1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 11:00

11.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Oslabená Slavia góly v závěru zdolala Štěchovice


Branky


26

Štěchovice i přes dobrý vstup do utkání nedokázaly bodovat s béčkem Slavie. Hosté rozhodli dvěma góly v závěru, přestože hráli v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení domácích a vyrovnání do šatny

Do první zajímavé situace se dostal hostující útočník Rondič, ale jeho střela z otočky z levé strany branku netrefila. Ve 4. minutě zahrával domácí Košata rohový kop, Štěpán Kučera míč lehce tečoval hlavou a ten skončil za zády slávistického gólmana Radotiče, 1:0. O chvíli později centroval Těžký, Volešák však potvrdil, že hlavičkování není zrovna jeho předností a Radotič míč s přehledem chytil. V 11. minutě se do útoku dostali hosté, Douděra z pravé strany nacentroval do vápna, na zadní tyči byl v dobré pozici Šilhan, ale hlavou trefil pouze vnější tyč. V 19. minutě se do šance dostal Batka, ale branku neohrozil. O čtyři minuty později tentýž hráč mířil přesněji, jeho střelu k tyči dokázal výborně vyrazit gólman Radotič. Domácí hodně hrozili ze standardních situací, ve 35. minutě hlavičkoval Kučera do tyče, o chvíli později po rohovém kopu nedokázal v dobré pozici zakončit Volešák. Nevyužité příležitosti mohly domácí mrzet těsně před přestávkou. Ve 45. minutě našel Nabiyev přihrávkou mezi beky Rondiče, jehož zakončení dokázala obrana Štěchovic zblokovat, ale u odraženého míče byl první Jiří Janoušek, který pohodlně uklidil míč do branky a určil poločasové skóre 1:1. Nic na tom nezměnilo ani zakončení Busty po rohovém kopu, které zlikvidoval Radotič.

Slavia byla i po vyloučení lepší

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté. Ve 48. minutě se do zakončení dostal Rondič, ale brankář Kohoutek včas vyběhl a nedovolil mu skórovat. O chvíli později si Kohoutek připsal další dobrý zákrok a poté zahrozili také domácí. Radotič byl však pozorný a Novákovu střelu vyrazil. Domácí Pavlík o chvíli později vyslal střílený centr, který branku netrefil a otřel se o její konstrukci. V 65. minutě zatáhnul za záchrannou brzdu zkušený hostující Podrazký, kdy zastavil Pavlíka v nadějné příležitosti a inkasoval žlutou kartu. Protože to byla jeho druhá v utkání, musel pod sprchy. Béčko Slavie ale po oslabení pouze nebránilo, ba naopak bylo aktivnějším mužstvem. Hned dvě minuty po vyloučení střílel z hranice velkého vápna Nabiyev a gólman Kohoutek musel předvést proti střele mířící k tyči další dobrý zákrok. V 73. minutě přihrál domácí Novák do nadějné šance Batkovi, ale ten míč o kousek nestihl. O dvě minuty později se od šance hnal hostující Zeronik, zvolil zakončení nebo přihrávku na zadní tyč, ale balón letěl těsně vedle tyče a těsně jej nedostihl ve skluzu Rondič. Klíčový okamžik utkání přišel v 80. minutě, kdy brankář Štěchovic Kohoutek ve vápně fauloval Červa a byl nařízen pokutový kop. Ten dokázal proměnit Imad Rondič a poslal Slavii do jednobrankového vedení. Štěchovice poté vrhly všechny síly do útoku, ale brzdily je nepřesnosti, po kterých Slavia vyrážela do rychlých brejků. V 89. minutě vybojoval ztracený míč na vápně Červ a Imad Rondič  po jeho přihrávce přidal třetí branku a utkání definitivně rozhodl. Hosté tak i v deseti vybojovali tři body.

 

Zdroje: Oficiální web SK Slavia PrahaOficiální web TJ Štěchovice

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holešta - vedoucí mužstva: První poločas byl oboustranně velmi kvalitní, hrálo se nahoru, dolů. Dali jsme gól hlavou už ve čtvrté minutě, ale další tři šance jsme neproměnili. Po rohu dokázali hosté vyrovnat. Byla to jejich jediná šance v první půli. Hosté měli ve druhé půli asi více sil, vytvořili si převahu. Vypadalo to na remízu, protože jsme v obraně hráli dobře. To jejich vyloučení nám spíše uškodilo, protože jsme hru otevřeli, aniž by si to trenér přál a bezhlavě jsme útočili. Z brejku byla penalta a třetí gól padl také po rychlém protiútoku.

SK Slavia Praha B
Martin Hyský - trenér: Klíčový moment zápasu asi bylo vyrovnání ve 45. minutě, kdy se nám povedlo srovnat. Druhá půle už byla z pohledu trenéra mnohem povedenější: „Věděli jsme, že soupeř na tom není úplně dobře kondičně, postupem času jsme měli mnohem více sil než soupeř. Potvrdilo se to, do druhého poločasu jsme nastoupili koncentrovanější. Udělali jsme změny v sestavě. Výkon se zvedl, dostávali jsme se do příležitostí. Bohužel koncovka nebyla z naší strany ideální. Dalo se to řešit lépe. Zkomplikovali jsme si to také vyloučením, ale pořád jsem věřil, že i v deseti máme kvalitu a sílu na to, abychom to urvali. Nakonec je z toho vítězství 3:1. Klukům musím pogratulovat k vítězství. Spíše než za fotbalový výkon chválím mužstvo za nasazení a přístup a také za to, že dokázali v deseti zápas vyhrát.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - M. Švejda [-] (90. D. Obermajer [-] ) , Š. Těžký [-] , L. Jakobovský [-] (82. M. Štědronský [-] ) , F. Busta [-] , L. Batka [-] , L. Volešák [-] (76. L. Woitek [-] ) , Š. Kučera [-] , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] (69. P. Nehoda [-] ) , M. Novák [-]

SK Slavia Praha B
L. Radotić [-] - I. Rondić [-] , M. Vít [-] , M. Hošek [-] (46. J. Zeronik [-] ) , M. Vaněk [-] (78. L. Červ [-] ) , V. Šilhan [-] , J. Janoušek [-] , M. Douděra [-] (46. A. Bárta [-] ) , N. Zinhasovič [-] , M. Podrazký [-] , F. Nabiyev [-] (90. L. Krobot [-] )

ŽK: 42. J. Košata , 54. M. Švejda - 24. M. Podrazký , 81. F. Nabiyev . ČK: 65. M. Podrazký .
Hráči zápasu: L. Červ , I. Rondić .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: Hájek Robert - DRÁBEK Drahoslav, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 08:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 14:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 11:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 07:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 20:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 13:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 20:30

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 20:10

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 18:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 17:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 15:35

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:27

Tip experta: remíza

Další remíza. Slavia minulé kolo porazila v mladém složení Táborsko. I když jsem je viděl hrát ve Varech, tak se mi ti mladíci líbili. Domácí mají hodně zkušený tým, který si zakládá na poctivé defenzivě, doma jsou navíc hodně silní. Vychází mi z toho remíza.