Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 10:15

2.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Králův Dvůr neměl na Spartě šanci


Branky


25

Fotbalisté rezervního týmu pražské Sparty vyhráli i druhý zápas. Tentokrát v domácím prostředí zdolali Cábelíky z Králova Dvora.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prokopec se dvakrát prosadil

V sestavě Sparty se objevili i hráči áčka Lukáš Juliš a David Lischka, kteří potřebují nabrat zápasovou praxi. Domácí vstoupili do utkání na Strahově aktivně a soupeře tlačili od začátku utkání. V 5. minutě hlavičkoval Lischka vedle branky. V 7. minutě střílel z dálky Šimáček, branku však přestřelil. Ve 12. minutě převzal míč na pravé straně hřiště Radim Prokopec, prošel přes několik protihráčů až do vápna, kde přesnou střelou na zadní tyč otevřel skóre utkání. O chvíli později vysunul Vácha Juliše, ale u míče byl dříve hostující brankář Krček. Ve 22. minutě hosté zahrávali rohový kop, z kterého se zrodil rychlý protiútok Sparty. Juliš jej zakončil střelou z pravé strany, kterou strážce hostující svatyně lapil. Ve 31. minutě zaznamenali první příležitost také hostující Cábelíci. Kapitán Balšánek vypálil z hranice vápna a gólman domácích Kotek předvedl pěkný zákrok. Ve 39. minutě vysunul Gabriel Juliše do samostatného úniku. Letenský forvard si obhodil vybíhajícího Krčka, poté ale nasměroval své zakončení pouze do boční sítě odkryté branky. Hned vzápětí ve 40. minutě došlo znovu na souboj Juliše s hostujícím brankářem, tentokrát zvolil střelu, kterou Krček vyrazil. Míč se dostal k Marečkovi. Ten se pokusil také o zakončení, od gólmana Krčka se míč odrazil do místa, kde byl Radim Prokopec a ten už neměl problém vstřelit druhou branku.

Sparta pokračovala v tlaku

I ve druhém poločase byli aktivnější a fotbalovější domácí borci. V 53. minutě kapitán Vácha přihrál Julišovi, ten se ve vápně uvolnil, ale vypálil opět vedle branky. V 64. minutě pronikl do vápna Gabriel, poslal balón na zadní tyč, kde ho do prázdné branky uklidil Daniel Horák, 3:0. V 68. minutě centroval z pravé strany Mareček, na zadní tyči byl opět připravený Daniel Horák a zvýšil na 4:0. V 70. minutě se dočkali čestného úspěchu hosté. Jakub Balšánek se trefil přesně k tyči, 1:4. V závěru měl ještě šanci na snížení hostující Kůžel, ale branku netrefil.

 

Zdroje: https://sparta.cz/cs/http://www.cabelici.cz



Ohlasy k zápasu


AC Sparta Praha B
Ohlas zveřejníme později:

FK Králův Dvůr
Tomáš Šilhavý - trenér: Zasloužené vítězství domácích. Od začátku zápasu jsme tahali za kratší konec. Byl velký rozdíl v rychlosti. I kvalita byla na straně domácích. V průběhu zápasu se nůžky ještě rozevíraly, Sparta si vytvářela šance a vyhrála. Snažili jsme se dohrát zápas se ctí, jsem rád, že jsme aspoň zkorigovali. Výsledek určitě odpovídá průběhu.



Sestavy


AC Sparta Praha B
F. Kotek [-] - D. Horák [-] (82. M. Ambler [-] ) , L. Juliš [-] (69. V. Patrák [-] ) , D. Mareček [-] , D. Šimáček [-] , R. Prokopec [-] (82. A. Radwan [-] ) , L. Vácha [-] (69. Y. Dao [-] ) , V. Dudl [-] , D. Lischka [-] , M. Piško [-] , A. Gabriel [-]

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Hell [-] , D. Kůžel [-] (85. J. Bíba [-] ) , M. Procházka [-] (57. D. Krejdl [-] ) , D. Zelenka [-] , J. Balšánek [-] , D. Beňo [-] (73. J. Bouček [-] ) , T. Osvald [-] (66. D. Šolaja [-] ) , J. Blažek [-] , R. Novák [-] , M. Kraus [-] (46. T. Šebek [-] )

Hráči zápasu: D. Horák , R. Prokopec .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Urban Michal - BENEDIKT Ladislav, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Milan Nousek - trenér Písku
Tip experta: výhra domácích

Sparta potvrdí roli favorita. Králův Dvůr jsem viděl v domácím zápase a nemyslím si, že by mohl obstát proti tak silnému kádru jaký má Sparta.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích