2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2019 15:30

11.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hostouň v poslední desetiminutovce otočila duel s Královým Dvorem a není poslední v tabulce


Branky


27

Fotbalisté Králova Dvora na začátku utkání potvrzovali roli favorita. Hostouň však postupem času začala dominovat a svou převahu korunovala v posledních deseti minutách, kdy vstřelili domácí borci dvě branky a slaví důležité tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil hostům, poté dominovali domácí

Hostouňští nastoupili do utkání bez opory zadních řad Radka Dosoudila, který si odpykával trest za vyloučení v minulém kole. Od úvodního hvizdu hosté potvrzovali své postavení na špici tabulky a soupeře přehrávali. Vysoké procento držení míče na straně Cábelíků ale nevedlo k vytvoření brankové příležitosti. Po úvodním tlaku hostů se osmělili domácí a střela Šustra mířila těsně nad branku hostů. Králův Dvůr byl přesto stále aktivnější a proti další střele musel zasahovat Dutka v brance domácích, reflexivním zákrokem situaci zvládl. Ve 26. minutě šli Cábelíci do vedení, chybu v domácí rozehrávce potrestal David Kůžel, 0:1. Vedoucí branka diametrálně změnila průběh utkání. Hosté se nepochopitelně uspokojili a domácí naopak začali hrát mnohem lépe. Hráči Hostouně se několikrát dostali do zakončení, ale ani jednou nebylo gólové. Do kabin tak odcházeli hosté s jednobrankovým vedením.

Obrat domácích v závěrečné desetiminutovce

Ve druhé polovině utkání si domácí vytvořili jasnou převahu. Králův Dvůr se nedostal do žádné šance, zatímco domácí neustále hrozili. Po deseti minutách hry hlavičkoval po centru kapitán Hostouně Marek, ale bývalý ligový fotbalista těsně minul branku. Poté předvedl pěknou individuální akci Vegricht, z bránících Cábelíků si udělal ve vápně slalomové kužely, ale do zakončení se nedostal. V 70. minutě pálil z velké dálky Hovorka, ale Krček byl pozorný. Hostouň se dočkala v 80. minutě. Po rychlém protiútoku centroval Lohoyda a hlavičkující Dominik Šustr vyrovnal na 1:1. V 82. minutě vznikl v hostujícím vápně závar, míč vybojoval Šustr, tentokrát zvolit přihrávku a střídající Ivan Baratynskyy svou brankou rozjásal všechny domácí fanoušky a sám sobě nadělil dárek k narozeninám, 2:1. Hosté se snažili v závěru vyrovnat, ale do utkání se vrátit již nedokázali. Hostouň se tak odpoutala z posledního místa tabulky.

 

Zdroj: Oficiální web Sokol Hostouň

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň
Martin Čurda - trenér: Hodnotí se mi nejlépe za poslední kola. Zahráli jsme dobrý zápas dopředu i dozadu. Sice jsme opět prohrávali, ale ve druhé půlce jsme byli jasně lepší. Diktovali jsme tempo hry a zaslouženě jsme během tří minut otočili skóre. Měli jsme i další šance, neříkám, že soupeř byl bez šancí. Nám se v tomto zápase všechno sešlo tak, že jsme získali tři body.

FK Králův Dvůr
Tomáš Šilhavý - trenér: Do utkání jsme vstoupili dobře. Dvacet minut bylo opravdu velmi dobrých. Dostávali jsme se do šancí, dostali jsme se do vedení, ale bohužel po gólu jsme se přenechali pole domácím a potom byla už jenom otázka času, kdy dají gól. My jsme přestali být nebezpeční dopředu, v našem vápně přibývalo nebezpečných situací. To, že to vyšlo takhle ke konci není ani smůla, protože domácí za tím šli a podle průběhu byla opravdu otázka času, kdy se domácím povede vyrovnat nebo otočit skóre. Je to velké zklamání z naší hry. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


Sokol Hostouň
R. Dutka [-] - L. Vegricht [-] (67. I. Baratynskyy [-] ) , V. Laušman [-] (85. Š. Hájek [-] ) , V. Kolmistr [-] (57. M. Lohoyda [-] ) , D. Šustr [-] (89. M. Vojtěšek [-] ) , T. Marek [-] , J. Kabele [-] , P. Hovorka [-] , V. Krupička [-] , P. Trapp [-] , M. Antl [-]

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Hell [-] , D. Kůžel [-] , M. Procházka [-] , J. Blažek [-] , D. Beňo [-] (69. D. Šolaja [-] ) , J. Balšánek [-] (83. D. Krejdl [-] ) , T. Šebek [-] , J. Bouček [-] (57. D. Zelenka [-] ) , R. Novák [-] , M. Kraus [-]

ŽK: 35. J. Kabele , 45. D. Šustr - 35. D. Beňo , 79. J. Blažek , 83. J. Balšánek , 88. D. Zelenka .
Hráči zápasu: D. Šustr , J. Kabele .
Počet diváků: 191. Rozhodčí: Šimeček Libor - NEDVĚD Vít, BAUM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 14:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 11:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 07:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 20:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 13:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 20:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 20:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 18:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 17:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 15:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 14:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:27

Tip experta: remíza

Podle tabulky to vypadá jako jasná dvojka, ale Královák získal skoro všechny body doma. Já jim tu výhru přeji, mám tam kamarády, kteří už se přesunuli do funkcionářských rolí a po dlouhých letech strávených v dresu Cábelíků teď vytváří hráčům servis. Přesto dám remízu, domácí vědí, že musí začít sbírat body především na svém hřišti.