadvakrát dokázal propasírovat míč do písecké branky, 1:0. Jak se později ukázalo, byla to jediná branka utkání, protože domácí se soustředili, aby neinkasovali branku a hosté oslabeni o jednoho muže v poli se do žádné příležitosti nedostali. Plzeňské béčka tak vyhrálo 1:0.

 

Zdroj:Oficiální web FC Viktoria Plzeň



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Plzeň B
Pavel Horváth - trenér: Odehráli jsme náročný zápas, co se týká nasazení. Chtěli jsme být aktivní jak v presinku, tak v nabíhání do útočné fáze. Dostávali jsme se do situací, které jsou zajímavé – v křídelních prostorech a dostávat se až před vápno, kde jsme chtěli být nebezpečí. To se nám většinou dařilo. V první půli jsme neměli nějakou stoprocentní šanci, ale bylo tam hodně situací, které jsme bohužel nevyužili. Ve druhé jsme se prosadili po standardce. Soupeř pak měl nebezpečné nákopy. My kdybychom přidali druhý gól, tak by byl klid, ale takhle jsme do konce měli trochu strach. I tak si myslím, že to bylo zasloužené vítězství.

FC Písek
Ohlas bude doplněn:



Sestavy


FC Viktoria Plzeň B
O. Valeš [-] - S. Strmiska [-] , D. Plecitý [-] (76. M. Šimek [-] ) , V. Svoboda [-] , P. Grajciar [-] (64. L. Václavík [-] ) , P. Hezoučký [-] (77. A. Taleski [-] ) , J. Vais [-] , D. Pinc [-] , M. Rychnovský [-] , Š. Gabriel [-] , M. Petr [-] (85. D. Fišer [-] )

FC Písek
J. Satrapa [-] - T. Valenta [-] , T. Ulbrich [-] (76. R. Vávra [-] ) , M. Voráček [-] (68. V. Hrachovec [-] ) , M. Held [-] (85. D. Kubiš [-] ) , O. Běloušek [-] , Š. Holý [-] , J. Held [-] , F. Vacovský [-] , K. Kulík [-] , T. Benetka [-]

ŽK: 53. D. Plecitý , 87. D. Fišer - 33. T. Valenta . ČK: 50. T. Valenta .
Hráči zápasu: O. Valeš , V. Svoboda - J. Satrapa .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Dujsík Jiří - HÁJEK Robert, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 10:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 13:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 07:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 18:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 21:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 18:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 17:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 16:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 13:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:28

Tip: remíza