2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2019 10:15

10.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Táborsko poprvé v sezóně nezískalo ani bod, padlo na Slavii


Branky


29

Mladí fotbalisté pražské Slavie dokázali porazit lídra soutěže Táborsko 2:1. Hosté tak utrpěli první porážku po devadesáti minutách v tomto ročníku. A Sparta, která má o zápas méně, na něj ztrácí tři body. Další tři body ztrácí Slavia.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli zaslouženě do vedení

Domácí mužstvo se muselo obejít hned bez osmi hráčů, kteří si plnili reprezentační povinnosti. Většina z nich byli hráči základní sestavy. Utkání bylo zároveň soubojem dvou mužstev, která vstřelila nejvíce branek v soutěži. V 16. minutě podklouzl hostující bek Penc a domácí postupovali dva na jednoho. Brazilský mladík Joao Felipe se zachoval nesobecky, přihrál a Imad Rondič poslal červenobílé do vedení 1:0. Navýšit domácí vedení mohl z přímého kopu zkušený Podrazský, ale hostující brankář Pecháček jeho pokus vyrazil. Táborsko si vytvořilo několik příležitostí. V jediné opravdu velké šanci se předvedl gólman Slavie Sirotník, který vychytal Toutoua. Poločas tak skončil 1:0 ve prospěch rezervy Slavie.

Vaněk dal Slavii náskok, snížení Táborska přišlo pozdě

Domácí do druhé půle nastoupili s defenzivnější taktikou a otěže utkání přebralo Táborsko. Jihočeši si vytvořili několik šancí, ale do Prahy si přivezli zvlhlý střelecký prach. V 67. minutě brankář Slavie Sirotník neodhadl svůj výběh na centr a ke střele se dostal Smetana. Domácí brankář ale své zaváhání skvělým zákrokem napravil a udržel sešívané v jednobrankovém náskoku. Táborsko se do šancí přes dobře organizovanou obranu Slavie dostávalo těžko. Když už se hosté do nějaké možnosti dostali, byl připravený brankář Sirotník. Ofenzivní pojetí hry Táborska vybízelo ke hře na brejky. Do jednoho takového se prosadil domácí Joao Felipe, ale ve finální fázi netrefil branku. V 72. minutě se ke střele dostal aktivní Joao Felipe, jeho prudký pokus brankář Pecháček dokázal pouze vyrazit před sebe, kde byl u míče nejdříve Michal Vaněk, který míč poslal do sítě a zařídil domácím vedení 2:0. V 80. minutě pomohla brankáři Slavie Sirotníkovi po střele střídajícího Nováka tyčka. V 87. minutě již Táborsko svou převahu přetavili ve snížení. Trefil se další střídající hráč Pavel Vandas. Na větší nápor v závěru už se Táborsko nezmohlo, a tak si tým od rybníka Jordán připisuje první prohru v soutěži. Domácí se pomalu dotahují na špičku tabulky.

 

Zdroje: Oficiální stránky SK Slavia PrahaOficiální stránky FC MAS Táborsko

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Praha B
Jan Sirotník - brankář: Hráli jsme bez kluků, kteří jsou na repre, ale máme silný tým, nezalekli jsme se a vstoupili do utkání vysokým presinkem. Zvolili jsme způsob na dva hroťáky, což se vyplatilo. Hráli skvěle, ale to celý tým, první půle byla od nás skvělá, druhou půli nás Táborsko lehce zatlačilo, ale my jsme přidali druhý gól. Sice jsme pak jeden gól v závěru inkasovali, ale zvládli jsme to za tři body, což je velice důležité.

FC MAS Táborsko
Miloslav Brožek - trenér: Chci Slavii B poblahopřát k vítězství, byla hladovější a výhru si zasloužila. Je třeba si uvědomit, že všichni hráči, co hrají za Slavii, mají vysokou kvalitu, jinak by v klubu nebyli. Projevil se efekt hladovosti, mladíci Slavie čekají na příležitost, chtějí se vždy ukázat. Slavia byla v prvním poločase živější, bylo vidět, že více chce. V utkání jsme rozhodně nebyli bez šancí, ale trestuhodně jsme je zahazovali. Mladíci Slavie nadšeně bojovali, bylo těžké si proti nim šance připravit. Samozřejmě, že po prohře zavládlo v našich řadách velké zklamání, ale co s tím? Musíme jít dál a dobře se nachystat na Rakovník. Malinko jsem měl pocit, že našemu týmu došly první poločas baterky, nebo si hráči mysleli, že utkání snadno zvládnou. Někteří hráči nepředvedli výkony, na které jsme zvyklí. Špatně jsme se pohybovali. Určit jsme měli na to, abychom zápas zremizovali, ale neměli jsme vepředu takovou kvalitu. Slavia byla efektivnější a celý zápas nebezpečná.



Sestavy


SK Slavia Praha B
J. Sirotník [-] - A. Toula [-] (90. J. Kneifel [-] ) , I. Rondić [-] , M. Vaněk [-] (74. D. Eichler [-] ) , A. Bárta [-] , J. Janoušek [-] , J. Felipe [-] (74. L. Hroník [-] ) , J. Křišťan [-] , N. Zinhasovič [-] , M. Podrazký [-] , V. Šilhan [-]

FC MAS Táborsko
Š. Pecháček [-] - V. Penc [-] , A. De Almeida [-] , J. Navrátil [-] , C. Conde [-] (78. P. Schramhauser [-] ) , L. Vozihnoj [-] (60. . Al [-] ) , Z. Musiol [-] , E. Tolno [-] (60. M. Novák [-] ) , . Toutou [-] (57. P. Vandas [-] ) , M. Kučera [-] , J. Smetana [-] (85. F. Rydval [-] )

ŽK: 28. V. Šilhan - 34. E. Tolno .
Hráči zápasu: J. Sirotník , M. Vaněk .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Dujsík Jiří - HÁJEK Robert, ŠEDIVKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 16:45
Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 16:24
Tomáš Janovský

Expert: Ondřej Soběslav
Tip experta: výhra hostů

Táborsko je jeden z největších adeptů na postup. Mají zkušený tým a tento zápas se dobře připraví a zvládnou ho.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:47

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích