Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 10:15

1.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTOGALERIE: Slavia nastoupila i s hráči áčka a Admiru rozstřílela


Branky


24

Slavia ukázala, jak širokým kádrem její mužstvo nyní disponuje a do utkání rezervy na půdě Admiry Praha nastoupili Jaroslav Zelený, Alexandru Baluta, Peter Olayinka a Stanislav Tecl, kteří byli rozdílovými hráči a dovedli sešívané k vysokému vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Admira se snažila držet krok

Do utkání vstoupila obě mužstva aktivně se snahou vstřelit první branku utkání. V první možnosti se objevil domácí Radimský, jehož samostatný únik zlikvidoval brankář Markovič. Ještě větší šanci domácího mužstva měl Zahálka, jehož střelu po chybně obrany hostů zastavila až tyč. V 21. minutě zahrávala Admira rohový kop, nejvýše se ve vzduchu dostal Ondřej Vošický a přesnou hlavičkou na zadní tyč zařídil domácím překvapivé vedení. Sešívané inkasovaný gól probudil a už ve 23. minutě vysunul Červ do úniku Balutu, ten adresoval přihrávku před vápno, odkud Peter Olayinka neomylně uklidil balón za záda domácího brankáře, 1:1. Ve 27. minutě bylo u sešívaných ještě veseleji. Kosek přihrál Olayinkovi, který nacentroval do vápna, kde dokonal rychlý obrat hlavičkou na bližší tyč Nedžad Zihasovič. Ve 41. minutě zahrával hostující Kosek rohový kop, po kterém vznikl závar v domácím vápně. Zde se nejlépe zorientoval Stanislav Tecl a ránu, která vyšla z jeho levačky, zastavila až síť domácí svatyně, 3:1 ve prospěch Slavie, což byl stav, za kterého se šlo do kabin.

Slávisté kontrolovali hru a stříleli branky

Ofenzivní festival pokračoval i ve druhém dějství. Ve 48. minutě po kombinaci Macháčka s Balutou dopravil balón do domácí sítě z bezprostřední blízkosti Stanislav Tecl, 4:1. V 61. minutě zahrávali hosté další rohový kop, střídající Nabiyev hlavičkoval pouze do břevna, ale míč se odrazil do míst, kde byl Lukáš Červ, který neměl problém zvýšit do odkryté branky na 5:1. Poté se o slovo přihlásili také domácí. Nejprve trefil Cácha střelou z dálky břevno, poté reflexivně vyrazil hostující brankář hlavičku z malého vápna. Admira se dočkala snížení v 81. minutě. Marek Radimský se krásně uvolnil a přesnou střelou k tyči nedal Markovičovi šanci, 2:5. V nastavení se po průniku střídající Rondiče prosadil do prázdné branky Alexandru Baluta a upravil na 6:2. Konečnou podobu dal výsledku o chvíli později po samostatném úniku Martin Douděra, 7:2.

 

Zdroj: https://www.slavia.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
František Peřina - trenér: Zápas jsme začali dobře, měli jsme dvě stoprocentní šance, které jsme bohužel nedali. Potom jsme šli do vedení,ale bránit Balutu, Olayinku a Tecla je pro kluky strašně náročné. Udělali několik rychlých náběhů, kluky to unavilo a vznikly z toho naše chyby, které oni potrestali. Poločas byl tedy 3:1, troufnu si říci, že nezaslouženě, byl remízový. To je to, co klukům říkám, pokud v této soutěži dostaneme čtyři šance, musíme tři proměnit a to se nestalo. To je rozdíl v kvalitě. Branka hned po poločase prakticky rozhodla zápas, soupeř potom stáhl áčkaře a hra se vyrovnala. Po gólu na 5:1 jsme měli pasáž, kdy jsme byli 25 minut lepší. Poslední dvě branky jsme dostali do otevřené obrany. Zranili se nám dva krajní hráči, takže jsme museli trochu improvizovat a neuhlídali jsme soupeře. Myslím, že konečný výsledek je pro nás krutý. Respektuji kvalitu soupeře, byl lepší.

SK Slavia Praha B
Martin Hyský - trenér: Jsme rádi, že jsme zápas na Admiře zvládli za tři body. Těch sedm gólů, které jsme dali, je skvělá vizitka. Samozřejmě jsme si vědomi toho, že úvod zápasu nebyl úplně ideální. Podržel nás Kuba Markovič, který odvedl fantastický výkon. Kluci z áčka, kteří byli za nás hrát, nám hodně pomohli. Ve vývoji utkání bylo dobré, že jsme hned po inkasovaném gólu vyrovnali na 1:1. Dostali jsme se rychle do hry. Pak už jsme hru kontrolovali, byli jsme lepším týmem. Byl vidět rozdíl v kvalitě. Celkově jsem s výkonem a výsledkem spokojen.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Horák [-] , M. Radimský [-] , Š. Zahálka [-] , P. Eliáš [-] (71. V. Záruba [-] ) , J. Kurek [-] , O. Vosický [-] , M. Čácha [-] (75. J. Panýrek [-] ) , J. Martinic [-] (54. M. Douděra [-] ) , M. Fric [-] (85. T. Majer [-] ) , O. Herc [-] (50. T. Pelikán [-] )

SK Slavia Praha B
J. Markovič [-] - J. Zelený [-] , S. Tecl [-] (56. J. Zeronik [-] ) , M. Švec [-] (69. T. Vincour [-] ) , M. Hošek [-] , D. Macháček [-] , L. Červ [-] (83. I. Rondić [-] ) , N. Zinhasovič [-] (69. M. Douděra [-] ) , P. Olayinka [-] (56. F. Nabiyev [-] ) , D. Kosek [-] , A. Baluta [-]

ŽK: 4. P. Eliáš , 56. M. Fric , 60. M. Horák , 78. V. Záruba , 87. O. Vosický - 35. J. Zelený , 85. A. Baluta .
Hráči zápasu: J. Kurek - A. Baluta , P. Olayinka , S. Tecl .
Počet diváků: 840. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - ČERNÝ Ondřej, FIŠER Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů