1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 10:15

3.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Plzeň na Admiře ztratila první body v sezóně.


Branky


27

Dosud stoprocentní rezerva Plzně zavítala k utkání 3. kola ČFL do Prahy na půdu Admiry, která v prvních dvou kolech nezískala ani bod. Po utkání už ani jedna tato skutečnost neplatila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náznaky šancí k brance nevedly

Plzeňští přijeli do Prahy posíleni o hráče áčka Herce a Mihálika. Diváci se velkých šancí dlouho nemohli dočkat. Za zmínku stojí střela, ke které se propracoval ve 4. minutě domácí Kurek. Hostující brankář Sváček jeho pokus mířící do středu branky s přehledem chytil. V 9. minutě zahrával přímý kop z dobré pozice hostující Vais, ale brankář Jungr míč za svá záda nepustil. V 16. minutě střílel Kurek z dálky a Sváček byl opět pozorný. O chvíli později střílel ve skluzu domácí Martinic do míst, kde byl připravený hostující brankář. V polovině prvního poločasu se po centru Kureka dostal na vápně ke střele Čácha. Jeho prudkou ránu k tyči skvěle vytěsnil na roh Sváček. Do poločasové přestávky se už další možnosti nezrodily, protože propracované obrany obou mužstev likvidovali veškeré útočné snahy.

Ani větší možnosti gólem neskončily

Do druhé půle vstoupila obě mužstva o poznání aktivněji. Hned v úvodu střílel Mihálik a jeho projektil zastavila až tyč domácí branky.  V 54. minutě vyslal Kurek nepovedený centr do vápna, který se snášel přímo do hostující branky a Sváček jej musel vyrazit na roh. V 56. minutě běžel Čácha sám na hostujícího gólmana, kterého dokázal obstřelit. Cestě míč do brány ale zamezil jeden z vracejících se hráčů Plzně. Poté se do šancí propracovávali už pouze hosté. Žilák jen těsně minul branku po střele zpoza vápna, domácí bek Vosický na brankové čáře vykopnul míč směřující do branky po další šanci západočechů. V poslední minutě vyběhnul brankář Admiry Jungr za pokutové území, kde zahrál rukou a inkasoval žlutou kartu. Následný přímý kop poslal Vais nad bránu. Rozhodnout tak musely penalty.

Úspěšné střídání domácího trenéra

Těsně před koncem utkání domácí lodivod Peřina sáhnul k dvojitému střídání. Do hry poslal zkušeného Majera a do branky šel mladý odchovanec Admiry Cingel. V první sérii neproměnil domácí Hudec a Vais poslal hosty do vedení. Poté se nemýlil Radimský, zatímco Taleski si na domácího náhradníka v brance nepřišel, 1:1. Další dvě série nabídly úspěšné střely domácích Mošny a střídajícího Majera a hostujících Mihálika a Pihrta. V páté sérii nejprve proměnil Fric. Poté šel na penaltu plzeňský Havel a Cingel ho vychytal a zajistil tak Admiře dva body.

 

Zdroje: http://www.fkadmira.infohttps://www.fcviktoria.cz/index.asp



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
František Peřina - trenér: Chtěl bych poděkovat všem hráčům. Bylo to jedno z nejlepších utkání, které jsme odehráli, co jsem u mužstva. Soupeř byl nesmírně kvalitní. Odehráli jsme kvalitní utkání. Za dva body jsem šťastný, ještě šťastnější jsem za náš výkon.

FC Viktoria Plzeň B
Pavel Horváth - trenér: První poločas jsme prospali, soupeř v něm byl lepší, měl asi tři zajímavé střelecké pozice. Druhou půli už jsme byli lepší my. Měli jsme dvě šance, dali jsme dokonce tyčku. Na penalty jsme ale následně bohužel prohráli.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Jungr [-] (90. T. Majer [-] ) - M. Radimský [-] , Š. Zahálka [-] (79. J. Mošna [-] ) , P. Eliáš [-] (90. D. Cingel [-] ) , J. Kurek [-] , O. Vosický [-] , M. Čácha [-] (85. J. Michálek [-] ) , J. Martinic [-] (68. M. Douděra [-] ) , M. Fric [-] , B. Hudec [-] , O. Herc [-]

FC Viktoria Plzeň B
D. Sváček [-] - P. Grajciar [-] (60. B. Havel [-] ) , C. Herc [-] (68. A. Taleski [-] ) , R. Hranáč [-] , K. Žilák [-] , J. Vais [-] , D. Pinc [-] , O. Mihálik [-] , L. Václavík [-] (60. D. Plecitý [-] ) , Š. Gabriel [-] , V. Svoboda [-] (75. L. Pihrt [-] )

ŽK: 90. M. Jungr - 74. D. Pinc .
Hráči zápasu: D. Cingel , M. Jungr - D. Sváček .
Počet diváků: 416. Rozhodčí: Pilný Marek - VÍT Petr, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 8. 2019 11:07
Polocas 0:0

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Janovský

Expert: David Tetour
Tip experta: výhra hostů

Na základě herního projevu Plzně B z posledních dvou zápasů si myslím, že vyhrají hosté.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů