1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 10:15

4.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek vybojoval proti Benešovu tři body


Branky


23

V duelu dvou mužstev, která v prvních třech kolech nedokázala zvítězit, přivítal Písek tým Benešova. Oba týmy měly v tabulce pouhý bod a toužily svou bilanci navýšit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ulbrich poslal Písek do vedení

V duelu mužstev ze dna tabulky se očekával boj o každý centimetr hřiště, ale i kombinační fotbal, kterým se doposud snažily oba týmy prezentovat. Na úvod utkání byli aktivnější hosté. Střelu Srba dokázal domácí brankář Satrapa vyrazit a série několika rohových kopů větší ohrožení domácí svatyně nepřinesla. Po čtvrthodině se hra vyrovnala a domácí začali přebírat iniciativu. Hostující gólman Rotbauer dokázal chytit střely Ulricha a Helda. V další šanci byl znovu Held, ale nedokázal z malého vápna trefit branku. Ve 26. minutě prošel Tom Ulbrich přes několik bránících hráčů a míč pohodlně uklidil do benešovské branky, 1:0 pro Písek. Domácí nadále drželi míč na svých kopačkách. Hosté se spoléhali na rychlé protiútoky. Jeden takový brejk hosté podnikli po půlhodině hry. Střelu kapitána Vrňáka ale skvěle vyrazil domácí brankář. Písečtí mohli ještě do poločasu přidat další branku, ale Vávra branku v dobré pozici přestřelil, stejně tak jako Ulbrich.

Benešov se na vyrovnání nezmohl

Písečtí i ve druhém poločase častěji drželi balón na svých kopačkách. Po hodině hry se dostal po individuální akci ve vápně k nebezpečné střele Vávra, jehož pokus zlikvidoval s vypětím všech sil skvělým zákrokem Rotbauer, který udržel Benešov na dostřel. O chvíli později zahrávali benešovští rohový kop, po kterém musel zakročit domácí brankář. Hosté vrhli všechny síly do útoku a snažili se alespoň o vyrovnání. To umožnilo píseckým hráčům možnost podnikat rychlé brejky. Hrachovec po přímém kopu Held trefil tyč hostující branky a další střídající hráč, Presl, nedokázal překonat skvělého Rotbauera. Domácí se o výsledek museli obávat až do posledních vteřin utkání. Hostující Krasnyanyk se po individuální akci ocitl až před brankářem Satrapou, jenže s gólmanem obstřelil i branku domácích. Utkání tak skončilo jednobrankovým vítězstvím Písku.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Ohlasy zveřejníme později:




Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - O. Sajtl [-] (46. D. Kubiš [-] ) , T. Ulbrich [-] (88. M. Mařík [-] ) , M. Held [-] , O. Běloušek [-] , Š. Holý [-] , J. Held [-] , D. Petřík [-] (54. V. Hrachovec [-] ) , F. Vacovský [-] , K. Kulík [-] (77. D. Hajdo [-] ) , R. Vávra [-] (71. A. Presl [-] )

SK Benešov
N. Rotbauer [-] - J. Vosáhlo [-] , D. Pedro [-] , A. Lupač [-] - O. Brokeš [-] (46. I. Krasnyanyk [-] ) , P. Srb [-] (65. O. Urban [-] ) , L. Dufek [-] (68. F. Zoubek [-] ) , V. Engelmann [-] , V. Ježdík [-] , Z. Vrňák [-] - M. Azilinon [-] (46. R. Procházka [-] )

ŽK: 72. K. Kulík , 88. V. Hrachovec - 45. V. Engelmann , 71. O. Urban , 79. D. Pedro .
Hráči zápasu: J. Satrapa , T. Ulbrich - N. Rotbauer .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, PATÁK Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Oba týmy potřebují nutně zabrat. Písek je doma silný. Tipuji výhru Písku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích