M. Kraus 11.
R. Novák 66.
M. Kraus 71. (p.)
D. Beňo 87.
4:1
(1:1)
9. P. Srb
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 10:30

10.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Cábelíci otočili duel s Benešovem


Branky


11. M. Kraus , 66. R. Novák , 71. M. Kraus (p.) , 87. D. Beňo - 9. P. Srb
28

Středočeské derby se odehrálo v Králově Dvoře, kam přijel Benešov. Domácí byli podle postavení v tabulce favoritem. Tuto pozici potvrdili, ale jejich výhra se nerodila lehce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, domácí rychle srovnali

Hosté se v 9. minutě dostali do překvapivého vedení. Na kolmici za obranu si naběhl Petr Srb, který přehodil padajícího brankáře Krčka a míč zapadl přesně k tyči, 0:1. V 11. minutě zahrával domácí kapitán Balšánek rohový kop, hosté jej odvrátili, ale odražený míč si našel Martin Kraus a křížnou střelou vyrovnal na 1:1. Po půlhodině hry mohli jít domácí do vedení. Proti byl ale hostující brankář Tetour, který výborně zlikvidoval přímý kop Krause. Více šancí první polovina utkání nepřinesla, poločasové skóre tak bylo 1:1.

Standardky rozhodly

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté, ale převahu nedokázali přetavit v branku. Když už benešovští dokázali překonat brankáře Krčka a radovali se z vedoucí branky, zastavil je zvednutý praporek pomezního, který signalizoval ofsajd. Domácí se do šance dostali po hodině hry, ale prudkou hlavičku Kůžela dokázal zlikvidovat brankář Benešova Tetour. V 66. minutě se po rohovém kopu dostal k centru domácí Blažek a vyhlášený hlavičkář Rudolf Novák trefil horní roh hostující branky, 2:1. Zřejmě rozhodující okamžik utkání přišel v 71. minutě. Hostující Pedro fauloval ve vápně Procházku a rozhodčí nařídil penaltu. Tu proměnil se štěstím pod padajícím brankářem Martin Kraus, 3:1. Před koncem utkání ještě navýšil vedení domácích po přihrávce Balšánka David Beňo. V 87. minutě nedal svou střelou z vápna gólmanovi žádnou šanci, 4:1. Domácí tak po vyrovnaném průběhu utkání vyhráli jednoznačně 4:1. Pro hosty je výsledek až příliš krutý.

Zdroj: Oficiální web FK Králův Dvůr

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Tomáš Šilhavý - trenér: Bylo důležité, že jsme po gólu Benešova rychle vyrovnali. Celkově byl náš výkon rozpačitý, Benešov byl silnější v kombinaci. K tomu zápasu jsme nepřistoupili dobře a provázelo nás to celý zápas. Rozhodlo asi to, že se Ruda Novák a Martin Kraus umějí orientovat ve vápně a dát gól. Díky tomu jsme vyhráli. S výkonem spokojení nejsme. Výsledek neodpovídá průběhu utkání. Myslím si, že Benešov sehrál smolný zápas.

SK Benešov
Josef Laštovka - trenér: Hodnotí se mi to těžko, protože jsme prohráli 4:1. Myslím, že výsledek je pro nás krutý. První poločas jsme byli lepší, vytvořili jsme si šance, které jsme neproměnili. Bohužel jsme nepohlídali standardní situace a soupeř nás z nich potrestal. Poté jsme to otevřeli a dostali jsme další góly. Od nás to nebylo špatné utkání.



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Hell [-] , D. Kůžel [-] (85. D. Šolaja [-] ) , D. Krejdl [-] (57. M. Procházka [-] ) , J. Blažek [-] , D. Beňo [-] (89. B. Vlasák [-] ) , J. Balšánek [-] , T. Šebek [-] , D. Zelenka [-] , R. Novák [-] , M. Kraus [-] (76. J. Bouček [-] )

SK Benešov
D. Tetour [-] - J. Vosáhlo [-] , D. Filip [-] (67. F. Zoubek [-] ) , D. Pedro [-] , A. Lupač [-] (84. O. Urban [-] ) - P. Srb [-] (81. L. Dufek [-] ) , Z. Vrňák [-] (72. M. Azilinon [-] ) , V. Engelmann [-] , V. Ježdík [-] - M. Turek [-] , I. Krasnyanyk [-] (72. R. Procházka [-] )

ŽK: 61. V. Ježdík , 86. O. Urban .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - TESAŘ Tomáš, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 16:45
Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 16:24
Tomáš Janovský

Expert: Ondřej Soběslav
Tip experta: výhra domácích

Králův Dvůr má letos silné mužstvo. Jsou mladí i zkušení. Hrají v dobré formě a utkání doma zvládnou.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:48

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:47

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích