2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2019 17:00

7.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Králův Dvůr zdolal Vltavín po třech letech


Branky


26

Již více než tři roky nedokázali Cábelíci porazit Vltavín. V pátek tuto nelichotivou statistiku zlomili a po výborném prvním poločase dokázali získat tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky domácích ze vzduchu

Domácí od úvodního hvizdu na soupeře vlétli a zatlačili Vltavín na jeho polovinu hřiště. Již v 5. minutě se jeden z domácích hráčů dostal k hlavičce, která jen těsně minula branku gólmana Štorce. O chvíli později pomohla Štorcovi po střele domácích tyčka a následně i obránce, který vykopl míč za již překonaným vltavínským brankářem. Po čtvrthodině hry se uvolnil domácí kapitán Balšánek a střelou z pětadvaceti metrů donutil Štorce k výbornému zákroku, kdy dokázal míč směřující k tyči vyrazit na roh. Ve 23. minutě už Štorc kapituloval. Zelenkův centr z levé strany našel na přední tyči Denis Krejdl a hlavou otevřel skóre utkání. Domácí mužstvo si šance vypracovávalo i nadále. Ve 29. minutě střílel z deseti metrů Krejdl, ale branku z dobré pozice netrefil. O chvíli později se do první větší příležitosti dostali i hosté, ale domácí brankář Krček svůj tým podržel a gólovou šanci Vltavínu chytil. Domácí poté zahrávali několik rohových kopů. Po jednom z nich se prosadili. Balšánek zahrával roh, urostlý obránce Rudolf Novák se zavěsil do vzduchu a hlavou poslal Králův Dvůr do vedení 2:0. Za tohoto stavu také skončil první poločas.

Domácí ustáli nápor Vltavínu

I ve druhé půli si první šanci vytvořili domácí hráči, jmenovitě kapitán Balšánek, který vystřelil z velkého vápna, ale jeho střela šla těsně vedle branky. Po domácí převaze v prvním poločase se ve druhé části utkání hra vyrovnala. Hráči Vltavínu však své možnosti proměnit nedokázali, protože naráželi na dobře organizovanou domácí obranu v čele s výborným Krčkem v bráně, který pochytal všechny hostující možnosti. Hosté museli hru otevřít a v 78. minutě se dostal po chybě jednoho z hostujících beků do samostatného úniku střídající Kůžel. Brankář Štorc však míč za svá záda nepustil. Domácí závěr zápasu zkušeně ubránili a připsali si výhru s čistým kontem.

 

Zdroj: http://www.cabelici.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
Tomáš Šilhavý - trenér: První poločas byl z naší strany velmi slušný. Převahu jsme vyjádřili gólově, za stavu 1:0 si připsal důležitý zákrok brankář Jirka Krček. Potom jsme odskočili na 2:0. Druhý poločas soupeř přidal a pokoušel se zkorigovat výsledek. My jsme hráli na brejky, bohužel nám žádný nevyšel, takže byl zápas otevřený až do konce. Naštěstí jsme nedostali kontaktní gól, takže byl závěr v klidu. Myslím si, že vítězství je zasloužené.

FK Loko Vltavín
Tomáš Freisler - trenér: Prohospodařili jsme první poločas. Králův Dvůr měl více šancí a dokázal dvě proměnit. My jsme měli jednu nebo dvě příležitosti a neproměnili jsme je. V druhém poločase se naše hra zlepšila. Dostali jsme soupeře pod tlak, ale neproměnili jsme ani ty nejvyloženější šance. Bohužel jsme ten zápas nezvládli. V poslední době nás trápí střelecká nemohoucnost. Do šancí se dostáváme, ale góly nedáváme.



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Hell [-] , D. Krejdl [-] (54. D. Kůžel [-] ) , T. Osvald [-] (84. J. Blažek [-] ) , J. Bouček [-] , M. Kraus [-] (67. M. Procházka [-] ) , D. Beňo [-] (75. D. Šolaja [-] ) , T. Šebek [-] , D. Zelenka [-] , R. Novák [-] , J. Balšánek [-] (89. J. Bíba [-] )

FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - . Vieira [-] (72. D. Šafařík [-] ) , C. Maione [-] (72. V. Valíček [-] ) , M. Mach [-] , T. Kuchař [-] , M. Uvíra [-] , J. Čtvrtníček [-] , M. Hovorka [-] (40. J. Šmalcl [-] ) , F. Mysliveček [-] , D. Podzimek [-] , L. Kühnel [-]

ŽK: 81. T. Osvald , 86. J. Krček .
Hráči zápasu: J. Krček , R. Novák .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - RADINA Marek, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Janovský

Expert: Jiří Krček
Tip experta: výhra domácích

Doufám, že všechny bodů zůstanou doma. Bude to ale velmi těžký zápas, protože Vltavín má velmi zkušený tým a body jen tak nerozdává.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů