3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2019 18:00

6.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek rozhodl zápas s Karlovými Vary už v první půli


Branky


24

V Písku se odehrálo utkání šestého kola ČFL a pro domácí měl zápas slavnostní nádech. Poprvé se totiž hrálo pod umělým osvětlením, které Písek vybudoval v létě. Hráči fanouškům premiéru zpříjemnili třemi góly v síti Karlových Varů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky během jedenácti minut rozhodly utkání

Písek do utkání vstupoval v dobré pohodě, protože po prvních třech kolech, ve kterých získal pouze bod, následující dvě utkání vyhrál. Hosté byli zase povzbuzeni výhrou nad Spartou v minulém kole. Utkání bylo speciální pro hostujícího trenéra Roberta Žáka, který pochází z jihočeských Strakonic a působil také v Dynamu České Budějovice, stejně jako další člen realizačního týmu Varů Daniel Drahokoupil a sportovní ředitel Josef Němec. Žákovi svěřenci nevstoupili do utkání dobře. Domácí tým byl mnohem aktivnější. Již ve 2. minutě zkoušel své střelecké štěstí Valenta, který se vrátil po zranění do sestavy, ale branku netrefil. V 10. minutě se k zakončení dostal písecký Sajtl a trefil levou tyčku. V 16. minutě aktivní krajní obránce Sajtl přihrál na malé vápno Jakubu Heldovi, který v obrovské šanci přestřelil. Brankář hostů Chára dokázal pochytat i další písecké šance Martina Helda a Valenty. Ve 25. minutě už Chára kapituloval. Tomáš Valenta po samostatné akci napřáhl ke střele, která skončila v brance Varů. Ve 31. minutě se domácí příznivci radovali znovu. Po křížné přihrávce Sajtla neměl Tomáš Valenta problém uklidit míč do odkryté branky, 2:0. Ve 36. minutě Holý ukličkoval hostujícího obránce v rohu pokutového území a vyslal centr přesně do místa, kde byl Roman Vávra, který zblízka zvýšil na 3:0. Otřesení hosté se na žádnou odpověď nezmohli a domácí už další branky do poločasové přestávky také nepřidali.

Domácí kontrolovali náskok

Hostující tým se ve druhém poločase snažil alespoň zmírnit prohru, ale téměř se nedostával do zakončení. Jedinou možnost si připsal z přímého kopu z dobré pozice v 70. minutě. Míč však branku přeletěl. Písečtí mohli v samém závěru skóre navýšit, ale střídajícího Benetku vychytal skvělým zákrokem gólman Chára. Písek si tak připsal třetí výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Milan Nousek - trenér: Jsem strašně rád, že jsme toto utkání zvládli. Celé utkání jsme měli hru pod kontrolou. Vyjádřili jsme to třemi góly v prvním poločase. I ve druhé půli jsme podali výborný výkon a neumožnili jsme Varům, aby se dostaly do zápasu. Celý průběh utkání jsme kontrolovali. Za mě obrovská spokojenost.

FC Slavia Karlovy Vary
Josef Němec - sportovní ředitel: Přijeli jsme se strašně slátanou sestavou. Máme devět zraněných, trest za červenou kartu se Spartou, další hráč nemohl, další tři kluky jsme k zápasu nebrali s výhledem na další zápas, protože byli z nedělního utkání trošku pokopaní. Proto jsme je hned v pátek nechtěli brát. Dali jsme tak šanci hráčům širšího kádru. Věřili jsme, že bychom tyto kluky mohli zapojit do týmu. Hodně hráčů ani nehrálo na svých postech. Nicméně to není omluva a nevymlouvám se. Byl to od nás bídný výkon. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě. Byli po všech stránkách lepší. Zápas mohl skončit i větším rozdílem. Od nás velmi nepovedené utkání.



Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - T. Valenta [-] (64. D. Petřík [-] ) , O. Sajtl [-] , T. Ulbrich [-] , M. Held [-] (69. T. Benetka [-] ) , O. Běloušek [-] , Š. Holý [-] , J. Held [-] (75. D. Kubiš [-] ) , F. Vacovský [-] , K. Kulík [-] , R. Vávra [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - O. Shorný [-] , O. Frána [-] , J. Lattisch [-] (46. M. Ryška [-] ) , T. Holík [-] (34. A. Kuffour [-] ) , D. Deme [-] (66. M. Link [-] ) , J. Nezbeda [-] , D. Schettl [-] , J. Procházka [-] , R. Vokáč [-] (89. T. Fencl [-] ) , M. Pěkný [-]

ŽK: 78. K. Kulík - 52. M. Pěkný , 79. D. Schettl .
Hráči zápasu: O. Sajtl , T. Valenta - J. Chára .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - DUJSÍK Jiří, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Petr Mužík
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích. Snad už se trefí i Antonín Presl.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích