J. Zeronik 33.
I. Rondić 42. (p.)
2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia otočila duel s Příbramí


Branky


33. J. Zeronik , 42. I. Rondić (p.) - 26. F. Stuparevic
27

Stejně jako minulé kolo v Karlových Varech, tak i tentokrát hráči béčka Slavie prohrávali 0:1 a duel museli otáčet na svou stranu. Opět dokázali vstřelit dvě branky a vyhrát 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Otočka již před přestávkou

Slavia podruhé v ČFL představila brazilskou posilu, kterou se nedávno stal osmnáctiletý Joao Felipe. V utkání dvou rezerv se do vedení dostala překvapivě ta hostující. Hosté hráli na brejky a ve 26. minutě rozjeli jeden takový protiútok po pravé straně. K míči se dostal Filip Stuparevič, obešel obránce a střelou k tyči poslal své mužstvo do vedení 1:0. Sešívaní dokázali po inkasované brance soupeře zatlačit do defenzivy a brzy bylo srovnáno. Ve 33. minutě hostující brankář Melichar ještě zvládl vyrazit zakončení z levé strany, ale u dorážky byl první Jakub Zeronik, který uklidil míč přesně k tyči a srovnal skóre utkání na 1:1. Domácí hráči nadále pokračovali v náporu. Ve 42. minutě Kosek centroval do vápna, hostující obrana nedokázala balón odklidit do bezpečí, míč vybojovali sešívaní a následoval faul v pokutovém území. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Imad Rondič a poslal domácí do vedení 2:1.

Slavia vedení uhlídala

Do druhého poločasu nastoupili domácí defenzivněji s vědomím jednobrankového náskoku. Hosté zase měli touhu vyrovnat. Proto měli míč častěji na svých kopačkách, ale naráželi na připravenou defenzivu Slavie. Hosté si i přes mírnou převahu žádnou větší možnost na vyrovnání nevytvořili. Červenobílí byli v obraně pozorní až do konce utkání, a proto mohli oslavit další tříbodový zisk a posun na třetí místo ve vyrovnané tabulce. Příbram zůstala na osmi bodech v dolní polovině tabulky.

Zdroj: https://www.slavia.cz/index.asp

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Praha B
Daniel Kosek - hráč: Zápas s Příbramí byl jako vždy podle očekávání velmi náročný. Zejména po stránce fyzické, protože hráči Příbrami se prezentují jednoduchou hrou založenou na soubojích. I přesto si myslím, že jsme si poradili. Dokázali jsme přesně kombinovat a vytvořili jsme si zajímavé příležitosti. Také jsem rád, že jsme se prosadili v koncovce, vstřelili dva důležité góly a získali tři body do tabulky. Byla to pro nás kvalitní příprava na středeční utkání Youth League s Dortmundem.




Sestavy


SK Slavia Praha B
J. Markovič [-] - F. Nabiyev [-] (71. M. Vaněk [-] ) , I. Rondić [-] , M. Švec [-] (27. M. Vít [-] ) , J. Felipe [-] (56. M. Kubáň [-] ) , J. Zeronik [-] , M. Douděra [-] , L. Červ [-] , N. Zinhasovič [-] , D. Kosek [-] (63. V. Šilhan [-] ) , M. Hošek [-]

FK Příbram B
M. Melichar [-] - L. Puchmertl [-] , V. Jelínek [-] , E. Antwi [-] , S. Vilotič [-] - J. Vlček [-] , P. Hájek [-] (46. J. Mezera [-] ) - F. Belej [-] (81. A. Rohlík [-] ) , F. Stuparevic [-] , P. Janota [-] , V. Ptáček [-]

ŽK: 86. J. Mezera .
Hráči zápasu: J. Zeronik - F. Stuparevic .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Grimm Tomáš - JANOCH Marek, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Lukáš Vácha
Tip experta: výhra domácích

Slavia potvrdí roli favorita a vyhraje 3:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích