0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 10:30

4.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Plzeňské béčko podruhé za sebou prohrálo 0:1 na penalty


Branky


23

Rezerva Plzně ani ve čtvrtém neinkasovalo branku, přesto z posledních dvou utkání bere pouze dva body, protože oba duely Západočeši prohráli v penaltách. Motorlet si ziskem dvou bodů spravil chuť po minulé porážce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neatraktivní hra obou mužstev

Hráči Plzně měli v sestavě i posilu z áčka Ondřeje Mihálika. V úvodních minutách to byl domácí tým, který byl aktivnější a držel míč na svých kopačkách. Jedinou vážnější příležitost si hráči Viktorie vytvořili v 9. minutě. Mihálik vysunul z první ligy dobře známého Petera Grajciara, který našel před brankou Pince. Jeho střelu z prvního dotyku vyrazil brankář Motorletu Janáček a Havel svou dorážkou branku trefit nedokázal. Po úvodním náporu domácích se hra postupně vyrovnávala. Bohužel pro diváky se však odehrávala téměř celý poločas na polovině hřiště a šance k vidění nebyly. Motorlet byl nejvíce nebezpečný z rohových kopů. K posunu skóre to však nestačilo. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Nezáživná podívaná pokračovala

Ani ve druhém poločasu se diváci dlouho žádné příležitosti nedočkali. Hra pokračovala jako v prvním poločasu. Až v závěru přišla na každé straně jedna příležitost. Nejprve se dostal k zakončení hostující obránce Dvorský, ale jeho pokus brankář Plzně Valeš dokázal ukrýt ve svých rukavicích. Poté Viktoria zatlačila své soupeře na jejich polovinu, ale jediným nebezpečným zakončením byla hlavička Pince nad branku Motorletu. Gól tak během devadesáti minut nepadl a o bodu navíc rozhodly penalty.

Motorlet byl stoprocentní

Hosté začínali kopat a jako první proměnil Jonáš. Stejně zareagoval i domácí Vais. Ve druhé sérii nezaváhal reprezentant v plážovém fotbalu v dresu Motorletu Radosta. To plzeňský Vrba pokutový kop neproměnil a poskytl hostům výhodu. Tu potvrdil Žaloudek. Nezaváhali ani domácí Václavík, stejně tak hostující Dvorský a ani Grajciar z Plzně. Jelikož poté v páté sérii proměnil za Motorlet Suk, odvezli si hosté bod navíc.

 

Zdroj: https://www.fcviktoria.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Plzeň B
Pavel Horváth - trenér: Podobný výkon jako v předchozím utkání, ustrašený hlavně od hráčů, od kterých čekáme, že budou hru řídit. To mi tam dnes hodně chybělo, navíc jsem ani neviděl nějaký chtíč vyhrát. Bylo toho málo.

FK Motorlet Praha, s.r.o.
Martin Poustka - trenér: Nebyla to nijak oslnivá hra ani ze strany jednoho ze soupeřů. Spíš taktická bitva. Plzeň byla od začátku lepší, nicméně během první půle jsme srovnali krok a posledních dvacet minut jsme je trošku zmáčkli. V první půli si obě mužstva připravila po jedné šanci, ale byla tam spousta nepřesností na obou stranách. Ve druhém poločase jsme postupem času vadli, asi i díky tomu, že jsme ve středu hráli náročný pohárový zápas s Vyšehradem. V podstatě jsme utkání dohrávali v hlubokém bloku bez šance hrát nějaké rychlé protiútoky. Poctivým výkonem a dobrou střeleckou muškou v penaltovém rozstřelu bereme dva body a věřím, že na konci soutěže je oceníme. Máme osm bodů, což je krásné, navíc jsme hráli tři utkání venku. Teď nás čeká série pěti velmi těžkých zápasů a může se stát, že po devíti kolech budeme mít stejně jako teď. Vážím si každého bodu, který jako nováček uhrajeme.



Sestavy


FC Viktoria Plzeň B
O. Valeš [-] - R. Hranáč [-] , B. Havel [-] (77. D. Plecitý [-] ) , P. Grajciar [-] , K. Žilák [-] (77. M. Rychnovský [-] ) , L. Pihrt [-] (64. L. Václavík [-] ) , J. Vais [-] , D. Pinc [-] , O. Mihálik [-] (72. A. Vrba [-] ) , Š. Gabriel [-] , V. Svoboda [-] (77. M. Petr [-] )

FK Motorlet Praha, s.r.o.
M. Janáček [-] - M. Hurka [-] (85. M. Filip [-] ) , D. Dvorský [-] , M. Čepelák [-] , R. Žaloudek [-] , O. Měska [-] (82. J. Jonáš [-] ) , P. Štěpánek [-] , A. Fotr [-] (90. P. Václavík [-] ) , J. Vojta [-] (77. J. Suk [-] ) , D. Radosta [-] , J. Rajnoch [-]

Hráči zápasu: M. Janáček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - RAPLÍK Lukáš, BEDNÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zatím žádný obdržený gól, ale prohra na penalty na Admiře.Plzeňské béčko si potřebuje spravit chuť po nepovedeném zápase v Praze. Tipuji výhru Plzně o víc gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích