3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 10:15

8.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek jasně přehrál Motorlet


Branky


10. T. Valenta , 40. O. Běloušek , 90. A. Presl (p.)
27

Fotbalisté Písku protáhli šňůru výher na pět utkání. Motorlet jasně přehráli a dotahují se na čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Motorlet převyšovali

Od začátku utkání se hrál agresivní a běhavý fotbal. Domácí byli fotbalově lepším mužstvem a hosté se vše snažili dohnat tvrdou hrou, která ale nepřesáhla hranici fair play. V 10. minutě se Písek ujal vedení. Tomáš Valenta na levé straně obehrál bránícího protihráče a svou střelou nedal brankáři Janáčkovi šanci, 1:0 pro Písek. Domácí byli nadále aktivnější a vytvářeli si další možnosti k navýšení svého vedení. Ulbrich neuspěl, stejně tak Valenta, který po půlhodině hry branku přestřelil. Hráči Motorletu se do šancí nedostávali téměř vůbec. Ve 38. minutě se však hosté do jedné příležitosti dostali. Dokázali dokonce dotlačit míč do sítě, ale sudí viděl před brankou faul útočícího hráče a odpískal faul, což se hráčům i lavičce Motorletu vůbec nelíbilo. Ve 40. minutě zahrával domácí Ulbrich rohový kop, na jeho centr si naskočil kapitán Písku Ondřej Běloušek a hlavou zvýšil domácí vedení na 2:0. Tímto výsledkem skončil první poločas.

Písečtí kontrolovali hru, Motorlet se nevzdal

Hosté do druhé půle vstoupili aktivně s touhou něco s výsledkem udělat. Úvodní minuty se odehrály výhradně na polovině Písku a domácí se museli bránit. Několikrát si museli pomoci i nedovoleným zákrokem. Motorlet si však žádnou větší příležitost nedokázal vytvořit a hra se začala vyrovnávat. Písečtí zkušeně kontrolovali hru a dostali se i do šancí. Ulbrich s přímého kopu branku těsně minul, hlavičku střídajícího Voráčka chytil brankář Janáček a Held místo zakončení nafilmoval pád a obdržel žlutou kartu. V 90. minutě zahrál hostující hráč ve vápně rukou a rozhodčí odpískal penaltu. Střídající Antonín Presl pokutový kop s přehledem proměnil a určil konečný výsledek zápasu 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Milan Nousek - trenér: Pátá výhra v řadě. Naprostá spokojenost. Z patnácti možných bodů máme čtrnáct, takže super. Hra si sedá a bylo to vidět dnes na prvním poločase, kdy se nám dařilo skoro vše, na co jsme sáhli. Poločas jsme vyhráli 2:0. Do druhé půle nás to trochu uklidnilo. Druhý poločas jsme odehráli relativně v klidu a soupeře jsme do ničeho nepustili. Na závěr jsme přidali ještě třetí branku z penalty.

FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: Bylo to utkání, ve kterém proti nám stál asi nejlepší soupeř v dosavadním průběhu. Domácí hráli velice dobře a je třeba je pochválit. Hráli rychle, agresivně, důrazně, vycházela jim kombinace, byly tam kvalitní individuální výkony. My jsme jim tu jejich hru ale částečně usnadnili a výsledkem je to, že jsme naprosto zaslouženě prohráli 3:0. Měli jsme tam nějakou pasáž, kdy jsme hráli vyrovnanou partii. Domácí žádné větší množství příležitostí neměli, ale dali tři góly. My jsme byli v útočné fázi bezzubí. Jeden gól na 1:1 jsme sice dali, ale pro mně nepochopitelně nám nebyl uznán. Hlavní to uznal, ale pomezní viděl údajný faul Vojty.



Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - T. Valenta [-] (85. T. Benetka [-] ) , O. Sajtl [-] , T. Ulbrich [-] , M. Held [-] , O. Běloušek [-] , Š. Holý [-] , J. Held [-] (89. V. Hrachovec [-] ) , F. Vacovský [-] , K. Kulík [-] (60. A. Presl [-] ) , R. Vávra [-] (75. M. Voráček [-] )

FK Motorlet Praha
M. Janáček [-] - O. Badocha [-] (61. O. Měska [-] ) , I. Pecha [-] , M. Čepelák [-] , J. Suk [-] , M. Podzemský [-] (46. M. Hurka [-] ) , R. Žaloudek [-] , P. Štěpánek [-] (46. D. Radosta [-] ) , A. Fotr [-] (67. D. Scharf [-] ) , J. Vojta [-] (74. D. Dvorský [-] ) , J. Rajnoch [-]

ŽK: 48. F. Vacovský , 52. K. Kulík , 74. O. Běloušek , 87. M. Held - 25. O. Badocha , 65. I. Pecha , 67. J. Vojta .
Hráči zápasu: J. Held , O. Běloušek .
Počet diváků: 279. Rozhodčí: Hájek Robert - ŠIMEK Zdeněk, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Lukáš Vácha
Tip experta: výhra domácích

Domácí zvítězí po boji 2:1.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích