0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 10:30

8.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Plzeň nečekaně podlehla Štěchovicím


Branky


27

Béčko Viktorie Plzeň doma nepotvrdilo roli favorita a podlehlo Štěchovicím 0:2. Západočeši drželi většinu zápasu balón, ale své šance neproměnili, zatímco hosté potrestali dvě plzeňské chyby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté potrestali mizernou malou domů

Trenér domácích Pavel Horváth postavil do základní sestavy i posly Roman Hubníka, Ondřeje Mihálika a Christiána Herce, kteří patří na soupisku áčka. Právě jedna z posil, Ondřej Mihálik, se už ve druhé minutě utkání drala do šance. Jeho střelu však zblokovala hostující obrana na rohový kop. Rohové kopy byly v první půlhodině jedinými zajímavými momenty. Jinak se do šancí ani jeden tým nedostával. Ve 34. minutě zahrozili hosté. Jak jinak, než z rohu. Štěchovice zvolily rozehrávku nakrátko, Košata odcentroval a domácí brankář Sváček měl štěstí, že Lukavský ani Volešák na míč těsně nedosáhli a ten doputoval až do rukavic domácího gólmana. Ve 36. minutě chtěl domácí Strmiska zahrát malou domů, ale jeho hlavička byla příliš slabá a Jakub Lukavský tuto chybu vystihl a běžel sám na Sváčka. Situaci vyřešil s přehledem a poslal hosty do vedení 1:0.

Plzeň své šance neproměnila

Obraz hry se ve druhé půli téměř nezměnil. Plzeňané drželi balón, ale dělalo jim problém se přes dobrou obranu Štěchovic dostat do šance. Dobrou střelou se prezentoval domácí Hezoučký, ale brankou neskončila. V 61. minutě podstoupil Woitek tvrdý souboj s brankářem Sváčkem, po kterém domácí gólman vyboxoval míč před sebe, a oba zůstali ležet na zemi. K odraženému míči se dostal osamocený Martin Novák a střelou do odkryté branky poslal hosty do dvoubrankového vedení. V 70. minutě napřáhl ke střele Ondřej Mihálik a brankář Štěchovic Kohoutek musel předvést dobrý zákrok, aby zabránil gólu. V další šanci ohrožovali Kohoutka Vais a Hezoučký, ale ani jeden hostujícího gólmana nepřekonal. Jelikož Kohoutek v závěru utkání zlikvidoval i další gólovku Vaise, utkání skončilo 2:0 ve prospěch Štěchovic.

Zdroje: https://www.fotbalstechovice.czhttps://www.fcviktoria.cz/index.asp

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Plzeň B
Pavel Horváth - trenér: V podstatě jsme nějakých 85 minut byli lepším týmem. Měli jsme dobrou kontrolu míče, hodně dobrých akcí a i tři čtyři stoprocentní šance. Bohužel jsme soupeři nabídli vedení 1:0 velikou chybou, která se samozřejmě může stát. Pokračovali jsme ale v tom fotbale, který jsme chtěli hrát, ale bohužel z dalšího zaváhání jsme opět inkasovali. Pak jsme si vytvořili další tlak a šance, ale bohužel jsme nic neproměnili. Byl to smolný zápas a poučení pro kluky, že pokud nedáme gól z takových šancí, tak vyhrát nemůžeme a že soupeř bude trestat takové chyby.




Sestavy


FC Viktoria Plzeň B
D. Sváček [-] - K. Žilák [-] (75. M. Rychnovský [-] ) , D. Pinc [-] , O. Mihálik [-] , R. Hubník [-] , S. Strmiska [-] , C. Herc [-] (65. L. Václavík [-] ) , D. Plecitý [-] (46. P. Hezoučký [-] ) , B. Havel [-] (46. J. Vais [-] ) , V. Svoboda [-] , M. Petr [-] (81. P. Grajciar [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - M. Švejda [-] , Š. Těžký [-] , F. Busta [-] , L. Jakobovský [-] , M. Novák [-] (90. R. Pešl [-] ) , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (46. L. Batka [-] ) , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] (85. M. Štědronský [-] ) , J. Lukavský [-] (46. L. Woitek [-] )

ŽK: 80. O. Mihálik - 73. L. Woitek , 87. M. Novák .
Hráči zápasu: Š. Kohoutek , M. Novák .
Počet diváků: 197. Rozhodčí: Pilný Marek - VÍT Petr, ARNOŠT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Lukáš Vácha
Tip experta: remíza

Pro nás by bylo nejlepší, aby to byla remíza, takže 1:1

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích