0:1
(0:1)
27. E. Vůch
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 10:15

2.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvalitní fotbal v Písku rozhodl Egon Vůch


Branky


27. E. Vůch
23

Písečtí fotbalisté přivítali na svém hřišti Domažlice a diváci mohli vidět kvalitní fotbal, který však nabídnul pouze jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté využili převahu

Do utkání vstoupila obě mužstva svižně. Byl k vidění rychlý fotbal, přesné kombinace i osobní souboje. Již ve druhé minutě se snažil prosadit Vůch, který si odbyl premiéru za Domažlice, ale domácí brankář byl pozorný. Ještě během první desetiminutovky mohli hosté do vedení, ale nastřelili břevno a poté ve vyložené šanci přestřelil Mužík. Ve 26. minutě se hosté z vlastní poloviny vydali do rychlého protiútoku, v závěrečné fázi akce si na přihrávku za beky naběhl Egon Vůch a se štěstím překonal domácího brankáře. Po vstřelené brance tempo hry opadlo, až v závěru poločasu se ke střele dostal písecký Valenta, ale hostující brankář dokázal míč vyrazit na rohový kop. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Domažlice.

Písek se trápil v koncovce

Na hráčích jihočeského mužstva byla od začátku druhé půle znát touha vyrovnat. Chvíli po nástupu do druhé části hry pálil z voleje Voráček, ale branku netrefil. V polovině poločasu se ke střele dostal Ulbrich, ale trefil pouze tyčku domažlické branky. Domácí se stále více tlačili do útoku a v obraně tím pádem vznikaly mezery. Navýšit náskok Domažlic však nedokázal Vůch ani střídající Brabec. Pohledné utkání vysoké úrovně tak skončilo výhrou Domažlic 1:0.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Milan Nousek - trenér: Bohužel pro nás to výsledkově nedopadlo dobře. Ztratili jsme tři body, protože utkání bylo remízové. O ten gól jsme bohužel byli horší a smutnější tým.

TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl - trenér: Po prohraném domácím utkání jsme do Písku jeli s tím, že nechceme prohrát. To se nám povedlo. Výkon hráčů byl dobrý, musím je pochválit. Musím pochválit i Písek, myslím si, že to bylo nadstandardní utkání 3. ligy.



Sestavy


FC Písek
M. Klement [-] - T. Valenta [-] , O. Sajtl [-] (75. M. Held [-] ) , T. Ulbrich [-] , V. Hrachovec [-] (75. T. Benetka [-] ) , M. Voráček [-] , O. Běloušek [-] , Š. Holý [-] , A. Presl [-] , F. Vacovský [-] , R. Vávra [-] (63. K. Kulík [-] )

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - J. Matas [-] , F. Dvořák [-] , O. Ruml [-] (77. J. Kadar [-] ) , V. Uzlík [-] , P. Mužík [-] (89. K. Pavlík [-] ) , P. Došlý [-] (90. O. Pek [-] ) , E. Vůch [-] , M. Mlynařík [-] , M. Bauer [-] , R. Kropáček [-] (78. D. Brabec [-] )

ŽK: 17. T. Valenta , 19. A. Presl , 66. K. Kulík - 8. F. Dvořák , 86. P. Mužík .
Hráči zápasu: T. Ulbrich - J. Matas , E. Vůch .
Počet diváků: 293. Rozhodčí: Krejsa Josef - MATĚJČEK Milan, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Milan Nousek - trenér Písku
Tip experta: výhra domácích

Budeme se snažit potvrdit bod zvenku. Byla by škoda ho nepotvrdit na domácí půdě.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích