Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 10:15

4.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira zvítězila v pražském derby nad Vltavínem


23

Velmi zajímavé utkání se odehrálo na půdě Admiry, kam zavítal tým Loko Vltavín. Diváci mohli vidět pět branek a příznivci domácího celku oslavili výhru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofenzivní úvod utkání

Hned v první minutě vyslali hosté centr do vápna, který podběhl domácí brankář Jungr, k míči se dostal vltavínský forvard Costa Pablo Filipe Vieira, který jej dostal do domácí sítě. Domácí se po studené sprše v podobě rychle inkasovaného gólu nepoložili a snažili se o rychlou odpověď. Ve 4, minutě po centru Frice minul hostující branku těsně Radimský. Z protiútoku ohrozili domácího brankáře hráči Vltavínu, ale ani jejich zakončení nešlo do prostoru branky. V 7. minutě zahrával domácí Zahálka přímý kop. Jeho nabídku po zemi na hranici vápna jeden hráč pustil za sebe, kde byl připravený Ondřej Vosický, jehož přízemní střela zapadla přesně k tyči. Zápas ve velkém tempu pokračoval i po vyrovnání. Vltavínský Pouzar využil volného prostoru a vystřelil. Jeho ránu dokázal domácí brankář ztlumit.  V 17. minutě Costa Pablo Filipe Vieira postupoval ze strany osamocený na domácího brankáře, který vyběhl proti míči a hostující útoční ho zkušeně přehodil a vrátil hostům vedení. Domácí opět měli šanci na brzké vyrovnání. Po přihrávce Zahálky upaloval sám na brankáře Radimský. Jeho zakončení skončilo pouze na tyčce hostující branky. Ve 38. minutě se domácí Štěpán Zahálka dostal po dlouhém nákopu ke střele z úhlu. Jeho pokus nedokázal hostující brankář Koblenc zastavit a skóre tak bylo opět srovnané. Ještě do konce první půle mohli jít domácí do vedení. Radimský se uvolnil zasekávačkou, ale brankář Vltavínu jeho střelu vyrazil do bezpečí. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Eliáš krásnou brankou rozhodl

Domácí vstoupili do druhého poločasu aktivněji a svého soupeře přehrávali. V 50. minutě nejprve Radimského střelu brankář Koblenc vyrazil, domácí se ale dostali znovu k míči, na středu vápna sklepl Radimský míč a Petr Eliáš výstavní ranou do šibenice rozjásal domácí fanoušky. Hosté byli obdrženým gólem zaskočeni. V 59. minutě byl v šanci opět aktivní Radimský. Koblenc ho však vychytal, odražený míč ještě zkoušel dorazit Eliáš, ale i jeho lob hostující brankář chytil. Z protiakce zahrozili hosté. Jejich dalekonosnou ránu musel domácí gólman Jungr vyškrábnout na roh.  Hostující hráči se snažili nakopávat dlouhé míče, ty však domácí obrana s přehledem sbírala. Do velké šance na vyrovnání se dostal střídající Šafařík, ale jeho hlavička zblízka vůbec netrefila branku. Těsně před koncem zápasu mohli domácí využít otevřené obrany Vltavínu. Eliáš ale brejk zakončil těsně vedle tyče. Hosté už ale nezahrozili a tak zůstaly body na Admiře.

 

Ohlas trenéra Admiry Františka Peřiny a ohlas hráče Admiry Petra Eliáše

 

Zdroj: http://fkadmira.info/

 

Redakčně upraveno.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Radimský [-] (83. T. Majer [-] ) , Š. Zahálka [-] , P. Eliáš [-] , J. Kurek [-] (86. J. Michálek [-] ) , O. Vosický [-] , M. Čácha [-] (90. V. Karvánek [-] ) , J. Martinic [-] (74. J. Mošna [-] ) , M. Fric [-] , B. Hudec [-] (51. A. Čížek [-] ) , O. Herc [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - . Vieira [-] , C. Maione [-] , D. Šnajdr [-] (88. J. Šmalcl [-] ) , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , M. Hovorka [-] , F. Mysliveček [-] , J. Pouzar [-] (64. D. Šafařík [-] ) , D. Podzimek [-] , L. Kühnel [-] (64. V. Valíček [-] )

ŽK: 43. P. Eliáš - 34. O. Koblenc .
Hráči zápasu: P. Eliáš - . Vieira .
Počet diváků: 362. Rozhodčí: Urban Michal - VYCHODIL Tomáš, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Vltavín postoupil ve středu přes Vlašim do dalšího kola MolCupu. Hosté podpoření touhle výhrou v poháru potvrdí ve čtvrtém kole roli favorita a pohodlně vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích