A. De Almeida 33. (vl.)
2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 10:15

5.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Táborsko ztratilo na hřišti Motorletu první body v soutěži


Branky


33. A. De Almeida (vl.) - 20. J. Navrátil
25

Dosavadní suverén soutěže, jihočeské Táborsko, prohrál po dramatickém penaltovém rozstřelu na hřišti Motorletu Prahu. Pokutové kopy dospěly až do deváté série. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Domácí se favorizovaných hostů vůbec nezalekli a v úvodu utkání si vytvořili dvě slibné příležitosti, které ale zůstaly nevyužity. Ve 20. minutě předvedli hosté standardní situaci, z které padla první branky. Na centr Kučery si naskočil kapitán Jakub Navrátil a poslal Táborsko do vedení. I přes vedoucí branku se nadále hrál vyrovnaný fotbal. Ve 33. minutě domácí Vojta utekl po pravé straně a jeho centr si do vlastní branky srazil De Almeida Stephano Alves a bylo srovnáno 1:1. Takové skóre vydrželo až do poločasu.

Brankář Janáček držel domácí.

Po přestávce hosté přebrali iniciativu a tlačili se do zakončení. Závěrečná čtvrthodina se odehrála výhradně na polovině Motorletu. Táborsko si připravilo několik velmi dobrých šancí ke skórování, ale buď netrefilo branku, nebo všechno pochytal domácí brankář Janáček. Za nerozhodného stavu po devadesáti minutách tak o bodu navíc musely rozhodnout pokutové kopy.

Rozuzlení až v osmé sérii

Po třech sériích domácí o jednu penaltu vedli, protože Jonáš, Radosta i Žaloudek proměnili, zatímco za hosty se prosadili pouze Navrátil s Kučerou. Vandas svůj pokus neproměnil. Ve čtvrté sérii nedal domácí Měška, ale Musiol odmítl vyrovnání. V páté sérii mohl ukončit zápas Suk, ale také neproměnil. De Almeida musel dát, a tak také učinil a částečně odpracoval svůj vlastní gól. Poté byli další dvě sérii střelci neomylní. Domácí Mařík a Badocha i hostující Novák a Schramhauser se nemýlili. V osmé sérii proměnil Čepelák z Motorletu, a protože Conde penaltu nedal, získali domácí druhý bod.

 

Zdroje: http://www.fotbal-motorlet.czhttps://www.fctaborsko.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha, s.r.o.
Martin Poustka - trenér: Myslím si, že jsme s lídrem soutěže odehráli vyrovnaný první poločas a v některých pasážích jsme působili velmi dobře. Soupeř hrozil zejména z velmi dobrých standardních situací a po jedné z nich se dostal do vedení. Nedůrazně tam zasáhl náš mladý brankář. Ten se ale tuhle chybu snažil celý zápas odčinit, což se mu povedlo. Ve druhém poločase, zejména v poslední čtvrthodině zápasu nás soupeř hodně zmáčknul. Tam nás brankář výrazně podržel a v penaltovém rozstřelu pak své snažení dotáhl do úspěšného konce, když tři penalty soupeře zlikvidoval. Připsali jsme si tak velmi důležitý druhý bod. Kluci pracovali poctivě, bojovali, nebylo to jednoduché na těžkém terénu hrát kombinační fotbal. Všichni si zaslouží pochvalu za to, jak k zápasu přistoupili.

FC MAS Táborsko
Miloslav Brožek - trenér: První poločas byl vyrovnaný s tím, že my jsme do utkání nevstoupili dobře. Soupeř měl dvě situace, které zaváněly gólem. Pozdě jsme reagovali. Hrálo se na menším hřišti, na těžkém terénu. Byl to specifický, bojovný zápas, první tohoto typu. Měli jsme málo pohybu, hráli jsme pomalu, byli jsme všude druzí. Přesto jsme dali gól, Musiol pak nastřelil tyč, ale soupeř srovnal naším vlastním gólem. Do druhého poločasu jsme se zlepšili. Zápas se lámal po 60. minutě, kdy jsme poslali do hry tři nové hráče, ti nám hodně pomohli. Vytvořili jsme si festival šancí, zjednodušili jsme hru, ale nebyli jsme schopni do brány nic dotlačit. Ale takový je sport, stálo nás to body. To je jeden úhel pohledu, druhý je ten, že je to bod z venku. Na Motorletu soupeři moc bodovat nebudou. Jsme zklamaní, ale to nám nesmí vzít energii do dalšího zápasu s Plzní B.



Sestavy


FK Motorlet Praha, s.r.o.
M. Janáček [-] - M. Hurka [-] (78. J. Jonáš [-] ) , M. Filip [-] , J. Rajnoch [-] , M. Čepelák [-] , R. Žaloudek [-] , O. Měska [-] , A. Fotr [-] (84. D. Mařík [-] ) , J. Vojta [-] (70. O. Badocha [-] ) , D. Radosta [-] , J. Suk [-]

FC MAS Táborsko
A. Zadražil [-] - V. Penc [-] , A. De Almeida [-] , J. Navrátil [-] , C. Conde [-] , L. Vozihnoj [-] (83. P. Schramhauser [-] ) , Z. Musiol [-] , E. Tolno [-] (66. Š. Havrda [-] ) , . Toutou [-] (66. M. Novák [-] ) , M. Kučera [-] , J. Smetana [-] (66. P. Vandas [-] )

ŽK: 25. J. Vojta , 34. J. Rajnoch - Z. Musiol , 51. J. Smetana .
Hráči zápasu: M. Janáček - J. Navrátil .
Počet diváků: 256. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - KUBEC Václav, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů