L. Volešák 67.
L. Batka 87. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

2.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěchovice porazily Benešov


Branky


67. L. Volešák , 87. L. Batka (p.)
24

Oba týmy v prvním kole body nezískaly, a tak chtěli v tomto zápase bodovat. Povedlo se to domácím, kteří využili individuálních chyb benešovských.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Benešov nastoupil k utkání se staronovou posilou Václavem Ježdíkem, který si zahrál v několika ligových týmech a naposledy nastupoval za Zbuzany. Do utkání vstoupila obě mužstva opatrně, mírně aktivnější byly Štěchovice. Ve 14. minutě centroval Kučera na hlavu Bušty, který ale nedokázal umístit míč mezi tři tyče. O deset minut později se dostal do zakončení Košata, jenže jeho pokus z úhlu Tetour vyrazil. Hosté zahrozili ve 34. minutě, kdy pálil Urban z voleje vedle tyče. Těsně před poločasovou přestávkou se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu tak vehementně, že jejich trenér obdržel žlutou kartu. Bojovný první poločas tak branku nenabídnul.

Štěchovice trestaly chyby

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji a tři minuty po jeho začátku vybídnul Volešák ke skórování Nováka. Ten však sám před Tetourem neuspěl. Ani další domácí možnosti branku nepřinesly. Engelman netrefil branku a po něm se neprosadil ani Štědronský, proti kterému skvěle vyběhl Tetour a míč dokázal chytit. V 64. minutě tlak domácích gradoval, aktivní Novák si na hostujícího gólmana opět nepřišel. V 67. minutě ztratili benešovští míč, Lukavský přihrál na hranici vápna, kde Ladislav Volešák naznačil střelu, krátce potáhnul míč a neomylně zamířil k tyči, 1:0 pro domácí. Hosté se po inkasované brance vrhli do útoku a snažili se o vyrovnání. Pokus Turka v 70. minutě brankou neskončil, v 80. minutě hlavičkoval po závaru nepřesně Filip. Největší šanci na vyrovnání neproměnil o minutu později Azilinon, když jeho hlavička orazítkovala pouze břevno. V 87. minutě fauloval hostující brankář Tetour ve vápně Nováka a byl nařízen pokutový kop. Penaltu přesnou střelou proměnil Lukáš Batka a zápas definitivně rozhodl.

Zdroje: https://www.fotbalstechovice.czhttps://www.skbenesov.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holešta - vedoucí mužstva: Byl to důležitý zápas, protože jsme minulý týden nebodovali, tak jsme chtěli vyhrát. To se povedlo. Sice nám chybělo několik hráčů, ale nastoupili jsme v o trochu silnější sestavě než v předešlém zápase. Do zápasu jsme vstoupili aktivně, ale nepodařilo se nám vstřelit branku. Postupem času hosté hru vyrovnali. Rozhodující moment byla 67. minuta, kdy to na sebe vzal Láďa Volešák a svými zkušenostmi dokázal obejít několik hráčů a přesnou střelou slabší levačkou dal na 1:0. Hosté se poté snažili vyrovnat, ale vše rozhodla proměněná penalta.

SK Benešov
Josef Laštovka - trenér: Bohužel jsme prohráli. Myslel jsem, že si vytvoříme více šancí. Štěchovice hrály jednoduše, vytvořily si rohové kopy, které mají silné. Dokázali jsme je ale ubránit. Po naší chybě jsme inkasovali. Štěchovice potom zalezly a my jsme své šance nedali. Rozdílovým hráčem byl Volešák, který zařídil první gól.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - M. Švejda [-] , Š. Těžký [-] , F. Busta [-] , P. Nehoda [-] , L. Batka [-] (90. V. Müller [-] ) , M. Štědronský [-] (63. J. Lukavský [-] ) , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (74. T. Pavlík [-] ) , J. Košata [-] (88. R. Pešl [-] ) , M. Novák [-] (89. D. Obermajer [-] )

SK Benešov
D. Tetour [-] - D. Filip [-] (81. P. Srb [-] ) , D. Pedro [-] , O. Urban [-] (42. A. Lauricella [-] ) , A. Lupač [-] - Z. Vrňák [-] (81. F. Zoubek [-] ) , V. Ježdík [-] , V. Engelmann [-] - M. Turek [-] , R. Procházka [-] (61. I. Krasnyanyk [-] ) , M. Azilinon [-]

ŽK: 90. J. Lukavský , 90. T. Pavlík - 42. O. Urban , 44. Z. Vrňák , 45. V. Ježdík , 63. A. Lauricella .
Hráči zápasu: Š. Kohoutek , L. Volešák .
Počet diváků: 223. Rozhodčí: Radina Marek - NEJEDLO Tomáš, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Milan Nousek - trenér Písku
Tip experta: remíza

Štěchovice si po prohře v Králově Dvoře budou chtít na Benešov vyšlápnout. Ten však po prohře doma nebude chtít odjet s prázdnou, takže si myslím, že dojde k dělbě bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích