1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 10:15

6.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira zdolala Králův Dvůr, který měl více šancí


Branky


26

Králův Dvůr byl před utkáním tabulkově jasným favoritem, což potvrdil herní převahou téměř po celý zápas. Gól však vstřelit Cábelící nedokázali, zatímco Admira ano. Na zápase fotil Radek Pivný!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Králův Dvůr z převahy branku nevytěžil

Hostující Cábelící byli v úvodních minutách utkání aktivnějším mužstvem. Ve 3. minutě domácí gólman Šrámek skvěle vyběhl proti útočícímu protihráči a svým zákrokem zlikvidoval první větší možnost hostů. V 16. minutě zahrával přímý kop hostující kapitán Balšánek, domácí brankář míč podběhl, ale nikdo jej nedokázal dopravit do branky a proletěl až do zámezí. Ve 20. minutě vystřelil hostující Krejdl přes obránce a jeho tečovanou střelu zastavila až tyčka domácí branky. O minutu později hlavičkoval Procházka, ale i on minul branky Admiry. Ve 29. minutě po přímáku Osvalda zakončoval jeden z hostujících hráčů, dokázal překonat brankáře Šrámka, za kterého zaskočil na brankové čáře Herc a míč dokázal vykopnout. Těsně před poločasovou přestávkou postupoval sám na brankáře hostující útočník, ale Herc jej doběhl a bylo po šanci. Poločasové skóre tedy bylo bezbrankové.

Admira svou šanci využila, hosté ne

Ve druhé půli se hra vyrovnala, ale šancí k vidění moc nebylo. V 56. minutě zahrávali Cábelíci standardku, která už směřovala do branky. Jenže jeden z domácích obránců dokázal balón vyhlavičkovat. Domácí se do první větší příležitosti dostali až v 64. minutě. Radimský svou střelou trefil pouze boční síť Krčkovi branky. O chvíli později zkusil své střelecké štěstí z dálky domácí Čácha, ale Krček byl pozorný. V 81. minutě hostující Krejdl vystřelil v hranice vápna, proti jeho střele zakročil brankář Šrámek a střelu vyrazil. Z protiútoku po levé straně, který táhl střídající Mošna, vyšla přihrávka do vápna. Tam byl připravený Michal Douděra a střelou na vzdálenější tyč poslal domácí do vedení. Hosté poté vrhli všechny své síly do útoku, ale domácí už výhru ubránil.

Zdroj: http://fkadmira.info/

 

Hodnocení trenéra Admiry Františka Peřiny:



Ohlasy k zápasu



FK Králův Dvůr
Tomáš Šilhavý - trenér: Náš výkon byl dobrý, s předvedenou hrou jsme spokojení, ale chyběl tomu gól. Když nám dal soupeř gól, už jsme neměli čas s tím nic udělat. Zkušenější nebo kvalitnější tým by takový zápas zvládl i výsledkově. To my jsme bohužel nezvládli.



Sestavy


FK Admira Praha
J. Šrámek [-] - B. Hudec [-] , M. Radimský [-] (87. A. Čížek [-] ) , O. Herc [-] , M. Douděra [-] , J. Kurek [-] (44. T. Majer [-] ) , O. Vosický [-] , M. Čácha [-] (78. V. Záruba [-] ) , J. Martinic [-] (90. V. Karvánek [-] ) , M. Fric [-] , Š. Zahálka [-] (74. J. Mošna [-] )

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Hell [-] , D. Krejdl [-] , D. Šolaja [-] (70. M. Kraus [-] ) , J. Bouček [-] , J. Balšánek [-] , D. Beňo [-] (77. D. Kůžel [-] ) , T. Šebek [-] , M. Procházka [-] , R. Novák [-] , T. Osvald [-]

ŽK: 34. O. Herc , 63. J. Martinic - 32. J. Bouček .
Hráči zápasu: J. Šrámek , M. Douděra .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

věřím že po Mol Cupu a utkaní v Domažlicích podáme stejný bojovný výkon a 3 body zůstanou doma

Tomáš Janovský

Expert: Petr Mužík
Tip experta: remíza

Admira se u nás prezentovala dobrým výkonem a myslím, že doma neprohrají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů