A. Vrba 18.
1:2p.
(1:1)
45. R. Hranáč (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 10:30

6.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Táborsko vyhrálo v Plzni po penaltách. Pokutový kop neproměnil za Plzeň v deváté sérii Roman Hubník


Branky


18. A. Vrba - 45. R. Hranáč (vl.)
26

Jihočeši přijeli do Plzně bránit svou první příčku v tabulce. Domácí zase představili hvězdnou posilu z áčka, po zranění se vracejícího stopera Romana Hubníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro Táborsko

Hráči domácí Viktorie od začátku utkání hezky kombinovali a lídra tabulky moc nepouštěli k balónu. V 18. minutě se na středu hřistě dostal balón k Vaisovi, který vyslal přízemní přihrávku za hostující beky. Na tu si naběhl Adam Vrba a sám před hostujícím gólmanem Zadražilem nezaváhal a poslal míč do sítě, 1:0. Ještě hůře bylo pro hosty ve 23. minutě, to se Vrba dral do dalšího úniku a hostující kapitán Jakub Navrátil zatáhl za záchrannou brzdu a fauloval jej. Jelikož byl posledním hráčem Táborska, vyfasoval rovnou červenou kartu. Hostující trenér musel přeskupit řady, Conde šel na stopera a kanonýr Musiol se musel stáhnout do záložní řady. Západočeši poté soupeře zatlačili a hra se odehrávala téměř celý zbytek poločasu na obranné polovině Táborska. Chvíli po vyloučení přišla nebezpečná situace ve vápně Táborska. Nejprve ohrozil vlastní branku jeden z bránících hráčů, odražený míč málem uklidil do sítě efektivními nůžkami Pihrt, ale obránce hostů dokázal na brankové čáře zastoupit gólmana, následná střela Vaise byla zblokována. Domácí i několik dalších nadějných šancí využít nedokázali. Ve 45. minutě přišel za neproměněné možnosti trest. Toutou byl faulován a Kučera rozehrával přímý kop. Centr do vápna si nešťastně srazil do vlastní branky Robin Hranáč a v poločase bylo srovnáno na 1:1.

Plzeň přesilu nevyužila

Druhý poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. Nebyla k vidění žádná větší příležitost. Byl to spíše boj ve středu hřiště plný nepřesností. Plzeňští ztráceli velké množství míčů díky nepřesnostem a hosté se v deseti nikam nehrnuli. Utkání tak po devadesáti minutách skončilo remízou 1:1 a o druhém bodu rozhodly pokutové kopy.

Hubník neproměnil

První dvě série přinesly úspěšné kopy. Za hosty to byl zkušený Musiol a Novák, za domácí Vais a exligový Peter Grajciar. Ve třetí sérii nejprve proměnil hostující Kučera, domácí Taleski branku nedal a Táborsko mělo výhodu. Tu však hned zahodil Conde, který penaltu také nedal. Jelikož Žilák proměnil, bylo skóre opět srovnané. Poté postupně proměnili hostující De Almeida, Havrda, Schramhauser, Penc a Vandas a domácí Plecitý, Havel, Svoboda a Pecháček. Jelikož v deváté sérii nejzkušenější hráč na hřišti Roman Hubník trefil střelou doprostřed pouze nohy hostujícího gólmana, bralo bod navíc Táborsko. „Trefil jsem to špatně.“ konstatoval zkušený bek pro web Viktorie Plzeň.

Zdroje: https://www.fctaborsko.czhttps://www.fcviktoria.cz/index.asp

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Plzeň B
Pavel Horváth - trenér: Měli jsme to velmi dobře rozehrané. Do vyloučení jsme byli lepší, ale bohužel nám to paradoxně ublížilo. Soupeř se zatáhl a čekal na brejky, k čemuž má velmi dobré hráče. My si nedokázali poradit s obranou Táborska, které hrozilo z brejků a ze standardek. Po jedné standardce vyrovnali šťastným, ale zaslouženým gólem. Penalty nám prostě nejdou, vždycky jednu nedáme.

FC MAS Táborsko
Miloslav Brožek - trenér: Zápas samozřejmě ovlivnila červená karta Navrátila, museli jsme reagovat přesunutím Condeho na stopera a stažením Musiola z útoku do zálohy. Soupeř měl více prostoru, chvíli jsme se v novém rozestavení hledali, ale pak jsme soupeře k ničemu nepouštěli. Drželi jsme ho na uzdě. Pomohlo nám vyrovnání do šaten, byli jsme spokojení s remízou. O přestávce jsme si řekli, že do nás soupeř bude chtít bušit, že nás bude chtít přehrát běžecky. To se však nestalo. Naši hráči zaslouží absolutorium, projevili velký charakter. Plzeň B má velmi kvalitní mužstvo, které doplnil Hubník. Hraje tam zkušený Grajciar. Dvou bodů si moc vážíme. Dlouho jsem váhal se střídáním. Nakonec nám tři noví hráči pomohli i na těch několik minut. Mimochodem všichni tři dali penaltu. Vysoký standard hry si drží Vozihnoj, Conde obstál na stoperu, výborný zápas mají za sebou Tolno či Toutou.



Sestavy


FC Viktoria Plzeň B
D. Sváček [-] - R. Hranáč [-] (66. K. Žilák [-] ) , A. Vrba [-] (76. O. Pecháček [-] ) , P. Grajciar [-] , L. Pihrt [-] (55. D. Plecitý [-] ) , J. Vais [-] , M. Rychnovský [-] (71. A. Taleski [-] ) , L. Václavík [-] (66. V. Svoboda [-] ) , Š. Gabriel [-] , R. Hubník [-] , B. Havel [-]

FC MAS Táborsko
A. Zadražil [-] - Z. Musiol [-] , L. Vozihnoj [-] (71. M. Novák [-] ) , C. Conde [-] , A. De Almeida [-] , Š. Havrda [-] , E. Tolno [-] (90. P. Schramhauser [-] ) , . Toutou [-] (84. P. Vandas [-] ) , M. Kučera [-] , V. Penc [-] , J. Navrátil [-]

ŽK: 27. V. Penc , 90. M. Kučera . ČK: 23. J. Navrátil .
Hráči zápasu: A. Vrba - A. Zadražil , V. Penc .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Matějček Milan - ŠVAGR Tomáš, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Petr Mužík
Tip experta: remíza

Myslím si, že by to mohl být atraktivní zápas, který skončí 2:2.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích