1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:30

6.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov zaslouženě vyhrál na půdě Rakovníku


Branky


42. J. Ducár - 18. Z. Vrňák , 63. A. Lupač , 81. M. Turek
27

Rakovník přivítal doma Benešov, který po špatném úvodu sezóna nakopla výhra v poháru nad Pardubicemi. Benešov utkání dominoval a po zásluze získal tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov v převaze, skóre vyrovnané

Těsně před utkáním se domácím zranil zastupující kapitán Severin, jehož v sestavě nahradil Ducár. Hosté do zápasu vstoupili aktivně. Krasnyanyk centroval do vápna a míč musel domácí bránící hráč odehrát na rohový kop. Z rohu se k hlavičce dostal Urban, ale mířil těsně vedle. V 18. minutě Benešov zahrával další rohový kop, Pedrova střela trefila pouze tyčku, ale osamocený Zdeněk Vrňák jej dorazil do branky a poslal hosty do vedení 1:0. Po rozehrávce domácí ztratili balón a do šance se dral znovu Vrňák, ale stoper Martin Klein využil svých zkušeností a do šance hostujícího útočníka nepustil. Konec prvního poločasu patřil domácím. Ve 40. minutě se domácí radovali z vyrovnání marně, protože Ducárovi byl před vstřelením branky odmáván ofsajd. Ve 42. minutě se již Jan Ducár dočkal. Sám před hostujícím gólmanem Tetourem nezaváhal a vyrovnal na 1:1. Ducár mohl těsně před přestávkou skóre otočit, ale proti jeho ráně z přímého kopu se vyznamenal Tetour.

Benešovská převaha vyústila ve dva góly

I ve druhé půli měli první šanci hosté. Turek po přihrávce Vrňáka prostřelil brankáře domácích Zacha, ale stejně jako Ducárovi v prvním poločase mu pokazil radost zvednutý praporek pomezního. Hned z protiakce zahrozil Rakovník. Sklenka se ocitl sám pět metrů od Tetourovi branky, ale zakončení se mu nepovedlo a hostující brankář ukryl míč ve svých rukavicích. Jak se proměňují šance z malého vápna, domácím předvedl v 63. minutě Adam Lupač. Engelmannův centr dostal bez potíží do domácí sítě a vrátil Benešovu jednobrankový náskok. Patnáct minut před koncem se ocitl Azilinon sám před Zachem, ale domácí brankář udržel svůj tým na dostřel. V 81. minutě využil Martin Turek přihrávky od Zoubka, zbavil se bránícího protihráče a střelou mezi nohy překonal brankáře Zacha, 3:1 pro Benešov. Domácí se na odpor nezmohli, a tak si Benešov odváží zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Libor Šíma - trenér: Bez útočníka a bez větší chuti zvítězit to asi nepůjde. Nám chyběla v zápase vpředu větší dravost a větší chuť. Soupeř nás porazil díky kreativitě a díky tomu, že proměnil své šance.

SK Benešov
Josef Laštovka - trenér: Myslím si, že je to zasloužené vítězství. Byli jsme celý zápas lepší. Začali jsme dobře, měli jsme několik šancí, které jsme bohužel nevyužili. Potom jsme dali gól, trochu jsme se zatáhli a chtěli jsme chodit do brejků. Bohužel jsme si nechali dát před poločasem gól. Druhou půli jsme začali dobře, dali jsme na 2:1 a myslím, že konečný rozdíl mohl být i vyšší.



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] - P. Duchoň [-] , J. Krupička [-] (70. J. Rohla [-] ) , J. Ducár [-] (89. J. Vydra [-] ) , J. Sklenka [-] , J. Razím [-] , D. Pelyak [-] , V. Milec [-] , M. Klein [-] (79. K. Vilímek [-] ) , M. Hejda [-] , R. Hamouz [-] (67. P. Tvrz [-] )

SK Benešov
D. Tetour [-] - J. Vosáhlo [-] , A. Lupač [-] , O. Urban [-] (70. O. Brokeš [-] ) , D. Pedro [-] - Z. Vrňák [-] , V. Engelmann [-] (89. A. Lauricella [-] ) , V. Ježdík [-] - M. Azilinon [-] (79. F. Zoubek [-] ) , M. Turek [-] (84. P. Srb [-] ) , I. Krasnyanyk [-] (59. D. Filip [-] )

ŽK: 90. J. Razím - 42. D. Pedro , 60. Z. Vrňák .
Hráči zápasu: Z. Vrňák , A. Lupač .
Počet diváků: 495. Rozhodčí: Tesař Tomáš - BENEDIKT Ladislav, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Petr Mužík
Tip experta: výhra hostů

Rakovník byl pro mě zatím nejslabší soupeř, proti kterému jsme hráli. Benešov vyhraje bez větších problémů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích