2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 10:15

2.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet vyhrál i podruhé 2:0


Branky


23

Dva zápasy, dvě výhry 2:0. To je pro pražský Motorlet ideální vstup do nové sezóny. Karlovy Vary se tak na dlouhou cestu domů vydaly bez bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zúročili převahu

Zápas začal opatrně z obou stran. O něco málo více ze hry měli domácí. Větší šance však dlouho k vidění nebyly. V 18. minutě rozehrál Rajnoch na Dvorského, který posunul balón dále dopředu. Zde přebral míč Tomáš Rossmann a povedenou střelou otevřel skóre utkání. I po brance pokračovala hra v klidném tempu a žádné vyložené šance se diváci až do konce prvního poločasu nedočkali. Pouze náznaků na obou stranách hřiště. Poločasové skóre tedy bylo 1:0 ve prospěch domácího Motorletu.

Převaha hostům k vyrovnání nestačila

Do druhého poločasu vstoupily Karlovy Vary aktivněji, držely míč na svých kopačkách a tlačily domácí do defenzivy. Tým trenéra Poustky však potvrzoval, že žádný inkasovaný gól v prvním kole nebyl náhodným počinem. Propracovaná a bezchybná defenziva řízená zkušeným Janem Rajnochem odolávala tlaku soupeře. Po dlouhém odkopu domácí obrany v 82. minutě si míč na polovině hřiště pěkně zpracoval střídající Sodoma, vyslal přihrávku za obranu, na kterou si naběhl Adam Fotr a ten tváří v tvář gólmanovi nezpanikařil a poslal míč po zemi do branky, 2:0. Poté se už žádná situace, která by mohla změnit stav utkání, neodehrála, takže body zůstaly domácím.

 

Zdroj:http://www.fotbal-motorlet.cz/

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: Jsem rád, že jsme dokázali potvrdit vítězství v Hostouni i v domácím zápase proti Varům. Myslím si, že jsme si to vítězství zasloužili. Zopakovali jsme podobný výkon, akorát jsme se proti zhuštěné obraně a malé odvaze našich ofenzivních hráčů nemohli dostat do větších příležitostí. Po jedné povedené kombinaci jsme se přece jen dostali do vedení 1:0. Po poločase na nás hosté vlétli, ale jejich tlak jsme ustáli. Zbytečně jsme se zatáhli, ale odolali jsme. Nakonec jsme dali pojišťovací gól a uhráli zápas s nulou vzadu. S výsledkem jsem tedy spokojený, ale s předvedenou hrou už tolik ne.

FC Slavia Karlovy Vary
Ohlas bude doplněn:



Sestavy


FK Motorlet Praha
K. Hrubeš [-] - T. Rossmann [-] (79. J. Sodoma [-] ) , D. Dvorský [-] , M. Čepelák [-] , J. Rajnoch [-] , J. Suk [-] , R. Žaloudek [-] , A. Fotr [-] (90. F. Kutina [-] ) , D. Radosta [-] (89. O. Janda [-] ) , D. Mařík [-] (68. J. Jonáš [-] ) , O. Soběslav [-]

FC Slavia Karlovy Vary
V. Bláha [-] - D. Nimrichter [-] , D. Schettl [-] , D. Deme [-] (63. A. Paterna [-] ) , J. Procházka [-] , Š. Dubnička [-] , R. Vokáč [-] , J. Hudec [-] (68. R. Stöckner [-] ) , Z. Skala [-] (76. O. Frána [-] ) , M. Pěkný [-] , T. Holík [-]

ŽK: 53. T. Rossmann , 64. A. Fotr , 90. J. Sodoma - 55. D. Deme , 68. D. Nimrichter , 72. Z. Skala , 88. J. Procházka .
Hráči zápasu: O. Soběslav , R. Žaloudek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vychodil Tomáš - TESAŘ Tomáš, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Milan Nousek - trenér Písku
Tip experta: výhra domácích

Motorlet je na svém hřišti velice silný. Myslím, že Vary po dlouhé cestě do Prahy moc vzdorovat nebudou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích