1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 10:30

9.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Po bezbrankovém utkání zdolal Králův Dvůr Plzeň v penaltovém rozstřelu


Branky


27

Do Králova Dvora zavítali fotbalisté plzeňského béčka. Obě mužstva měla před utkáním patnáct bodů. Souboj celků z horní části tabulky musely rozhodnout penalty, které hostujícímu mužstvu nevycházejí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tyčka zachránila domácí

Hosté nastoupili v sestavě i posilami z áčka Ondřejem Mihálikem a Christiánem Hercem. Utkání začalo opatrně s mírnou převahou domácích Cábelíků. Po čtvrthodině hry domácí ohrozili plzeňskou branku, kterou hájil brankář Valeš. Střelu doprostřed branky hostující gólman s přehledem chytil. Poté se hra na těžkém terénu odehrávala převážně mezi vápny. Do zajímavé střelecké pozice z vápna se dostal stoper Viktorie Gabriel, trefil však pouze domácího gólmana Krčka. Ve 39. minutě domácí kapitán Balšánek z rohového kopu odcentroval, k hlavičce se dostal Novák, ale nezamířil přesně a jeho střela šla těsně nad břevno. O chvíli později zahrávali roh i hosté. Na centr si naskočil Strmiska a svou hlavičkou trefil tyčku domácí branky. Poločas tak skončil bez branek.

Hosté v závěru opět trefili tyčku

Ve druhé půli se hra opět odehrávala převážně poblíž středového kruhu a šancí se diváci téměř nedočkali. Hostující kouč Pavel Horváth využil možnost všech pěti střídání, zatímco domácí lodivod Tomáš Šilhavý, syn trenéra reprezentace Jaroslava Šilhavého, sáhnul pouze ke dvěma změnám. Hosté ukázali lepší kondici a závěru si vytvořili mírný tlak. Domácí obrana však fungovala skvěle a téměř k ničemu hosty nepustila. Z přímého kopu zkusil štěstí střídající Grajciar, ale neuspěl. Po centru Plzně do vápna potom v nastavení pomohla domácímu brankáři opět tyčka. Diváci se tak branky nedočkali a utkání dospělo do penaltového rozstřelu.

Plzeň dala pouze jednu penaltu

Rozstřel začínali Cábelící, přesněji Krejdl, který střelou k tyči proměnil. Plzeňský Vais reagoval střelou na druhou stranu, než skákal gólman Krček a srovnal. Střelu domácího Procházky doprostřed branky chytil brankář Valeš. Hezoucký odmítl poslat hosty do vedení a trefil tyč. Byla to již  třetí tyč, která Krčkovi pomohla. Poté šel střílet Novák, ale branku přestřelil. Branku ale netrefil ani hostující Svoboda. Domácí kapitán Balšánek poté proměnil a poslal domácí do vedení 2:1. Zkušený hostující Grajciar branku Králova Dvora netrefil a domácí Blažek mohl rozhodnout. Střelou k tyči se mu to také povedlo a domácí tým tak získal dva body. Hráči Viktorie Plzeň nezvládli ani čtvrté pokutové kopy v sezóně.

Zdroje: Facebook FK Králův Dvůr - https://www.facebook.com/cabelici/, webové stránky FC Viktoria Plzeň - https://www.fcviktoria.cz/index.asp

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Tomáš Šilhavý - trenér: Tak sedmdesát minut jsme byli s naší hrou spokojení. Chyběl tomu gól. Pak převzal iniciativu i díky střídání soupeř. Po sérii standardních situací v závěru jsme byli rádi, že jsme utkání zvládli na penalty. Kdybychom dali v prvních minutách gól, tak bychom útočili na vítězství. Jsme ale spokojení i se dvěma body.

FC Viktoria Plzeň B
Pavel Horváth - trenér: Dnes to byl z naší strany nevýrazný výkon. Měli jsme tam spoustu chyb dozadu. Nezasloužili jsme si ani bod dneska. Penaltový rozstřel? To je dovednostní soutěž, když se netrefíme třikrát ze čtyř střel, tak nemůžeme vyhrát.



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - D. Kůžel [-] (75. M. Procházka [-] ) , T. Osvald [-] , D. Krejdl [-] , D. Beňo [-] (76. D. Šolaja [-] ) , J. Balšánek [-] , T. Šebek [-] , D. Zelenka [-] , R. Novák [-] , M. Hell [-] , J. Blažek [-]

FC Viktoria Plzeň B
O. Valeš [-] - Š. Gabriel [-] , C. Herc [-] (46. B. Havel [-] ) , S. Strmiska [-] , M. Petr [-] (62. A. Vrba [-] ) , J. Vais [-] , D. Pinc [-] (72. P. Hezoučký [-] ) , M. Rychnovský [-] , O. Mihálik [-] (82. L. Pihrt [-] ) , L. Václavík [-] (62. P. Grajciar [-] ) , V. Svoboda [-]

ŽK: 87. J. Krček , 87. J. Balšánek - 90. S. Strmiska .
Hráči zápasu: J. Krček - O. Valeš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - SEVERÝN Vojtěch, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Patrik Schramhauser
Tip experta: výhra hostů

Sousedé v tabulce, Plzeň minulé kolo překvapivě prohrála se Štěchovicemi, ale další zaváhání už nepřipustí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů