5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 17:00

4.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Táborsko opět nadělovalo. Tentokrát si odvezla pět branek Příbram


Branky


19. L. Vozihnoj , 39. . Toutou , 45. Z. Musiol (p.) , 53. Z. Musiol , 87. A. De Almeida
23

Fotbalisté Táborsko nadále prokazují, že budou patřit k hlavním aspirantům na postup. Toto kolo porazili Jihočeši, kteří minulou sezónu spadli z druhé ligy, rezervu Příbrami vysoko 5:0 a jsou nadále stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli na konci poločasu do trháku

Ještě před začátkem utkání se klub rozloučil se svým bývalým brankářem Michalem Tomou, který odchytal za Táborsko pět a půl roku a stal se jednou z hlavních postav účinkování týmu ve druhé lize. Za Příbram nastoupili v základní sestavě i z ligy dobře známí Tomáš Jablonský a Antwi. Ani posily ale nepomohli hostům k tomu, aby lídra soutěže a favorita zaskočili. V 19. minutě přihrál Toutou na pravou stranu, kde vystřelil Leoš Vozihnoj a jeho volej zapadl přesně k pravé tyči, 1:0. Domácí talent mohl přidat i druhou branku, ale jeho samostatný únik vychytal brankář Kočí. Ve 39. minutě už domácí svůj náskok navýšili. Musiol poslal přihrávku do míst, kde byl Mpondo Martins Daniel Toutou, který potvrdil svou skvělou střeleckou formu a zvýšil na 2:0. To do poločasu ještě nebylo všechno. Ve 45. minutě rozhodčí odpískal za ruku hostujícího Nového ve vápně pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Zbyněk Musiol a nezaváhal. Určil tak poločasové skóre 3:0.

Táborsko se ještě dvakrát prosadilo

V prvním poločase byla převaha Táborska velká a stejný obrázek hry byl k vidění i ve druhé půli, akorát se už domácí tolik nehnali do zakončení. V 53. minutě Toutou naservíroval lahůdkovou přihrávku do míst, kde se opět pohyboval Zbyněk Musiol, který pohodlně zvýšil na 4:0. Konečný stav skóre poté ještě v 87. minutě zaokrouhlil na 5:0 z přímého kopu Stephano Alves De Almeida. Domácí měli celý zápas pod kontrolou a ukázali, proč vedou tabulku bez ztráty bodu.  

Zdroj: https://www.fctaborsko.cz

Redakčně upraveno.

 


Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko
Miloslav Brožek - trenér: Zatím hrajeme dobře, hrajeme, na co máme. Až nás někdo přehraje, tak prohrajeme. Pokud to přijde, tak musíme prohrát se ctí. Takovou situaci chceme co nejvíce oddalovat, jdeme zápas od zápasu. Asi jsme diváky namlsali, ale to bylo od začátku naším cílem: nedívat se na to, co bude po 30. kole, ale hned od prvního utkání vrátit do Tábora respekt od soupeřů, dělat radost divákům. To se nám daří, ale je to velmi křehká, tenká linie. Proti Příbrami jsme podali velmi kompaktní, odpracovaný výkon, za který si naši hráči jednoznačně zasloužili vítězství. Hráči zaslouží pochvalu. Když se ale hodně chválí, může nastat tendence polevovat. Mým úkolem je tým motivovat, aby nepolevoval. Věřím, že si hráči uvědomí, o čem je řeč, o co se hraje. Řada hráčů podala skvělý výkon, například záložník Conde, kterého jsem ve středu v poháru nechal odpočinout. Schramhauser si zasloužil šanci. Conde až na pár ztrát měl neskutečný počet vybojovaných balonů, pohledné fotbalové věci, dominanci ve středu hřiště. Musí ale vydržet a stále pracovat. Navíc se daří střelcům v útoku, také Vozihnoj střílí branky. To mě těší. Teď pojedeme dvakrát ven a nebude to vůbec jednoduché bodovat. Týmy se na nás budou připravovat úplně jinak než na začátku soutěže. Když se teď dívám na tabulku po 4. kole, říkám si, že se to pomalu dělí na osm týmů a osm týmů. Horní polovina spolu bude hrát sportovně vyrovnané zápasy, potom tam zřejmě bude skupina, kde se poperou o spodek tabulky. Může se to ale rychle změnit. Nejsou ještě ukončené přestupy. Do jiných týmů nevidím. K nám by měl přiletět 13. září hráč z Jemenu, už by měl mít víza.

FK Příbram B
Petr Janota - trenér: Zápas na půdě zatím suverénního Táborska jsme nezvládli hlavně v hlavních základech fotbalu - nasazení a pohybu. Po našich chybách nám soupeř odskočil až do vysokého rozdílu ve skóre.



Sestavy


FC MAS Táborsko
A. Zadražil [-] - V. Penc [-] , J. Smetana [-] (81. Š. Havrda [-] ) , J. Navrátil [-] , C. Conde [-] , L. Vozihnoj [-] (79. J. Větrovský [-] ) , Z. Musiol [-] , E. Tolno [-] (63. P. Vandas [-] ) , . Toutou [-] (63. M. Novák [-] ) , M. Kučera [-] (74. P. Schramhauser [-] ) , A. De Almeida [-]

FK Příbram B
O. Kočí [-] - J. Mezera [-] (73. J. Vlček [-] ) , M. Nový [-] , T. Jablonský [-] (73. F. Belej [-] ) , S. Vilotič [-] - S. Dramé [-] , P. Hájek [-] - E. Antwi [-] , M. Polák [-] (46. V. Ptáček [-] ) , P. Janota [-] (80. A. Rohlík [-] ) - J. Januška [-] (73. L. Puchmertl [-] )

ŽK: 45. M. Nový .
Hráči zápasu: Z. Musiol , L. Vozihnoj .
Počet diváků: 592. Rozhodčí: Zadinová Olga - VYHNANOVSKÝ Milan, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zatím nejlepší střelec Toutou s 5 góly budí respekt. 9 bodů ze třech zápasů také. Tipuji výhru Táborska.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích