J. Vojta 3.
D. Radosta 90. (p.)
2:3
(1:1)
6. A. Karabec
56. L. Juliš (p.)
80. K. Flak
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 10:15

7.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sparta vyhrála na půdě Motorletu


Branky


3. J. Vojta , 90. D. Radosta (p.) - 6. A. Karabec , 56. L. Juliš (p.) , 80. K. Flak
27

Za rezervní tým Sparty nastoupili i posily z áčka. Tradičně Lukáš Juliš a s ním i Tal Ben Chaim. Stále naopak zranění na hřiště nepustilo kapitána Lukáše Váchu. Utkání bylo speciální pro trenéra Motorletu a bývalého kouče Slavie Martina Poustku i některé jeho hráče, kteří také prošli klubem hlavního rivala týmu z Letné, mimo jiných se jedná o brankáře Karla Hrubeše nebo Martina Hurku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod přinesl branku na každé straně

Motorlet nastouplíl do utkání bez brankáře Janáčka, který právě ze Sparty v klubu hostuje. Příležitost tak dostal exslávista Hrubeš. Hned ve třetí minutě se téměř pětistovka fanoušků v Jinonicích dočkala první branky. Domácí Jakub Vojta se za vápnem opřel do balónu a ten zaplul přesně k pravé tyčce branky střežené Kotkem, 1:0. V 6. minutě vyslali Sparťané do vápna soupeře ostrý přízemní centr, Hrubeš míč vyrazil před sebe a šestnáctiletý Adam Karabec prostřelil vše, co mu stálo v cestě a bleskurychle vyrovnal na 1:1. Po hektickém úvodu se hra uklidnila. Do konce prvního poločasu už diváci žádnou větší možnost neviděli a do kabin se tak odcházelo za remízového stavu.

 

Sparta odskočila do trháku

Do druhé půle už nenastoupil zraněný domácí brankář Hrubeš, kterého mezi třemi tyčemi nahradil osmnáctiletý Vyčichl. Křest ohněm mu osud přichystal hned v 56. minutě. To byla proti Motorletu nařízena penalta, ke které se postavil hráč s ligovými zkušenostmi Juliš. Lukáš Juliš nezaváhal, penaltu s přehledem proměnil a poslal Spartu do vedení 2:1. Poté měla obě mužstva několik šancí, jak pohnout s výsledkem utkání, ale oba mladíci střežící branky byli pozorní. Až v 80. minutě si domácí brankář vybral slabší chvilku. Střídající Kristián Flak vystřelil a Vyčichl jeho střelu, která se dala chytat, pustil za svá záda. V 90. minutě kopali penaltu také domácí. David Radosta pokutový kop proměnil, ale na vyrovnání už bylo pozdě, a tak si Sparta odvezla tři body.

Zdroje: http://www.fotbal-motorlet.czhttps://sparta.cz/cs/

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: Do zápasu jsme vstoupili výborně a šli brzy do vedení. Bohužel to se nám nepodařilo udržet delší časový úsek. Soupeř dokázal vzápětí skore srovnat. Ve druhém poločase jsme dělali zbytečné chyby a lacinými ztrátami míče jsme dostali hostující Spartu do sedla. Ta toho využila a odskočila na rozdíl dvou gólů. Kosmeticky jsme konečný výsledek upravili až v závěru. Určitě nás mrzí některé neproměněné příležitosti, kterých nebylo až tolik. Ale Sparta jich taky moc neměla. Byli jsme jim vyrovnaným soupeřem a sahali po lepším výsledku. Projevila se lepší trénovanost hráčů Sparty, kteří trénují každý den a pochopitelně na tom byli líp i fyzicky než naši kluci. Fanoušek určitě nelitoval toho, že na zápas přišel.

AC Sparta Praha B
Václav Dudl - hráč: První poločas jsme nezačali moc dobře protože jsme už ve 2. minutě inkasovali, ale naštěstí jsme se z toho rychle dostali a skoro vzápětí jsme vyrovnali na 1:1. O poločase jsme si řekli, že musíme vyhrát a uděláme pro to všechno. A naštěstí jsme vyhráli a jsem za to rád, protože s Motorletem to byl hodně těžký, který přinesl hodně soubojů. A ještě jednou jsem hodně rád, že jsme zápas zvládli a vyhráli jsme!



Sestavy


FK Motorlet Praha
K. Hrubeš [-] (46. M. Vyčichl [-] ) - M. Hurka [-] (77. M. Podzemský [-] ) , J. Rajnoch [-] , J. Suk [-] , M. Čepelák [-] , D. Dvorský [-] , P. Štěpánek [-] (65. D. Radosta [-] ) , A. Fotr [-] , J. Vojta [-] (74. O. Měska [-] ) , O. Badocha [-] (81. D. Mařík [-] ) , R. Žaloudek [-]

AC Sparta Praha B
F. Kotek [-] - D. Horák [-] , L. Juliš [-] , D. Mareček [-] , D. Šimáček [-] (72. M. Burda [-] ) , T. Ben Chaim [-] (79. K. Flak [-] ) , A. Karabec [-] (87. V. Patrák [-] ) , V. Dudl [-] (85. R. Prokopec [-] ) , M. Talovierov [-] , M. Piško [-] , A. Gabriel [-]

ŽK: 32. J. Vojta , 38. J. Rajnoch - 65. V. Dudl , 90. F. Kotek .
Hráči zápasu: A. Karabec .
Počet diváků: 460. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - KREJSA Josef, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Jiří Krček
Tip experta: remíza

Motorlet uhrál dva body se silným Táborskem, stejně tak s Plzní B, takže si myslím, že i tento zápas skončí remízou a tentokrát vyhraje Sparta na penalty.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů