4:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 09:30

6.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavia nedala Hostouni šanci


Branky


25

Na hřiště slávistického béčka na Xaverově zavítal poslední tým tabulky z Hostouně. Hosté měli pouze bod za prohru po penaltách. Domácí po dvou úvodních výhrách třikrát prohráli a jejich situace tak také nebyla ideální.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Po prvním kole, kde za Slavii nastoupily hvězdné posily z áčka, si kdekdo myslel, že budou tyto hvězdy chodit pomáhat béčku každý týden. Opak je pravdou. Už čtyři kola si tým okolo Michala Švece musí vystačit s vlastními hráči, minulé kolo jich ještě několik reprezentovalo. Utkání bylo speciálním pro opory zadních řad Hostouně Petra Trappa a Radka Dosoudila, kteří dříve oblékali sešívaný dres. Mladý soubor Slavie vstoupil do utkání aktivně a soupeře technicky a kombinačně přehrával. V 9. minutě se domácí radovali z vedení. Přihrávku Rondiče využil k přesné střele k tyči Tomáš Vincour. Hned po rozehrávce se domácí zmocnili balónu Vít, z levé strany přihrál do vápna, odkud Imad Rondič zvýšil vedení sešívaných, běžela 10. minuta utkání. Slavia nadále soupeře přehrávala. Ve 35. minutě Slavia udeřila opět z levé strany. Kosek přihrál před branku, kde dokázal zakončit Martin Douděra, 3:0. Ve 37. minutě se hosté dostali do prvního vážnějšího ohrožení branky. Jejich střelu ale mladý brankář Sirotník do branky nepustil. Ve 39. minutě postupoval Douděra sám na brankáře, ale neuspěl. Míč se však odrazil do míst, kde byl Imad Rondič, který z dálky uklidil míč do odkryté branky a určil poločasový stav 4:0.

Další branky už se diváci nedočkali

Do druhé části šli domácí s vědomím jasného vedení, které je možná trochu uspokojilo. Už se nehnali tak do zakončení. První náznak šance si tak připsali hosté. Trapp centroval, ale jeho spoluhráč jen těsně na míč nedosáhl, jinak by byl v obrovské příležitosti. V 65. minutě se připoměl dvougólový Imad Rondič. Po Kubáňově centru do vápna trefil břevno. V 80. minutě vyslal pěknou ránu hostující Vojtěšek, ale i jeho projektil zastavila horní tyč. Slavia si tak připsala důležité vítězství a její gólman Jan Sirotník první čisté konto v ČFL. Hostouň zůstává nadále poslední.

 

Zdroj: https://www.slavia.cz/index.asp

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Praha B
Jan Sirotník - brankář: Začali jsme dobře, dali jsme celkem rychle dva góly, přidali jsme další dva a poločas byl 4:0. Dominovali jsme na balónu a soupeře k ničemu vážnějšímu nepustili. Druhá půle od nás byla laxnější, ale pohlídali jsme si nulu vzadu a zaslouženě vyhráli. Máme tak důležité tři body.

Sokol Hostouň
Martin Čurda - trenér: Byl to pro nás třetí zápas venku a vždy jsme měli těžkého soupeře. Táborsko, Sparta a teď Slavia. Pro Hostouň to jsou soupeři, proti kterým musíme fakt dobře pracovat, abychom měli šanci uspět. Myslím si, že všechny tři zápasy se opakovaly ve stejném duchu. Do dvacáté minuty soupeř skóruje. Je jedno, jestli to jsou naše chyby nebo ne. My dokud neudržíme čisté konto po nějakou část zápasu, tak nemáme šanci na úspěch. Pokud chceme působit v ČFL, musíme se na tyto soupeře nějak připravit a pokusit se zápas zvládnout. Druhé poločasy už nějakým způsobem zvládáme, ale to je vývojem zápasu. Každopádně k bodům to nevede. Děláme naivní chyby, máme i systémové chyby hlavně v bránění. Musíme to odstranit, jinak nemáme v soutěži co dělat. Věřím hráčům, věřím, že se z toho dostaneme. Musíme bojovat, nic není ztraceného.



Sestavy


SK Slavia Praha B
J. Sirotník [-] - T. Vincour [-] , I. Rondić [-] , M. Švec [-] , M. Vaněk [-] (58. J. Zeronik [-] ) , M. Hošek [-] , M. Douděra [-] (58. M. Kubáň [-] ) , L. Červ [-] (73. N. Zinhasovič [-] ) , D. Kosek [-] (68. V. Šilhan [-] ) , F. Nabiyev [-] (80. J. Janoušek [-] ) , M. Vít [-]

Sokol Hostouň
P. Czehowsky [-] - I. Baratynskyy [-] , Š. Hájek [-] (70. L. Vegricht [-] ) , V. Kolmistr [-] (70. V. Gajecký [-] ) , J. Kabele [-] , M. Vojtěšek [-] , M. Lohoyda [-] (46. P. Hovorka [-] ) , K. Charvát [-] (46. T. Borák [-] ) , R. Dosoudil [-] , P. Trapp [-] , V. Krupička [-] (46. M. Vašák [-] )

ŽK: 66. M. Hošek - 62. M. Vašák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kubec Václav - ŠTRINCL Pavel, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Petr Mužík
Tip experta: výhra domácích

Slavia vyhraje v klidu a ještě si zastřílí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích