1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 15:30

3.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň má historicky první bod ze třetí ligy


Branky


25

Už to vypadalo, že Hostouň bude i po třetím kole bez bodu. V nastavení ale vyrovnala a má první bod. Hostující Štěchovice zvládly penalty berou body dva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí

Domácí hráči, kteří zatím v sezóně nebodovali, vstoupili do utkání aktivněji. Hájkovu střelu ale zlikvidoval hostující gólman Kohoutek, stejně pohotový byl strážce Štěchovické svatyně o chvíli později, kdy vyrazil střelu Kabeleho. Ve 27. minutě vzniknul v pokutovém území Štěchovic závar, ale nikdo z domácích hráčů nedokázal dostat míč za Kohoutkova záda. A jelikož Hájek v další domácí šanci netrefil prostor mezi třemi tyčemi, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Hosté vedli, domácí srovnali z poslední akce

Domácí ve druhém poločase nenavázali na dominanci z první poloviny utkání a Štěchovice si začaly vypracovávat šance. Ve 47. minutě převedl Novák krásnou individuální akci, ale s jeho zakončením se poradil domácí brankář Kudrna. V 59. minutě zahrával hostující špílmachr Volešák standardní situaci a jeho skončila na břevně domácí branky. V 64. minutě se hosté dostali do vedení. Volešák poslal balón do vápna, kde se po několika odrazech odrazil míč do míst, kde byl Lukáš Batka který jej uklidil do sítě, 1:0 pro hosty (v oficiálním zápisu o utkání je uveden jako střelec branky Štěpán Kučera, informace o střelci jsou přímo z týmu Štěchovic). Před Kohoutka se hra dostala v 70. minutě, kdy domácí reklamovali hru rukou, nicméně akci předcházel, i přes nevoli domácích hráčů, ofsajd. Skóre se neměnilo ani v 74. minutě, projektil Zahranychnyyho mířil těsně nad břevno a o dvě minuty později Hájek ve vápně netrefil balon ideálně. Pojistku mohli hosté přidat v 86. minutě, kdy střídající Woitek chtěl ještě vyšperkovat brejk přihrávkou Novákovi do prázdné brány, ale jeho spoluhráč byl v ofsajdu. Když už se zdálo, že utkání spěje k jednobrankové výhře hostů, vzal si střídající hráč Hostouně exštěchovický Stanislav Mařík  míč a krásnou ranou vyrovnal na 1:1. Po vyrovnání se strhla na hřišti mela, kdy se hosté domnívali, že domácí vrátí míč po zakopnutí do zámezí. To se však nestalo. Utkání tak musely rozhodnout penalty.                   

Štěchovice berou bod navíc

Do penalt vstoupila obě mužstva úspěšně a v prvních dvou sériích všichni exekutoři proměnili. Za Hostouň Kabele a Gajecký, za Štěchovice Batka s Bustou. Ve třetí sérii uspěl hostující Košata a poté neproměnil Zahranychnyy, kterého vychytal Kohoutek. Jako čtvrtý hráč Štěchovic proměnil Nehoda, a když hrdina předchozích okamžiků Mařík neproměnil, bylo jisté, že bod navíc připadne hostům.

Zdroje: https://www.sokol-hostoun.czhttps://www.fotbalstechovice.cz



Sestavy


Sokol Hostouň
V. Kudrna [-] - Š. Hájek [-] , V. Laušman [-] (71. V. Gajecký [-] ) , M. Lohoyda [-] , M. Vojtěšek [-] (77. S. Mařík [-] ) , T. Marek [-] , J. Kabele [-] , M. Vašák [-] (84. L. Vegricht [-] ) , R. Dosoudil [-] , P. Trapp [-] , A. Zahranychnyy [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - M. Švejda [-] , Š. Těžký [-] (46. M. Štědronský [-] ) , F. Busta [-] , M. Novák [-] (90. R. Pešl [-] ) , P. Nehoda [-] , L. Batka [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (79. L. Woitek [-] ) , J. Košata [-] , J. Lukavský [-] (46. T. Pavlík [-] )

ŽK: 61. M. Lohoyda , 72. R. Dosoudil , 93. V. Kudrna , 94. T. Marek - 36. J. Lukavský , 81. P. Nehoda , 83. Š. Kohoutek , 93. T. Pavlík , 94. L. Batka .
Počet diváků: 504. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ŠIMEK Zdeněk, BEDNÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: David Tetour
Tip experta: remíza

Očekávám taktické utkání, které by mohlo dospět do penalt.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích