2:1
(0:0)
77. M. Bauer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 10:15

9.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov v závěru rozhodl o výhře nad Domažlicemi


Branky


27

SK Benešov si připsal důležité vítězství proti Domažlicím. Po bezbrankové první půli začaly padat branky. Hostům se podařilo vyrovnat, ale v závěru rozhodla akce střídajících hráčů Benešova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Několik šancí, branka žádná

V brance domácích tentokrát dostal před Rotbauerem přednost Tetour. Na utkání se přišlo podívat pouhých 65 diváků. Domácí gólman se uvedl již v úvodu utkání, kdy vyrazil střelu Kadára na roh. Po pěti minutách hry musel zasahovat i Švihořík v brance Domažlic. Turkův pokus dokázal zlikvidovat. První větší možnost měli hosté, kteří vyrazili do rychlého protiútoku. K zakončení se dostal Kropáček, ale trefil pouze brankáře Tetoura. V 18. minutě se dokázal uvolnit domácí Srb, jeho střela se však otřela pouze o tyčku hostující branky. O chvíli později se k zakončení dostal kapitán Domažlic Mužík. Jeho střelu k tyči dokázal domácí brankář vyrazit mimo branku. Ve 26. minutě dokázal benešovský Engelmannovu střelu chytit Švihořík.  Tentýž hráč domácích za okamžik vyslal do šance mladíka Srba, který ale nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi. Domácí si v závěru poločasu vypracovali převahu, ale chybělo jim zakončení, do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Podařené střídání domácí trenéra

Benešovští navázali na převahu z konce první půle i při nástupu do poloviny druhé. V první větší příležitosti se ale po deseti minutách hry objevil hostující Uzlík, který ale trefil pouze brankáře Tetoura. Vzápětí v 56. minutě zahrával domácí Jakub Vosáhlo přímý kop a jeho střela skončila až za Švihoříkem, 1:0 pro Benešov.

 

 

Domácí byli povzbuzeni vedoucí brankou a útočili nadále. Filip ale nedokázal využít Turkovu přihrávku a míč mu hosté sebrali. Hosté zahrozili Kropáčkovou hlavičkou z malého vápna, která ale letěla vysoko nad branku. V 66. minutě střílet domácí Turek a hostující brankář měl plné ruce práce, aby zabránil míči v cestě do sítě. V 77. minutě hosté vyrovnali. Nejprve trefili břevno, ale míč dorazil hlavou do sítě Marek Bauer, 1:1. O minutu později už se benešovští opět radovali z vedení, ale předčasně, protože rozhodčí odpískal proti domácímu mužstvu faul dříve, než po závaru dotlačili míč do branky. Poté se snažil po centru Engelmanna dotlačit míč do sítě Turek, ale Švihořík vyrazil na roh, ze kterého se do zakončení dostal opět Turek, ale neuspěl. V 85. minutě se střídající Zoubek dostal do úniku po lajně, přihrál do míst, kde byl připravený další střídající hráč Ihor Krasnyanyk, který svou střelou zakončil přesně a poslal Benešov do vedení 2:1. Hosté se snažili o vyrovnání, ale proti byl skvělý brankář Tetour. Nejprve v 86. minutě zákrokem na čáře nepustil míč do sítě a poté vychytal Mužíka. Domácí si tak připsali důležité tři body.

 

Hodnocení trenéra SK Benešov Josefa Laštovky:

 

Zdroj: https://www.facebook.com/SKBenesov/



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl - trenér: My jsme do zápasu nevstoupili špatně, ale udělali jsme až moc chyb v kombinaci. Každou třetí, čtvrtou přihrávku jsme zkazili. Poslední dobou si tolik nevěříme, to je znát na výkonu mužstva. Dopouštíme se množství individuálních chyb. Poté, co jsme vyrovnali na 1:1 nás srazí branka po naší chybě vzadu. Mára Bauer nahrál jejich hráči, šli sami dva na bránu a proměnili to. Tohle nás poslední dobou hrozně sráží a doplácíme na to. Po brance na 1:2 jsme se ještě dostali do dvou slibných příležitostí. Kdybychom měli trochu štěstí, tak bychom potom ten bod udělali. Myslím, že to byl zápas na bod, ale naše chyby a neproměňování šancí nás sráží.



Sestavy


SK Benešov
D. Tetour [-] - J. Vosáhlo [-] , D. Filip [-] (76. F. Zoubek [-] ) , D. Pedro [-] , A. Lupač [-] - O. Brokeš [-] (69. R. Procházka [-] ) , Z. Vrňák [-] , V. Engelmann [-] (90. L. Dufek [-] ) , V. Ježdík [-] , P. Srb [-] (82. I. Krasnyanyk [-] ) - M. Turek [-] (90. A. Lauricella [-] )

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - M. Bauer [-] , F. Dvořák [-] , J. Kadar [-] (79. D. Kraml [-] ) , O. Ruml [-] , P. Mužík [-] , P. Došlý [-] (56. D. Brabec [-] ) , V. Uzlík [-] (69. J. Teršl [-] ) , M. Mlynařík [-] , J. Matas [-] , R. Kropáček [-] (68. K. Pavlík [-] )

ŽK: 38. J. Vosáhlo - 46. V. Uzlík , 55. M. Bauer .
Hráči zápasu: D. Tetour , J. Vosáhlo , I. Krasnyanyk - M. Bauer .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Pilný Marek - VÍT Petr, ARNOŠT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Patrik Schramhauser
Tip experta: remíza

Oba týmy mají zatím výsledky jako na houpačce. Proto podle mě zápas skončí remízou a na penalty vyhraji Domažlice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích