0:3
(0:0)
66. J. Vais
73. D. Pinc
86. D. Pinc (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 17:00

1.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovník podlehl béčku Plzně, zápas sledovalo přes dva tisíce diváků


Branky


66. J. Vais , 73. D. Pinc , 86. D. Pinc (p.)
24

Po dvaceti letech se do Rakovníka vrátila ČFL. Na atraktivního soupeře v podobě béčka plzeňské Viktorie dorazilo přes dva tisíce fanoušků, kteří sledovali výhru hostů 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Do utkání před skvělou diváckou kulisou, za kterou by se nemuselo stydět kdejaké ligové mužstvo, vstoupily oba týmy opatrně. Pro řadu plzeňských mladíků to byla jedna z prvních zkušeností se soutěží dospělých, pro domácí borce zase nová zkušenost v podobě ČFL. Do první větší šance se dostal v 18. minutě domácí Milec, jehož pěknou střelu nepustil za svá záda neméně pěkným zákrokem gólman Sváček. Hosté ohrozili domácí branku až chvilku před poločasem, ale šance to byla hned gólová. Pinc se dostal do samostatného úniku, který ale bravurně zlikvidoval domácí brankář Zach. Poločasovou remízu zachránil Viktorce znovu brankář Sváček, který sebral Rakovníku gólovou radost reflexivním zákrokem na brankové čáře.

Plzeňští rozhodli v závěrečné půlhodině

Jak vstoupila obě mužstva do prvního poločasu, tak pokračovala hra i v půli druhé. Opatrný styl fotbalu, kdy nikdo nechtěl inkasovat první branku. V 67. minutě se domácí dostali do dobré příležitosti, kterou však neproměnili a Viktorka se dostala do rychlého protiútoku. Keplovu přihrávku si převzal Jonáš Vais, který byl na hřišti něco málo přes deset minut, a tváří v tvář gólmanu Zachovi zachoval klidnou hlavu a poslal hosty do vedení 1:0. V 74. minutě Plzeň své vedení navýšila. Vais byl tentokrát v roli přihrávajícího, kdy jeho exluzivní pas přetavil v branku Dušan Pinc. Domácí hráči byli vývojem utkání opaření a hostům narostla křídla, jednou trefili tyčku a v 87. minutě byla po faulu na Plecitého nařízena penalta. Exekuce se ujal Dušan Pinc a nezaváhal. Určil tak konečné skóre zápasu 3:0 pro hosty z Plzně.

 

Zdroj: FC Viktoria Plzeň

Redakčně upraveno.

 



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Libor Šíma - trenér: Celý zápas byl o prvním gólu. Dal ho soupeř, na základě toho i vyhrál. Myslím si, že jsme podali sympatický výkon před velkou diváckou návštěvou. V prvním kole se nemáme za co stydět.

FC Viktoria Plzeň B
Pavel Horváth - trenér: V prvním poločase bylo vidět, že to hrajeme prvně. Soupeř ale naštěstí nevyužil našich pár zaváhání, kdy jsme chybovali v rozehrávce vlivem nervozity. Měli jsme dvě velké šance, tím to však v první půli haslo. Ve druhém poločase jsme do toho vstoupili dobře, vytvářeli jsme si šance a zápas jsme třemi góly po pěkných akcích rozhodli.



Sestavy


SK Rakovník
R. Zach [-] - J. Červený [-] , M. Klein [-] , V. Milec [-] (88. J. Čech [-] ) , R. Hamouz [-] (73. Z. Schwendt [-] ) , P. Duchoň [-] , J. Krupička [-] , P. Tvrz [-] (61. M. Hejda [-] ) , J. Sklenka [-] (83. J. Severin [-] ) , J. Razím [-] , D. Pelyak [-]

FC Viktoria Plzeň B
D. Sváček [-] - C. Herc [-] (73. M. Petr [-] ) , B. Havel [-] (55. J. Vais [-] ) , L. Pihrt [-] (55. T. Kepl [-] ) , D. Pinc [-] (87. A. Taleski [-] ) , M. Rychnovský [-] , V. Míka [-] , L. Václavík [-] (68. D. Plecitý [-] ) , Š. Gabriel [-] , R. Hranáč [-] , P. Grajciar [-]

ŽK: 10. V. Milec , 85. J. Severin - 31. L. Pihrt , 57. Š. Gabriel , 61. R. Hranáč .
Hráči zápasu: R. Zach - D. Pinc , J. Vais .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů