. Vieira 8.
J. Chára 11. (vl.)
M. Uvíra 90.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 10:15

10.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vltavín potvrdil formu na domácí půdě a porazil Karlovy Vary


Branky


8. . Vieira , 11. J. Chára (vl.) , 90. M. Uvíra
26

Vltavín přivítal na své hřišti Slavii Karlovy Vary, která se v poslední době prezentuje zlepšenými výkony. Domácí po vyrovnaném utkání vyhráli 3:0. Utkání ovlivnila sporně neuznaná branka hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky Vltavínu

Do utkání vstoupila obě mužstva aktivně a akci střídala protiakce. V 8. minutě se domácí dostali do vedení. Po dlouhém nákopu se jeden z domácích hráčů dostal za obranu, z brankové čáry přihrál pod sebe na malé vápno, kde Costa Pablo Filipe Vieira neměl problém uklidit balón do odkryté branky, 1:0. Nutno dodat, že před vstřelením branky se domácí dostali k balónu po ztrátě hostujícího kráče, který byl nejspíše přistrčený zezadu. V 11. minutě zahrávali domácí rohový kop, centr směřoval téměř do branky do shluku těl a hostující brankář Jiří Chára situaci nezvládnul a míč si nešťastně rukou srazil do vlastní sítě, Vltavín se tak dostal do vedení 2:0. Hosty dvoubranková ztráta nezlomila a snažili se o zkorigování stavu. Měli několik dobrých možností, ale žádnou z nich nedokázali přetavit v branku. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí, kteří vedli 2:0.

Neuznaná branka Varů, pojistka v závěru

I do druhé půle vstoupili hosté aktivně a tlačili se za snížením. Domácí hrozili z rychlých protiútoků, bylo se tak na co dívat. Hostující mužstvo ale často brzdila nepřesnost. Zřejmě klíčový okamžik utkání přišel v 58. minutě, hosté vyrazili do rychlého protiútoku, ostrý centr z pravé strany uklidil do sítě Vokáč, ale branka nebyla k překvapení hostů uznána. Nejspíš ani nikdo z přítomných kromě rozhodčích neví, proč branka nebyla uznána. Rozhodčí Benedikt zapískal a asistent Tupý měl zvednutý praporek. Ofsajd? Dle dostupných záběrů ani náhodou. Faul? Nejspíše nebyl. Domácí poté již kontrolovali hru a v závěru v 90. minutě přidali ještě třetí branku. Po přímém kopu se z malého vápna prosadil Martin Uvíra a uzavřel skóre utkání na 3:0 ve prospěch Vltavínu.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Tomáš Freisler - trenér: Rozhodl vstup do utkání, kdy jsme vstřelili dvě branky, mohli jsme přidat i další, ale nedali jsme. Vary se poté dostali do hry. Hosté měli šance snížit, ale neproměnili je a to rozhodlo. Ve druhé půli jsme ještě dali branku v závěru. Zasloužená výhra, protože my šance proměnili, oni ne.

FC Slavia Karlovy Vary
Josef Němec - sportovní ředitel: Vstoupili jsme do utkání blbě. Inkasovali jsme dva slepené góly, na druhém má škraloupek náš brankář, ale zase nás v jiných zápasech podržel. Trošku to s námi zacloumalo. Do konce půle jsme byli vyrovnaným soupeřem. Měli jsme i šance, ale nepodařilo se nám zkorigovat. Ve druhé půli jsme gól dali a nikdo nepochopil, proč nebyl uznaný. Prvně říkali ofsajd, poté faul, což náš hráč jasně popřel. Oni zavřeli obranu a hráli jednoduše. Na závěr jsme inkasovali třetí branku a rozhodčí zapískal konec. My jsme neměli svůj den a utkání se nám nepovedlo. Nebylo nám přáno vyhrát. Poučíme se z našich chyb a pokusíme se uspět doma s Domažlicemi.



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - . Vieira [-] (55. J. Šmalcl [-] ) , C. Maione [-] (86. B. Abena [-] ) , D. Šnajdr [-] , T. Kuchař [-] (90. D. Tichý [-] ) , M. Uvíra [-] , J. Čtvrtníček [-] (83. D. Šafařík [-] ) , M. Hovorka [-] , F. Mysliveček [-] (76. J. Pouzar [-] ) , D. Podzimek [-] , L. Kühnel [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Hudec [-] (55. T. Holík [-] ) , J. Kalina [-] (72. O. Shorný [-] ) , Z. Skala [-] , . Diarra [-] , A. Kuffour [-] , P. Maňák [-] (54. R. Stöckner [-] ) , J. Nezbeda [-] , J. Procházka [-] (68. O. Frána [-] ) , R. Vokáč [-] , M. Pěkný [-]

Hráči zápasu: C. Maione , . Vieira .
Počet diváků: 286. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - URBAN Michal, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 16:24
Tomáš Janovský

Expert: Ondřej Soběslav
Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička. Vltavín doma neprohrává a řekl bych, že mají daleko větší zkušenosti.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 12:47

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích