Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlice porazily pražskou Admiru 4:2


Branky


27

Souboj dvou týmů ze středu tabulky nabídl pěknou ofenzivní podívanou se šesti brankami. K radosti domácích fanoušků jich více vstřelili hráči Jiskry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek za poločas

Od úvodu se hrál útočný fotbal. První příležitost měla Admira, Radimského střelu ale srazila domácí obrana na roh. Hned poté zahrozili domácí. Došlý odcentroval, Ruml sklepl na Mužíka, jehož střela z první z hranice velkého vápna minula pravou tyč hostující branky. V osmé minutě vybojovali hosté míč na půlce hřišti a šli do rychlého protiútoku. Fricův centr z levé strany uklidil za záda Švihoříka v brance domácích Štěpán Zahálka. Jeho zakončení k levé tyči znamenalo vedení Admiry 1:0. Hosté po vstřelené brance zahrozili dvěma centry do vápna, ale k zakončení už se nepropracovali a domácí hru vyrovnali. V 16. minutě se neujala střela domácí hvězdy Vůcha, která minula branku. Na druhé straně zahrozil Douděra, ale mezi tři tyče se také netrefil. V 17. minutě uvolnil Zahálka Majera, který sám před domácím brankářem zvolil střelu, kterou gólman Švihořík výborně vyrazil a následná hlavička Radimského z malého vápna mířila nad branku. V tuto chvíli moc nechybělo a Admira vedla o dvě branky. Ve 23. minutě udeřili domácí. Bek Michal Mlynařík se vydal na útočný výlet, narazil si s Rumlem a ve vápně zvolil střelu k levé tyči, která skončila za zády hostujícího brankáře Jungra, 1:1. Šance na obou stranách pokračovaly. Domácí Matas a Došlý neuspěli, stejně tak hostující Martinic a Douděra, jehož střelu zpoza vápna musel vyrazit Švihořík. Ve 35. minutě zahrával ze třiceti metrů přímý kop domažlický Došlý, zkusil střelu na branku, která Jungrovi vypadla z rukavic a dobíhající Marek Bauer neměl problém dorazit míč do sítě a poslat domácí do vedení 2:1. Z vedení se Domažlice neradovaly dlouho. Pouhé dvě minuty. Poté, ve 37. minutě, se k centru z pravé strany dostal Majer, Štěpán Zahálka na malém vápně předskočil Bauera a hlavou srovnal na 2:2. Hosté po vyrovnání opět převzali taktovku a diktovali tempo hry. V rychlém sledu nevyužil tři své šance. Majer hlavičkoval nad branku, Douděra svou střelou minul bližší tyč a s tečovanou střelou Frice si dokázal poradit domácí brankář Švihořík. Přišla tak 43. minuta a jeden z mála útoků domácích v této fázi zápasu. Dvořák zleva odcentroval a míč trefil hostující Hudec zvednutou rukou. Rozhodčí nařídil penaltu a tu proměnil střelou k pravé tyči Petr Došlý. Určil tak skóre divokého poločasu na 3:2 pro Domažlice.

Domácí se soustředili na obranu

Domácí hráči do druhé půle vstoupili s cílem udržet vedení a s defenzivním stylem hry. Admira se tlačila za vyrovnáním a byla většinu času v držení míče. Domažlicím se moc nedařila ani hra na brejky, protože byli hodně nepřesní. Hned po nástupu na hřiště mohl dokonat hattrick Zahálka, ale domácí brankář jeho střelu z deseti metrů reflexivně vyrazil. Neúspěšný byl proti Švihoříkovi také Douděra. Na druhé straně ohrozil Jungra z úhlu Došlý, ale hostující brankář si poradil. Po hodině hry se do domažlického vápna protlačil Radimský, ale Švihořík byl opět na svém místě. Poté Herc v další velké šanci střelou z deseti metrů překopl domácí svatyni. V 74. minutě hlavičkoval opět aktivní Zahálka, bohužel pro Admiru vedle branky. Hosté cítili šanci alespoň na vyrovnání a otevřeli hru. Do vápna Domažlic létalo velké množství centrů, ale žádný se neujal. Naopak na druhé straně v 85. minutě domácí prchli do rychlého protiútoku. Teršl našel rozběhnutého Uzlíka, jehož prudký centr uklidil ve skluzu do sítě René Kropáček a uklidnil tak domácí mužstvo. Hosté poté ještě měli možnost v podobě přímého kopu. Čácha jej ale neproměnil a skóre zůstalo až do závěrečného hvizdu 4:2 pro Domažlice.

 

Zdroje: http://www.fotbal.domazlice.cz/cs/nejnovejsiinformace/http://fkadmira.info/

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



FK Admira Praha
František Peřina - trenér: Z Domažlic nevezeme žádný bod, ale čtyři obdržené branky. Přesto jsme paradoxně neodehráli špatné utkání, do kterého jsme vstoupili velmi dobře. Od začátku jsme byli aktivní, vstřelili jsme branku, a přestože soupeř měl velmi dobrou útočnou kvalitu, byli jsme to my, kdo diktoval způsob hry. Místo toho, abychom přidali druhou branku, tak jsme inkasovali po hrubých individuálních chybách a skóre prvního poločasu tak bylo pro nás nepříznivé.Do druhého poločasu jsme šli s tím, že je v našich silách utkání zvrátit, ještě více jsme zvýšili aktivitu směrem dopředu a snažili se o vyrovnání. Současně jsme ale také pozorně bránili vzhledem k tomu, že soupeř, vědom si vedení, trošku změnil taktiku a pozorněji bránil. Viditelně čekal na naši chybu, aby z brejku utkání rozhodl pojišťujícím gólem. To se mu podařilo až poté, kdy jsme hru otevřeli a hráli na riziko se třemi obránci. Z výsledku jsem samozřejmě zklamán, stejně jako z hrubých chyb, kterých jsme se dopustili, přestože jich nebylo mnoho. Opět se ale potvrdilo, že v této soutěži soupeři chyby takového druhu nekompromisně trestají a to stojí body. Stejně tak jako naše neproměněné šance.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - J. Matas [-] , F. Dvořák [-] , O. Ruml [-] (61. J. Kadar [-] ) , D. Brabec [-] (54. V. Uzlík [-] ) , P. Mužík [-] (72. K. Pavlík [-] ) , P. Došlý [-] (79. J. Teršl [-] ) , E. Vůch [-] , M. Mlynařík [-] , M. Bauer [-] , R. Kropáček [-] (85. O. Pek [-] )

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Radimský [-] , Š. Zahálka [-] , P. Eliáš [-] (31. M. Čácha [-] ) , M. Douděra [-] (82. J. Štefan [-] ) , T. Majer [-] (56. J. Kurek [-] ) , O. Vosický [-] , J. Martinic [-] (71. A. Čížek [-] ) , M. Fric [-] , B. Hudec [-] , O. Herc [-] (82. V. Karvánek [-] )

ŽK: 54. D. Brabec , 84. F. Dvořák - 17. M. Douděra , 44. B. Hudec .
Hráči zápasu: J. Švihořík , M. Mlynařík - Š. Zahálka .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: Nedvěd Vít - ŠIMEČEK Libor, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích