3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2019 18:00

1.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěchovice s Ladislavem Volešákem v sestavě dokázaly dvakrát vyrovnat, body však zůstaly v Králově Dvoře


Branky


17. M. Kraus , 37. R. Novák , 60. R. Novák - 35. M. Novák , 49. L. Woitek
22

Štěchovice pod vedením nového trenéra Hrušky odehrály premiérový zápas nové sezóny ČFL na půdě Králova Dvora, kde se jim dlouhodobě nedaří. Domácí navázali na dobrou bilanci se soupeřem a uhájili všechny body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se bleskové vrátili do vedení

Vstup do utkání byl v podání Štěchovic povedený, ale veškeré úsilí postrádalo gólové zakončení. Nejprve ohrozil domácího gólmana Krčka Švejda, jeho pokus z dálky ale mířil těsně nad břevno. O čtyři minuty později Krček vyrazil pokus Martina Nováka, následně mířil hostující Woitek mimo. V 17. minutě vyslal domácí Balšánek přesný centr do vápna, na který si naskočil Martin Kraus a prudkou hlavičkou nedal Kohoutkovi šanci, 1:0. Ve 25. minutě se do zajímavé šance dostal domácí Kůžel, kterému se podařilo prchnout na branku, avšak z úhlu zakončil kousek vedle zadní tyče. Po dlouhém autu Kučery ohrozil domácí bránu Busta, ale Krček balon mířící k tyči stihl vyrazit. Další velkou šanci Štěchovic přesně po půl hodině hry naservíroval Martin Novák Nehodovi, který však mířil nepřesně. Ve 35. minutě se po rychlé akci na levé straně dostal do vyložené šance hostující Volešák, na brankáře Krčka si však nepřišel, jenže středopolař s mnoha ligovými zkušenostmi se dokázal dostat zpět k balonu a odcentrovat. Balón si našel hlavou Martin Novák, který se trefil do volného prostoru a srovnal na 1:1. Inkasovaný gól ovšem Králův Dvůr nesrazil, ba naopak, ve 37. minutě zahrával Balšánek rohový kop, na centr si naskočil Rudolf Novák, který zamířil hlavou přesně ke vzdálenější tyči, 2:1. Před koncem poločasu si další nepřesný pokus připsal Kůžel, který mířil nad břevno.

 

Domácí si opět dokázali vzít vedení zpět

 

Také vstup do druhého poločasu se více vydařil Štěchovicím, ve 49. minutě Martin Novák potvrdil své individuální kvality, obešel několik protihráčů a jeho pokus dostat míč do sítě vyrazil domácí brankář pouze před sebe, kde byl nejdůraznější Lukáš Woitek, který dopravil balón za brankovou čáru a srovnal na 2:2. Vzruch přišel před hodinou hry, to Rudolf Novák fauloval Štědronského, který by jinak nejspíše mířil sám na domácí bránu, rozhodčí zákrok posoudil na žlutou kartu. V 60. minutě se domácí dostali znovu do vedení. Další rohový kop byl tentokráte rozehrán nakrátko, na centr Osvalda v pokutovém území dokázal naskočit Rudolf NOVÁK, který ani v tomto případě nedal Kohoutkovi žádnou šanci a poslal domácí Cábelíky do vedení 3:2. Strážce hostující svatyně Kohoutek své spoluhráče podržel v 69. minutě, když dokázal lapit pokus Kůžela, který zahrozil i v 78. minutě, kdy mu gól sebral včasným návratem a pohotovým odkopem Jakobovský. V 86. minutě, kdy hosté riskovali a vytvořili si i tlak, byl středem pozornosti opět Kůžel, který v několikáté šanci ztroskotal na dalším dobrém zákroku Kohoutka. Pohledný zápas mohl skončit remízou, v 90. minutě byl před bránou domácích velký závar, ale balon za záda Krčka, bohužel pro hosty, nezamířil. Všechny body tedy zůstaly domácím.

 

Zdroje: https://www.fotbalstechovice.cz , https://www.facebook.com/cabelici

Redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
p. Šilhavý - trenér: Nejhlavnější pro nás je, že jsme vyhráli. Zápas byl vyrovnaný. Štěchovice byly silným soupeřem. Vyhráli jsme díky standardkám a měli jsme i štěstí. Možná se trochu projevila nervozita z důležitosti prvního zápasu. Podstatné je, že máme tři body.

Povltavská Fotbalová Akademie
Karel Holešta - vedoucí mužstva: V našem prvním utkání jsme bohužel nezvládli ubránit standardní situace a všechny tři branky jsme inkasovali hlavou. Zápas byl vyrovnaný, místy jsme měli více ze hry, ale bohužel body nemáme. Od začátku přípravy se potýkáme s dost velkou marodkou, chyběli nám čtyři hráči.



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Hell [-] , D. Kůžel [-] , M. Procházka [-] (77. D. Šolaja [-] ) , J. Bouček [-] (87. D. Zelenka [-] ) , J. Balšánek [-] , D. Beňo [-] , T. Osvald [-] (85. T. Šebek [-] ) , J. Blažek [-] , R. Novák [-] , M. Kraus [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - M. Švejda [-] , L. Woitek [-] , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , P. Nehoda [-] (74. Š. Těžký [-] ) , M. Štědronský [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , J. Košata [-] , M. Novák [-]

ŽK: 61. R. Novák - 19. F. Busta .
Hráči zápasu: R. Novák - M. Novák .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - AUBRECHT Jan, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích